Dursun Özbek: "Benim ve eşimin telefonunu internete sızdırmışlar. 1.5 aydır aralıksız küfür yiyiyorum." @Aslanstatisticc

Yok mu bu hain'in telefonunu GScimbom ahalisine bulacak bir babayiğit ...

Vay be 1.5 aydir yeni hat alma aklina gelmemis hosuna gitmis heralde bol bol küfür yemek

Dursun Özbek: "Bu futbolculara hoca dayanmıyor. Bu kaçıncı hoca. Gidecek birisi varsa Tudor değildir. Gerekirse futbolcuların hepsini gönderirim." (Milliyet)

:asd:

Dursun Özbek: "Benim ve eşimin telefonunu internete sızdırmışlar. 1.5 aydır aralıksız küfür yiyiyorum." @Aslanstatisticc

Yok mu bu hain'in telefonunu GScimbom ahalisine bulacak bir babayiğit ...

bana verin bana. Eger benle konustuktan sonra istifa etmezse, 6 ay ceza verin

Dursun Özbek: "Bu futbolculara hoca dayanmıyor. Bu kaçıncı hoca. Gidecek birisi varsa Tudor değildir. Gerekirse futbolcuların hepsini gönderirim." (Milliyet)

:asd:

Aman Allahim bu nasil bir beyinsiz adam yahu. Parali kalemi Nevzat da iyi calisiyor kac haftadir baskanin lehine.

lan sevmediğim birinin telefonunu mu yaysam acaba , telefon hattı kitlenir yeminle :D

Dursun Özbek: "Birileri, benim ve eşimin telefon numaralarını internete koymuş. 1,5 aydan beri telefondan taciz ediliyoruz."
Özbek: "Bunun içinde tehdit, küfür, her şey var. Bunu Galatasaraylı olmayanların yaptığı düşüncesindeyim. Bunu bir Galatasaraylı yapmaz."

:asd22:

Dursun Özbek: "Birileri, benim ve eşimin telefon numaralarını internete koymuş. 1,5 aydan beri telefondan taciz ediliyoruz."
Özbek: "Bunun içinde tehdit, küfür, her şey var. Bunu Galatasaraylı olmayanların yaptığı düşüncesindeyim. Bunu bir Galatasaraylı yapmaz."

:asd22:

Korkudan ne yapacağını şaşırmış.

Gerçek bir Galatasaray'lı fırsatını bulsa seni bile yatırıp .... sever yani.

C9S97jnUAAAPfXY.jpg

Elleme lan Muslera'ya ugursuzlugunu ona bulastirirsin yoksa yagli surat.

Bunu gercekten dedi mi bu herif ?

Dursun Özbek: "Başakşehir maçını örnek almamak lazım, o yol kazası. Avrupa'ya alışmış bir takımız. Önümüzdeki yıl da Avrupa'da oynayacağız."

Geri
Üst Alt