An itibariyle A Spor'da zırvalıyor.

Gelecek sezon Futbolcu Maaş bütçesini 55 Milyona indirecekmis. Ooooohhh

Neler söylüyor bu herif A spor'da buraya bir aktarır mısınız renktaşlar ?

b08957aa7ae1087c5caccb39cce53e48.png

Dursun Özbek: "En az Beşiktaşlılar kadar üzüldüm, 2-1’den sonra Beşiktaş’ın 3-1, 4-1 alacağını düşündüm. İstenmeyen bir sonuç çıktı."
Dursun Özbek: "Beşiktaş’ın mücadelesi, sahaya koyduğu futbol, çok güzel oynadılar, bence bu sonucu hak etmediler.
Dursun Özbek: "Sosyal medya bambaşka bir dünya. Bunu koyan arkadaşla görüştüm, görüşeceğim. Bugün olmaması gereken bir şey."
Dursun Özbek: "Zamanlaması bence biraz yanlış oldu." (Sabah GS resmi Twitter hesabından yapılan UEFA Kupası paylaşımı hakkında)
Dursun Özbek:"Beşiktaşlı yöneticiler çok yakın dostlarım arkadaşlarım. Bir Türk takımının mücadelesinde tüm kalbimizle yanlarında olmalıyız"
Dursun Özbek: "Bizim sütten ağzımız yandı. UEFA'yı ziyaret ettim, çok iyi karşıladılar, bizzat başkan olarak gitmem onları çok etkiledi."
Dursun Özbek: "UEFA '2-3 ayda bir görüşelim, şeffaf şekilde GS’nin mali yapısını getirin tartışalım; ilacı, reçetesi neyse yazalım' dedi."
Dursun Özbek: "UEFA 'Bu seneki turnuvalar için GS’nin hiçbir problemi yok. Ama belli ki zarar hanesi istenen seviyeye gelmedi' dedi."
Dursun Özbek: "Biz '2016-17 rakamları UEFA sitesine Eylül, Ekim'de girecek, o dönem bir araya gelelim, 3-4 senelik anlaşma yapalım' dedik."
Dursun Özbek: "Önümüzdeki sene çok iyi bir takım kuralım ama maaş skalasını aşağı çekelim diye düşünüyoruz."
Dursun Özbek: "Bu sene 61 milyon Euro’dayız, sportif başarıyı esas alıp en optimum seviyede maaş skalasını tutmak istiyoruz."
Dursun Özbek: "Yukarıdan bir para getirirseniz UEFA bunu kabul etmiyor. Biz ticari firmayız futboldan ne kadar kazanıp harcıyorsuna bakıyor"
Dursun Özbek: "15 Temmuz’dan sonra, Ağustos 2016’da, FETÖ bağlantılı üyelerin, kaçak olan üyelerin tespiti için harekete geçtik."
Dursun Özbek: "Tespit ettiğimiz 7 kişiyle ilgili yönetim kurulu olarak delil toplamaya başladık ve disipline sevk ettik."
Dursun Özbek: "Bir terör örgütü üyesinin arkasında neden durulur? Genel kurula katılıp sistemi provoke eden kişilerin olduğunu düşünüyorum"
Dursun Özbek: "Küçülme sözcüğü yakıştırma bir sözcük. Ya arkadaş bizim bir mali disiplin içine girmemiz lazım." (amatör branşlarla ilgili)
Dursun Özbek: "Eurocup’ta oynayıp en iyi şekilde mücadele edecek takımın bütçesini gelirlerime göre ayarlamalıyım."
Dursun Özbek: "Elbette iyi takım kuracağım, ben hangi takımla sahaya çıkarsam çıkayım Galatasaray’ın desteklenmesi gerekiyor."
Dursun Özbek: "Galatasaray’ın cebinden para çıkmadan 15 bin kişilik salonu kulübe kazandıracağız."
Dursun Özbek: "Sayın Cumhurbaşkanım biz bir salon yapmak istiyoruz' dedim. Kendisi kaç kişilik yapacaksınız dedi, 12 bin 500 kişilik dedim."
Dursun Özbek: "Kendisi ‘Şampiyon takıma 12.500 kişilik salon yeter mi, 15 bin kişilik salon yapın’ dedi. Kendisine teşekkür ediyorum."

Basgan Cumhurbaskanimiza stad yapmak istiyoruz 12 bin 500 kisilik demis

Reis de sampiyon takim icin 12 bin 500 olmaz 15 bin olsun demis

8 Şubat - Dursun Özbek: "İki hafta içinde salon için ruhsatı alacağız."
21 Nisan - Dursun Özbek: "Ruhsat için uğraşıyoruz."

Dursun Özbek: "Ergin Ataman’ın taraftarla bir sürtüşmesi oldu, olmasa daha iyiydi. Aile içinde ufak tefek kavgalar, tartışmalar olabilir."

Dursun Özbek: "Taraftar Galatasaray Spor Kulübü'nün sportif faaliyetlerini destekleyecek, yönetim ve sporcu da gereğini yapacak."

yaw he he

Dursun Özbek: "Ergin Ataman’ın taraftarla bir sürtüşmesi oldu, olmasa daha iyiydi. Aile içinde ufak tefek kavgalar, tartışmalar olabilir."

Ufak tefek kavgalarmis

Gecen basaksehir'i ve fener'i yenip 6 puan alacagiz demisti

Sonrasinda basaksehir'den 4 yedik, bu sadece bir ''kazaydi'' dedi vizyonsuz

voleybol başarılarımızdan bahsediyor rezillik

Dursun Özbek: "Yönetim olarak biz de rahatsızız." (Bu sezon Fenerbahçe'ye karşı tüm branşlarda toplam 11 mağlubiyet-1 galibiyet alınması.)

:x

Bu sezon boyle olabilir ama gecmise bakarsak en basarili takim Galatasaray mi dedi simdi?

Geri
Üst Alt