Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.378
- 2.269
- 2.278
telefonunu bulun da sureklı ıstıfa dıye msj atalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: "Benim ve eşimin telefonunu internete sızdırmışlar. 1.5 aydır aralıksız küfür yiyiyorum." @Aslanstatisticc
Yok mu bu hain'in telefonunu GScimbom ahalisine bulacak bir babayiğit ...

o kadar eskort bağlantısı var adam mal mı gelir kapısını kaybetsin..Vay be 1.5 aydir yeni hat alma aklina gelmemis hosuna gitmis heralde bol bol küfür yemek
Dursun Özbek: "Benim ve eşimin telefonunu internete sızdırmışlar. 1.5 aydır aralıksız küfür yiyiyorum." @Aslanstatisticc
Yok mu bu hain'in telefonunu GScimbom ahalisine bulacak bir babayiğit ...
Dursun Özbek: "Bu futbolculara hoca dayanmıyor. Bu kaçıncı hoca. Gidecek birisi varsa Tudor değildir. Gerekirse futbolcuların hepsini gönderirim." (Milliyet)
![]()
Al renkdas 0312 525 55 55bana verin bana. Eger benle konustuktan sonra istifa etmezse, 6 ay ceza verin
lan sevmediğim birinin telefonunu mu yaysam acaba , telefon hattı kitlenir yeminle![]()
Musap küfretmek için yine hazır kıtaBosuna günaha sokma bizi![]()
Dursun Özbek: "Birileri, benim ve eşimin telefon numaralarını internete koymuş. 1,5 aydan beri telefondan taciz ediliyoruz."
Özbek: "Bunun içinde tehdit, küfür, her şey var. Bunu Galatasaraylı olmayanların yaptığı düşüncesindeyim. Bunu bir Galatasaraylı yapmaz."
:asd22:
Bi insana giydiği hiç birşey yakışmaz mı arkadaş
Bi insana giydiği hiç birşey yakışmaz mı arkadaş
TapaTalK