Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Ulan çok merak ediyorum dünya üzerinde taraftarı tarafından bu kadar nefret edilen bir başka başkan daha var mıdır ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bugün 21:00'de Life Plus Tv'de Spor Meydanı programına konuk olacak.
Herif iyi yalan söylüyorÖzbek: ''Anlam karmaşası oldu. Beşiktaş'ta oturduğumuz için 'Eşim Beşiktaşlı' dedim.''
Takdir etmek gerekir ki iyi kıvırdı bu konuda. Yalan diye iftira da atamazsın bu ustaca U dönüşte.Herif iyi yalan söylüyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Herif iyi yalan söylüyor
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Allah belasını versin bu adamın , olcan adına sinirlendim sözleşmesini fesh ettim diyor. Ulan haysiyetsiz 2.9 m euro kimin cebinden çıkacak ? Herif gururla söylüyor bunu ya. Aklımı kaçıracağım nasıl bir herif bu. Allah belasını versin artık ,geber kurtulalım be arkadaş
Allah belasını versin bu adamın , olcan adına sinirlendim sözleşmesini fesh ettim diyor. Ulan haysiyetsiz 2.9 m euro kimin cebinden çıkacak ? Herif gururla söylüyor bunu ya. Aklımı kaçıracağım nasıl bir herif bu. Allah belasını versin artık ,geber kurtulalım be arkadaş