Ulan çok merak ediyorum dünya üzerinde taraftarı tarafından bu kadar nefret edilen bir başka başkan daha var mıdır ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bugün 21:00'de Life Plus Tv'de Spor Meydanı programına konuk olacak.

DAsTv1HWsAAP5bw.jpg

Yine yalan söyleme rekoru kırar şerefsiz

sent via GSC

Brumayi satip Gomise yillik 4 milyon euro verecekse benim icin bitmistir birakiyorum futboldan iliskimi kesiyorum

Sayende millet kafayi yedi. Az kaldi biri cinnet gecirip seni dogduguna pisman edecek dayak manyagi yapacak.

DAqba5jXoAAO2zQ.jpg

Valla izlemiycem bu sefer bu yağlı surat her ağzını açtığında insanlıktan ümidimi kesiyorum kafayı yiyorum sinirden

Döve döve öldürse hıncını alamayacak taraftarlar var.

Özbek: ''Anlam karmaşası oldu. Beşiktaş'ta oturduğumuz için 'Eşim Beşiktaşlı' dedim.''

saçmalayabildiğin kadar saçmala istersen kıçın açıkta maç izle son 8-10 ayın kaldı. keyfini çıkar zırto

Nasıl bir günah işledik de böyle bir " şey " ile sınanıyoruz, aklım almıyor. Allah sabırlar versin

Allahın cezası oluşum.

Allah belasını versin bu adamın , olcan adına sinirlendim sözleşmesini fesh ettim diyor. Ulan haysiyetsiz 2.9 m euro kimin cebinden çıkacak ? Herif gururla söylüyor bunu ya. Aklımı kaçıracağım nasıl bir herif bu. Allah belasını versin artık ,geber kurtulalım be arkadaş

Allah belasını versin bu adamın , olcan adına sinirlendim sözleşmesini fesh ettim diyor. Ulan haysiyetsiz 2.9 m euro kimin cebinden çıkacak ? Herif gururla söylüyor bunu ya. Aklımı kaçıracağım nasıl bir herif bu. Allah belasını versin artık ,geber kurtulalım be arkadaş

Başımıza bizi kahretsin diye yollanmış piyon başkan ! .

Başımıza geldiği güne lanet olsun.

Başkan Özbek şu ifadeleri kullandı;
"Olcan’a geçen sene ‘kulüp bul gönderelim’ dedik. Kulüp bulamadım dedi. Biz bulduk 2 kulüp dedik. Bursa ile Kayseri. UEFA anlaşması için bize yardımcı ol oynatmayacağımız adama para vermeyelim dedik. Hiçbir yere gitmiyorum paramı da istiyorum dedi. Ben de feshettim. Akhisar’a gitti 250 bin Euro’ya kontrat yaptı. UÇK’ya gitti kazandı ama itiraz edeceğiz.”

Geri
Üst Alt