Dursun Özbek: "En az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm, 2-1’den sonra Beşiktaş’ın 3-1, 4-1 alacağını düşündüm. İstenmeyen bir sonuç çıktı."
Dursun Özbek: "Beşiktaş’ın mücadelesi, sahaya koyduğu futbol, çok güzel oynadılar, bence bu sonucu hak etmediler.
Dursun Özbek: "Sosyal medya bambaşka bir dünya. Bunu koyan arkadaşla görüştüm, görüşeceğim. Bugün olmaması gereken bir şey."
Dursun Özbek: "Zamanlaması bence biraz yanlış oldu." (Sabah GS resmi Twitter hesabından yapılan UEFA Kupası paylaşımı hakkında)
Dursun Özbek:"Beşiktaşlı yöneticiler çok yakın dostlarım arkadaşlarım. Bir Türk takımının mücadelesinde tüm kalbimizle yanlarında olmalıyız"
Dursun Özbek: "Bizim sütten ağzımız yandı. UEFA'yı ziyaret ettim, çok iyi karşıladılar, bizzat başkan olarak gitmem onları çok etkiledi."
Dursun Özbek: "UEFA '2-3 ayda bir görüşelim, şeffaf şekilde GS’nin mali yapısını getirin tartışalım; ilacı, reçetesi neyse yazalım' dedi."
Dursun Özbek: "UEFA 'Bu seneki turnuvalar için GS’nin hiçbir problemi yok. Ama belli ki zarar hanesi istenen seviyeye gelmedi' dedi."
Dursun Özbek: "Biz '2016-17 rakamları UEFA sitesine Eylül, Ekim'de girecek, o dönem bir araya gelelim, 3-4 senelik anlaşma yapalım' dedik."
Dursun Özbek: "Önümüzdeki sene çok iyi bir takım kuralım ama maaş skalasını aşağı çekelim diye düşünüyoruz."
Dursun Özbek: "Bu sene 61 milyon Euro’dayız, sportif başarıyı esas alıp en optimum seviyede maaş skalasını tutmak istiyoruz."
Dursun Özbek: "Yukarıdan bir para getirirseniz UEFA bunu kabul etmiyor. Biz ticari firmayız futboldan ne kadar kazanıp harcıyorsuna bakıyor"
Dursun Özbek: "15 Temmuz’dan sonra, Ağustos 2016’da, FETÖ bağlantılı üyelerin, kaçak olan üyelerin tespiti için harekete geçtik."
Dursun Özbek: "Tespit ettiğimiz 7 kişiyle ilgili yönetim kurulu olarak delil toplamaya başladık ve disipline sevk ettik."
Dursun Özbek: "Bir terör örgütü üyesinin arkasında neden durulur? Genel kurula katılıp sistemi provoke eden kişilerin olduğunu düşünüyorum"
Dursun Özbek: "Küçülme sözcüğü yakıştırma bir sözcük. Ya arkadaş bizim bir mali disiplin içine girmemiz lazım." (amatör branşlarla ilgili)
Dursun Özbek: "Eurocup’ta oynayıp en iyi şekilde mücadele edecek takımın bütçesini gelirlerime göre ayarlamalıyım."
Dursun Özbek: "Elbette iyi takım kuracağım, ben hangi takımla sahaya çıkarsam çıkayım Galatasaray’ın desteklenmesi gerekiyor."
Dursun Özbek: "Galatasaray’ın cebinden para çıkmadan 15 bin kişilik salonu kulübe kazandıracağız."
Dursun Özbek: "Sayın Cumhurbaşkanım biz bir salon yapmak istiyoruz' dedim. Kendisi kaç kişilik yapacaksınız dedi, 12 bin 500 kişilik dedim."
Dursun Özbek: "Kendisi ‘Şampiyon takıma 12.500 kişilik salon yeter mi, 15 bin kişilik salon yapın’ dedi. Kendisine teşekkür ediyorum."