Senin keyfin cok bozuk heralde? Uzulme fenerin aldigi kupa sana girmedi ya. Onlarinda arada bir kupasi olsun. Aglamana degmez.

Keyfim yerinde cunku nba macina gidecegim. fenerin aldigi kupaya aglamam

Tebrikler euroleague i kazandiniz

Udoh'a dua edin o olmasaydi alamazdiniz

Aşırı uğursuzz bu adam.Sıfatını sktmın sokuğu.Ağzını açtığı an ya rakiplerimiz kupa kaldırıyor yada üst üste 2 maç kaybediyoruz.Mangal partisi yapar şimdi yarın.Futbolcuları et yemesi lazım.

Defol git şerefsiz.

zira bu fotoyu gordum bence superb bir foto

nrrjGB.jpg

Ulan Dursun Mayıs sevinçlerimizi çaldın sayende 2 sezondur Mayıs'a gelince bugün maç mı vardı moduna giriyoruz.

Tebrik etmek Kiskanclik mi

I.nelere derken yani siz fenerlilere mi

fenerlilere. Ama icimizde de cok fazla i.ne var malesef. Sadece i.ne olsalar sikinti yok birde gerizekalilar futboldan cakmayip buraya gelip yok Tudorun onundeyim, Tudora domaldim, savunmayi cok iyi duzeltti gibi seyler yazip takima zarar veriyorlar.

fenerlilere. Ama icimizde de cok fazla i.ne var malesef. Sadece i.ne olsalar sikinti yok birde gerizekalilar futboldan cakmayip buraya gelip yok Tudorun onundeyim, Tudora domaldim, savunmayi cok iyi duzeltti gibi seyler yazip takima zarar veriyorlar.

Fener bizi terbiye ediyor diyen kani bozuklar da var onlari unutma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener bizi terbiye ediyor diyen kani bozuklar da var onlari unutma

O konuda sikinti yok. fenerin bizi arada futbolda terbiye ettigi dogru. Onlar bizi arada terbiye eder biz onlarin sahasinda kupa kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz sikinti yok.

Biz icimizdeki once Riekerinke sonra Tudora domalan daha sonra bir gunde bukalemun gibi tudor gitsin diyen , futbolun fsinden anlamayan cocuklarini susturalim gerisi kolay.

O konuda sikinti yok. fenerin bizi arada futbolda terbiye ettigi dogru. Onlar bizi arada terbiye eder biz onlarin sahasinda kupa kaldirip o kirbaci dotlerine sokariz sikinti yok.

Biz icimizdeki once Riekerinke sonra Tudora domalan daha sonra bir gunde bukalemun gibi tudor gitsin diyen , futbolun fsinden anlamayan cocuklarini susturalim gerisi kolay.

Ne yani sende o kani bozuklarla ayni taraftamisin

Geri
Üst Alt