Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.775
- 21.813
- 2.783
Dursun Ozbek saygimi kazanmak istiyorsa once yuzunu yikasin sonra da mahkemeyi gidip ismini degistirsin.
Dursun diye baskan mi olur lan
Dursun diye baskan mi olur lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanlar hakkında nasıl da kolayca yargıya varıyorsunuz ve herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz!
Çıldırıyorum bu tip ifadeleri görünce. Gazeteciydim. 2011 referandumundan sonra gazetecilikten soğudum ve 2013 yılında bıraktım. Şimdi özel bir firmada çalışıyorum. Seçim zamanı herifim bir tanesi "patronun her istediğini her dediğini yapmak zorundasın" gibisinden bir laf etti. "İş çerçevesinde haklısın ama bunun bir sınırı var. Neye inanıp ne yönde politik bir tavır alacağıma karışamaz" dedikten sonra verdiği cevap şu oldu:
"İşten atılmakla tehdit ederse öyle bir yalarsın ki kraldan çok kralcı olursun"
Kavga ettim adamla. Hırpaladım onu. Sayın Özgün Yazgan size de önerim insanları tanımadan geçmişlerini bilmeden yargılamayın. Bu kişinin bir insana yapacağı en büyük haksızlıktır.
Ayrıca "Makama saygı" ve yalakalık sınırlarını bilmiyorsunuz! Makama saygı demek o makamdaki kişiye saldırmamak, küfür etmemek demektir. Onu eleştirmemek, pohpohlamak değil. Makam insana ayrıcalık tanımaz yöneticilik hakkı tanır. O kadar.
Bunu diyen kim ki? Sen niye üstünde görüyorsun ki makamı?Estagfullah. Simdi orda moderator yazinca bende sahsi fikirimi paylasinca bütün yönetim benim gibi düsünüyor anlamina gelmiyor - hatta biliyorum ki ayni benim gibi düsünmüyorlar bu da cok dogal.
Ama benim icin baskan/bakan bana hizmet edecek olan kisidir, benimle ayni statusda yani benim üstünde olmamalidir.
Bunu diyen kim ki? Sen niye üstünde görüyorsun ki makamı?
Makama saygı göstermekle kendini düşük görmek de benim tuhafıma gitti açıkçası.
Karşımda örnek bakan olsa saygı gösterelim ama bununda sınırı olmalı tabiki. Yok ohhh elini öpeyim çok yaşa gibi abartılı da olmasına gerek olmadığı gibi bence de bu durum acizliktir.
Sayın Başkan bakan dersin bilmem sevmiyorsan eleştirini de en ağır şekilde yaparsın kanunları ama ezmeyerek.
Küfür hakaret etmeden eleştiri yapmıyorsak buda yine bence bizim acizliğimizi göstermektedir ve zekamız bukadarına izin veriyor da olabilir bilemem.
Örnek burada sözde eklentisini silin ama yine düşüncelerinizi yazın açıkça ki yapıyorsunuz zaten. Kendi adınıza konuşun. Başlıkta olunca tüm forum adına olmuş gibi oluyor ki çok yanlış bence.
Yoksa Banane dursun dan vallahi. Ben düne (ihale sonucuna kadar) kadar burada buna başkan bile demiyordum. Ams buda sadece kendi fikrimi temsil eden bakış acısıydı.
Hepimizin aynı fikirde olmakta mecburiyeti yok ve olamazda zaten bukadar farklı insanların arasında. Yönetim olarak bu tür başlıkları Editlerkem veys açarken ama biraz daha tarafsız olmak gerekir. Sonra konu içinde belirtisin bilmem bu sözde Başkanı bilmem neyi. Kendi fikrindir ve saygı duyulması gerekir. Etmeyene de çokta fifi küfür hakaret olmadıktan sonra.
Bir galibiyetle değişelim demiyorum. Başarılı olursa, bu başarı sürdürülebilir hale gelirse destekleyelim diyorum. Aksi takdirde zaten başarısız olursa gereken tepki gösterilir. Güzel bir takım kuruldu ve bir aksilik olmassa başarılı olmaması için hiç bir sebep yok. Ama ben adama gıcık oldum kardeşim banane başarılı da olsa ben desteklemem diyorsan zaten o çok ayrı bir boyuta giriyor. Bunu yapan kendi egosunu tatmin etmek için hareket ediyor demektir. Dolayısıyla ben böyle taraftara destek vermem. Ama iki gün sonra başarısız olursa yine eleştirmeyen namerttir. Hakkaniyetli davranmaktan bahsediyorum.1 galibiyette değişmeyin len
DURSUN ÖZBEK İSTİFA
Bir galibiyetle değişelim demiyorum. Başarılı olursa, bu başarı sürdürülebilir hale gelirse destekleyelim diyorum. Aksi takdirde zaten başarısız olursa gereken tepki gösterilir. Güzel bir takım kuruldu ve bir aksilik olmassa başarılı olmaması için hiç bir sebep yok. Ama ben adama gıcık oldum kardeşim banane başarılı da olsa ben desteklemem diyorsan zaten o çok ayrı bir boyuta giriyor. Bunu yapan kendi egosunu tatmin etmek için hareket ediyor demektir. Dolayısıyla ben böyle taraftara destek vermem. Ama iki gün sonra başarısız olursa yine eleştirmeyen namerttir. Hakkaniyetli davranmaktan bahsediyorum.
Dursun a değil makamına saygı duyulması gerekir. Makamıda bu adam temsil ediyor bir şekilde işte. Arada ince cizgi var ama anlatamadım galiba düşüncelerimi.Fatih daha demin sen sirf Galatasarayin baskani oldugu icin saygi duyulmasini gerektigini sen soylemedin mi? Bu zihniyet elbette a bu benden ustun oldugunu ifade etmiyor mu? 2 senedir bu adam seni ve bizi ne kadar ipledigini saygi duydugunu gordun mu? Simdi adam KB'de aday, Galatasaraylik baskanliginda aday mecbur transferler, taraftara guzel sozler kullaniyor bu kadarda kolay kandirilmayin ya. Ben bu adam taraftara saygi duyduguna inanmiyorum belki bir gun inanirim ama suan bunu bana inandiracak bisey olmadi.
Bakanlarda gorusum ayni.
Ya Fatih ben yönetimde oldugum icin bütün forum benim gibi düsünüyor diye düsünen varsa zaten aptalin tekidir kusura bakma.
Ben başarılı olursa desteklerim modundayım hocam. Farklı düşüncelere de saygı duyarım. Asl olan Galatasaray'dır. Fakat rivadan gelen paraların transfere harcanmadığını ve borçlara direkt olarak gönderildiğini, transfer için genel bir maliyet hesaplaması yapıldığında 12-14 milyon euro harcandığının tüm komuoyu ile paylaşılması beni memnun etti. Koskoca Galatasaray 12-14 milyon euro maliyetlerle kötü duruma düşecek değil. Şuan her şey güzel gidiyor bence.hocam size demedim genel olarak dedim. İstediği başarıyı alsın bize 2 yıldır çektirdiği yetmedi, üzerine parayı har vurup harman savuruyor. Bu taraftar bunu unutmaz 2 mağlubiyete her şey değişir. Umarım şampiyon oluruz fakat şampiyon olmamız bu adamı desteklememizi gerektirmiyor çünkü Galatasaray'ın malını satarak yaptı. Son senesi zaten
'Sözde Başkan' kısmını 'Büyük Başkan' olarak revize edelim diye düşünüyorum.
:bid::bid: İleri görüşlü bir üye olmak zor