DAc8NBHW0AUIq4X.jpg:large

23 Mayıs 2015 Dursun Özbek Galatasaray Başkanı oldu. #KaraGün

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom.com mobile app

O lanet güne ve seni secen ve hala destekleyen o genel kurula lanet olsun. Allah topunuzun belasini versin.

Ben artık ayni şeyleri yazmaktan sıkıldım. Ne olursa olsun adam gitmiyor, maç boyu 90 dakikada anasına küfretsen de gitmiyor, istifa diye bağırsan da gitmiyor, sussan da gitmiyor, maça gitmesen de, ürün almasan da gitmiyor. Allah rızası aşkına yok mudur bunun bir yolu kulübün cenazesini kılmadan?

Koyayım nefes aldığın her güne yeter be

Bence DursunOzbekIstifa.NET sitesi acilmali. Ayrica Youtube ve Facebook sayfalari da acilabilir... Internet uzerinde nekadar imkan varsa kullanalim su vizyosuzu kovalim.

Bence DursunOzbekIstifa.NET sitesi acilmali. Ayrica Youtube ve Facebook sayfalari da acilabilir... Internet uzerinde nekadar imkan varsa kullanalim su vizyosuzu kovalim.
Halen daha internet üzerinden baskı oluşturarak bu adamın gitmeyeceğini anlamadık mı? Öyle olsa şimdiye kadar 1721 kez gitmesi gerekirdi. Adam da utanma yok, arlanma yok. Bunun anasına 90 dakika küfür etsen de yine o koltuğu bırakıp gitmeyecek, 1 sene daha eziyete katlanıp seçimleri beklemekten başka çare kalmadı artık. (Umarım önümüzdeki sezon küme düşmeyiz, gelecek sezondan tek beklentim bu)

Şimdi ben bir kurumda veya şirkette iki yıl başkanlık yaptım diyelim; iki yıl sonunda kendimi değerlendiririm. mali başarı, idari başarı ve başkanı olduğum kurumun hedefi neyse o, bizdeki sportif başarı. bu üç parametreden de sınıfta kalmış mıyım? çok net kalmışım. kendime, beceremedin oğlum bırak koltuğu derim. diyelim ki koltuk sevdalısı, hayalperest utanmazın tekiyim ve göreve devam dedim. bu sefer başkanı olduğum kurumun üyeleri, sevenleri, çalışanları beni yerden yere vurmaya başladı, öyle ki tehditler, hatta tacizler dahi almaya başladım, milyonlardan hergün küfür yiyorum, sanalda reelde alay konusu oldum. e artık yüzsüzlük de buraya kadar, dön oğlum eski işine, git torun sev, dünya turu yap, yapabiliyorsan çocuk yap, tatile çık ama bu kurumdan uzak dur artık, 100 metre dahi yaklaşma der çeker giderim.

bunlara rağmen hâlâ ben "devam" diyorsam, bu artık yüzsüzlük, karaktersizlik, umursamazlık, beceriksizlik, fütursuzluk değildir çünkü artık o "devam" sözü kendi irademin​ dışında gelişen bir sürecin tezahürüdür. hiçbir insan kendi iradesiyle kendisini bu kadar küçük düşüremez, alçaltamaz, dursun özbek bile. yerin dibine girdi daha hâlâ yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek, taş olsa çatlar erirdi anasını satayım.

Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın 2011'de yaptığını başarmak istiyormuş:asd22::asd22::asd22:

DAfgG3MXUAA6QuC.jpg

23.05.2015, Galatasaray tarihine kara gün olarak yazılmalıdır.

DAfv22EXgAARDGA.jpg

Ali Durust bizi birakip federasyon'a girdikten sonra yavas yavas onu da sevmemeye basladim

2011 yapılanması örnek olmalı. Ama bu adama hiçbir şekilde güvenimiz yok. Taraftarla yönetim arasında güven kalmamışsa o iş bitmiştir çok kolay düzelmez uzatmamalı.

Bu adamın Galatasaray başkanı olarak 2 yıl kalması koskocaman bir hakarettir ...

Geri
Üst Alt