Bizim Olcan'ın güzel bir lafı vardı "Atatürk'ü sevmeyen benimle ahbaplık edemez" diye.

Bu dediğine sonuna kadar katılmakla birlikte ben de kendi adıma "Dursunu seven ve destekeleyen benimle ahbaplık edemez" diyorum.

sent via GSC

Nazifoğlu ne dedi bugün kuruldaki itibarımı yaktım dedi, niye yaktı kendini ateşe atıp Dursun'a böyle saçma bir posta koydu.

Sonuç bir anda herkes Dursun'u yalamaya başladı. Mayıs 2018 Tursun yeniden başkan.

o taraftan vuran olunca buradan kucak açan da olur admirim.

Nazif o kdr cebe indirdi, karşılığını böyle veriyor işte

Mağdur edebiyatı, bu akılların kimden geldiği belli oluyor

Son düzenleme:
Doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilmek büyük bir erdemdir. Herkes bunu başaramaz, bunu başaranları da yaftalayabilirler. Biz taraftar olarak kişilere değil, yanlış işlere düşman olmalıyız. Dursun Özbek nasıl ki ilk 2 döneminde yanlış işler yaptıysa şimdi de doğru işler yapıyor ve onu geçmiş dönemlerde yanlışa sürükleyen kesimlerse onu yıkmaya çalışıyor. Şu an köstek olmak yerine yönetime destek olmak "pragmatik" olarak bizim açımızdan en doğru harekettir.

Sevmek veya sevmemek farklı, doğru yaptı diye takdir etmek farklı. Genel anlamda çok başarısız olduğu kanısındayım birçok kesim gibi ama ilk kez doğru birşey yapınca onca yalnışında eleştirmeyenlerin bugün piyasaya çıkması insanı sinir ediyor. Dün takım elalemin dalga malzemesi olurken ibra ediyorsun bugün işler düzelince yamyam gibi ortaya çıkıyorsun. Dursun'un yapması gereken bu sene takımı açık ara şampiyon yaparak geçtiğimiz 2 yılın borcunu ödemesi ve başkanlığı aklı selim birine bırakmasıdır. Transfer yaptı diye kalsın diyen yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görev sürene kadar transferlerden ve divandaki dangalaklardan ötürü destekleme kararı aldım. Sonra bırakıp gidersin inşallah.

Konuk Dursun :asd22:

DHSrTiFXsAE0nRc.jpg

Eyvallah guzel transferler yapti.Simdi taraftara oynuyor (bence dogrusu).Sunlari gozardi etmemek lazim.3 luk adamlara 10 verdi.Bol keseden harcadi.Gelecege yonelik bakarsak eger, basarili olmama luksumuz yok.
Dursunun cok adam alacagima az ve kaliteli adam alirim soylemi beni mutlu etti acikcasi.
Gercekden samimiyse taraftarlarin cogunu arkasina alir.
Sunuda soylemek lazim.Yonetim matematik isidir.Matematigini dogru yapmazsan eger ufak depremlerde bile yikilirsin.Buna bi cekiduzen verilmesi lazim.Suan aldigimiz oyunculari daha cuzzi ucretlere almak yonetim basarisidir.
Yaptigimiz bakim calismasi tutarsa,uzun sure basarili olur ve kar a geceriz.Tutmazsa gecmis olsun.

Bu adamin gitmesini en cok isteyenlerden biriydim. Fakat bugun o divanda yapilan konusmalar cileden cikardi beni. O levent denen adam ozellikle.

Bu saatten sonra baskani destekliyorum. Kim ne derse desin.

Galatasaray kimsenin babasinin ciftligi degildir.

Sedat Doğan başkanım ne diyorsa haklıdır. Dursun yanlış kişiye atar yaptı.

Transferler ve t.d. ye destek cıkması vs. son derece doğru hamleler.

Kayseri maçı da beni son derece tatmin etti.

Her başkan geldiği gibi eski yönetimin t.d. kovdu.

Şimdi başkanlık değişimi takımı deerinden yaralar.

Dursun baskanı destekliyorum. Heleki hep bir ağızdan Galatasaray'a bu kadar yüklenildiğini görünce dahada bir yükleniyorum.

Galatasaray liselilerin değil taraftarındır. Bizde oynanan futboldan memnunuz. Başarı gelirse maddi düzende gelir. Nokta.

Riva ve floryadan gelen parayla sadece banka borclarini kapatacagiz diyip bankadan kredi cekerek transfer yapan hain GS baskani.

Sedat Doğan başkanım ne diyorsa haklıdır. Dursun yanlış kişiye atar yaptı.

Kendisinin bulunduğu yönetimin son birkaç transfer sezonunda saçma sapan adamlara miilyonlarca euro harcayan adam, bu seneki transferlere laf edince doğru mu söylemiş oluyor?!

Bir de tüzük denilince ödü okuna karışıyor imtiyazlarını kaybedecek diye beyefendinin.

Ha bir de Dursun'u seçen ve ibra edenlerdenmiş kendisi.

Transfer cocuklarini kendine bagladin ama beni asla, istifa et istersen git CL kazandir, istifa istifa istifa.

Geri
Üst Alt