- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
sozde baskan lafını hangi pust degistirdi
ben degistirdim begenmedinmi. GWAT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sozde baskan lafını hangi pust degistirdi
Senin keyfin cok bozuk heralde? Uzulme fenerin aldigi kupa sana girmedi ya. Onlarinda arada bir kupasi olsun. Aglamana degmez.
Keyfim yerinde cunku nba macina gidecegim. fenerin aldigi kupaya aglamam
Tebrikler euroleague i kazandiniz
Udoh'a dua edin o olmasaydi alamazdiniz
Seneye Igor Tudoru takimin basina getirip euroligi biz kazaniriz cok dert etme. Hem savunmayi cok iyi duzeltiyor.
Sen buyuk takim taraftarisin. Galatasaray taraftari ota boka aglamaz.
Agladigimi da nerden cikardin fenerli
Tebrik etmek aglamak mi sana göre
Gozyaslarini icine akitma saliver gitsin. Tebrik falanda etme ama. NKFVAS de.
Hadi git simdi antu da takil renktaslarinla
Sampiyonlugunuz kutlu olsun
ben degistirdim begenmedinmi. GWAT
Kiskancligini cok belli ediyorsun yapma bunu bizi i.nelere rezil etme.
nie ibine
Tebrik etmek Kiskanclik mi
I.nelere derken yani siz fenerlilere mi
fenerlilere. Ama icimizde de cok fazla i.ne var malesef. Sadece i.ne olsalar sikinti yok birde gerizekalilar futboldan cakmayip buraya gelip yok Tudorun onundeyim, Tudora domaldim, savunmayi cok iyi duzeltti gibi seyler yazip takima zarar veriyorlar.
Fener bizi terbiye ediyor diyen kani bozuklar da var onlari unutma
Fener bizi terbiye ediyor diyen kani bozuklar da var onlari unutma
O konuda sikinti yok. fenerin bizi arada futbolda terbiye ettigi dogru. Onlar bizi arada terbiye eder biz onlarin sahasinda kupa kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz sikinti yok.
Biz icimizdeki once Riekerinke sonra Tudora domalan daha sonra bir gunde bukalemun gibi tudor gitsin diyen , futbolun fsinden anlamayan cocuklarini susturalim gerisi kolay.
Hakikaten ben de merak ediyorum,pisi pisine kaybedilen bir derbi sonrası 'adamlar iyi terbiye ediyor' demenin mantığı nedir?