Bi cikip konus be Allahin cezasi adam.

Gecen sene hakkimizi yediler sesin cikmadi. Simdi hala hakkimizi yemeye devam ediyor ve hala sesin cikmiyor.

Evet, şimdi görelim bakalım iyi mi kötü mü yönetim.

Yönetim kötü zaten Kenan, o konuda herhangi bir şüphe yok şu an için. Geçmiş rezilliklerini 2 sene üst üste şampiyonluk ve avrupada ŞL'de çeyrek falan sıfırlayabilir ancak ki ben bunların o kadar uzun kalacağını zannetmiyorum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bi cikip konus be Allahin cezasi adam.

Gecen sene hakkimizi yediler sesin cikmadi. Simdi hala hakkimizi yemeye devam ediyor ve hala sesin cikmiyor.

En sessiz en ''centilmen'' denilen başkanımız bile dayanamayıp düdük astırmıştı, bunda hala tık yok.

Yönetim kötü zaten Kenan, o konuda herhangi bir şüphe yok şu an için. Geçmiş rezilliklerini 2 sene üst üste şampiyonluk ve avrupada ŞL'de çeyrek falan sıfırlayabilir ancak ki ben bunların o kadar uzun kalacağını zannetmiyorum.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

En sessiz en ''centilmen'' denilen başkanımız bile dayanamayıp düdük astırmıştı, bunda hala tık yok.
Benimkisi biraz sinirli olmamın etkisi ile burada ki Dursun Özbeği göklere çıkarmaya bir adım kalan arkadaşlara. Galatasaray kalibresinde transferler ile iyi başkan veya yönetim olunmaz, yapması gerekeni yapan yönetim olunur. Asıl bu işlerde iyi veya kötü yönetim belli eder kendini.

Adamsan hakem faciasından sonra ortalığı birbirine katarsın.Bu devirde ağlamayana hakkını vermiyorlar.Senin başkan olduğun güne tekrardan lanet olsun.Aysal olsa Cüneyt denilen tetikçiyi şimdiye itin bir tarafına sokmuştu.Çık ve bugünden itibaren bizim maçlara verilirse taraftarların yapacaklarından ben sorumlu değilim diye açıklama yap ve o eyyamcıyı hedef tahtasına oturt.Ama nerede sende o karakter?

zehir gibi bir aciklama yapacagina su an osura osura uyuyordur.

rezil herif.

Ortalığı ayağa kaldırması lazım

Cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir demesi lazım

Ama beklemiyorum.

Son düzenleme:
DM99c-aW0AEPXha.jpg

Tüm medya bir olmuş kulübü linç ediyor ama beceriksiz herif hiç bir şey yap(a)mıyor

Gerçek Kaptan NANDO!

Sol kanada transfer yapamadığımızın acısını çekiyoruz işte. Cahil taraftar sahip çıkar birazdan

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt