Ali Koç gibi bir adayın yoksa bulaşma.

Yeminle dursun'dan daha beterleri gelir kalırız öyle.

Hamza suçlu,Riekerink suçlu,Denizli suçlu,Tudor suçlu,Sneijder suçlu,Ataman suçlu,Ekrem Memnun suçlu,Ünal Aysal suçlu....

Yeter,yeter,yeter. 3 senedir her branşı bitirdi bu adam. İnatla ibra edildi Mart ayında. Mayıs'ta 3 sene daha seçilirse geçmiş olsun.

Şampiyon da olsak gitsin. Bırakalım Tudor'u. Terim gibi adam bunla çalışmaz. (2010'da Polat'la çalışmadığı gibi) Ancak gider Hamza,Cihat,Ersun vb. kişileri getirir. Siz hala Tudor'la uyuyun.

Sen yalamaya devam et.
Kulübün hakkını korumaya ne gerek var zaten.

Ali Koç gibi bir adayın yoksa bulaşma.

Yeminle dursun'dan daha beterleri gelir kalırız öyle.

Dursun'dan beteri gelmez merak etme. Koskoca Galatasaray 3 senede ne hallere düştü. Bundan beteri olmaz. En fazla kulüp iflas eder, yok olur gideriz. Koskoca liseden bir tane genç,vizyoner bir adam çıkarsınlar.

Dursun'dan beteri gelmez merak etme. Koskoca Galatasaray 3 senede ne hallere düştü. Bundan beteri olmaz. En fazla kulüp iflas eder, yok olur gideriz. Koskoca liseden bir tane genç,vizyoner bir adam çıkarsınlar.

Adnan polat'dan beteri olamaz dedik oldu işte büyük konuşmayın.

Kulüp bundan daha kötü bir yönetimi kaldıramaz uçuruma sürükleniriz. Öyle yok olur gideriz filan bunlar gereksiz sözler, camia'nın 1 tane zengini gelir aday olur herşey değişir.

Hamzayi yolla dediniz yolladi , denizli ile olmaz dediniz gonderdi , rikerink istifa dendi o ayrildi , tudor saksakciligi yapan biz degil miydik burada

transfer dediniz onu da yapti

daha ne

Ben 2 senedir lobi yapsın diyorum TFF'de etkin olsun diyorum onu yapmıyor ama.Arası güya çok iyi Cumhurbaşkanı ile ama gram faydasını görmüyoruz sportif açıdan.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kulüp bundan daha kötü bir yönetimi kaldıramaz uçuruma sürükleniriz. Öyle yok olur gideriz filan bunlar gereksiz sözler, camia'nın 1 tane zengini gelir aday olur herşey değişir.

Adnan Polat aşırı kötü bir başkan değildi ki zaten,son sene fecaat oldu sadece.90'ların başında da 2000'lerde de şampiyonluklarda emekleri büyüktür.Dursun gibi birden gökten inen bir adamla kıyaslamak çok saçma.

Ben 2 senedir lobi yapsın diyorum TFF'de etkin olsun diyorum onu yapmıyor ama.Arası güya çok iyi Cumhurbaşkanı ile ama gram faydasını görmüyoruz sportif açıdan.

cumhurbaskaninin bu islerde ,yani o sampiyon olsun bu olsunda bir dahli oldugunu dusunmuyorum , sportif acidan fayda bekliyorsan tff ye yakin durup eteklerinin altindan ayrilmayacaksin

o zaman da dik dur omurgali ol diyecegiz .. yani bir sey degismeyecek . bu yuzden dursunun stili oyle ortaligi ayaga kaldirmaya musait degil , onun stili para gucu ile takim kurar yapabilirse yapar , o da son kozunu oynuyor zaten

cumhurbaskaninin bu islerde ,yani o sampiyon olsun bu olsunda bir dahli oldugunu dusunmuyorum , sportif acidan fayda bekliyorsan tff ye yakin durup eteklerinin altindan ayrilmayacaksin

o zaman da dik dur omurgali ol diyecegiz .. yani bir sey degismeyecek . bu yuzden dursunun stili oyle ortaligi ayaga kaldirmaya musait degil , onun stili para gucu ile takim kurar yapabilirse yapar , o da son kozunu oynuyor zaten

Bu ülkede şampiyon olmanı istemezlerse olamazsın,istersen en baba takımı kur.Ben hiçbir zaman dik dur vb. gibi romantik laflar etmedim,arası Cumhurbaşkanı ile iyi olacak tabi,şu düzende aksini iddia etmek realizmden uzaktır.Ama arası iyi olduğu halde hiçbir faydasını göremiyoruz.Fiko'nun arası iyi ama 2 senedir hakemler iyi kolluyor Bjk'yi.

Kolluyor ama kolladiklari takimin karsisinda takim yok , basaksehir de az kollanmadi ozellikle maclarda olmasa da kurullarda kollandilar.

su an siyasetin herhangi bir takimin sampiyon olmasindan ya da olmamasindan bir cikari yok , benim dusunceme gore umurlarinda da degil

Camianın hakkını bile savunamıyor adam ya. Bundan daha kötü sadece küme düşersek olur. Tekerlekli Basketi bile bitirdi adam,orada bile şampiyon olamadık.

Aziz gibi sadece futbolda kötü olsa bir nebze kabul ederim. Otel yapacağım dedi, 3 senedir inşaat halinde. Devlete Riva ve Florya'yı peşkeş çekti.

cumhurbaşkanı konusu nereden çıktı bilmiyorum ama ülke ekonomisi ciddi sıkıntıda bu yüzden futbol dahil herşeyden koparmaya çalışıyor hükümet. bu yüzden karşılar yabancıya. belki terimde bu yüzden gözden çıkarıldı. son vergilere bakın. enerji içeceğine bile müdahale etti adamlar :DD

bu arada dursun sonrası Terim ya başkan olacak yada güçlü bir koalisyon içerisinde yer alarak gelecek. tabi bunlar dursun şampiyon olamazsa gerçekleşebilir. olursa hükümet desteğiyle kalır.

cumhurbaşkanı konusu nereden çıktı bilmiyorum ama ülke ekonomisi ciddi sıkıntıda bu yüzden futbol dahil herşeyden koparmaya çalışıyor hükümet. bu yüzden karşılar yabancıya. belki terimde bu yüzden gözden çıkarıldı. son vergilere bakın. enerji içeceğine bile müdahale etti adamlar :DD

bu arada dursun sonrası Terim ya başkan olacak yada güçlü bir koalisyon içerisinde yer alarak gelecek. tabi bunlar dursun şampiyon olamazsa gerçekleşebilir. olursa hükümet desteğiyle kalır.

Terim üyelikte 10 yılını doldurdu mu ?

Ben iki ihtimalin de olacağını düşünmüyorum nedense.Hükümete karşı nötr veya muhalif bir yönetimin gelme olasılığı yok şu an Galatasaray için,Riva-Florya olayları malum.Terim'in de üstü siyasi sebeplerden ötürü çizildi bence bunu konuştuk daha önce.Albayrak dahi başkan olsa Terim işi zor gibime geliyor ki Apo'nun Arda'yı isteyen açıklamaları da var.

Fener'de Mayıs seçimleri konuşulurken bizde konuşulmuyor. Bana göre bizim daha çok ihtiyacımız var. Diğer tüm branşları bitirdi,otel yapacağım dedi ortada otel yok. Salon dedi hala temeli bile atılmadı. Takımın hakkını bile savunamıyor. Futbol takımı biraz iyi gidince herkes sevmeye başladı nedense.

Umarım iyi bir aday çıkar da Mayıs'ta seçilir. Dursun'la 3 sene daha gitmez çünkü. Tudor falan hikaye bu adam gitmeden önümüz karanlık.

Bizim gibi elitizm yüzünden başka insanları üye yapmayan kongre bir zahmet o elitlerden düzgün birini çıkarsın. Fener'de en az 4-5 tane iyi,vizyonlu aday var. Aday olmayan da sponsor oluyor.

Daha ağırı var
1313716_abc23426b6b936996d6456c6c1cf5946.jpg

Florya projesi %100 satış?
Kasım 2017 deyiz %30 satış?

Yeni tesis yapılacaktı nerde yok.

Tüm bunlar neden futbolda iki başarı ile bir sonraki seçime sarkıp 3 yıllık planda otel projesi, tesis projesi, salon projesi ile bakın bunları yapacağız ile gelmek.
Ne olursa olsun bu admın o başkanlıkta bulunmaması gerekir çok net. Nasıl geldiğinde bir önceki geçici yönetimin başarısına konduysa giderkende olursa başarısı bir sonraki yönetime bırakmak olmalı.

Ben iki ihtimalin de olacağını düşünmüyorum nedense.Hükümete karşı nötr veya muhalif bir yönetimin gelme olasılığı yok şu an Galatasaray için,Riva-Florya olayları malum.Terim'in de üstü siyasi sebeplerden ötürü çizildi bence bunu konuştuk daha önce.Albayrak dahi başkan olsa Terim işi zor gibime geliyor ki Apo'nun Arda'yı isteyen açıklamaları da var.

çok duyduk bu zırvaları. mayısta görüşürüz. sen hocayı çok hafife almışsın kim kimin üstünü çiziyormuş öyle kolay mı o işler aslanım. 250 yıllık lise kültürü var. son divanlardan birinde neler olduğunu hatırla(çetinçalı) adnan polat sonrası nasıl ünal gelebildiyse yine öyle olabilir isimler değişir kültür değişmez. fazla yalayanı affetmez lise.

çok duyduk bu zırvaları. mayısta görüşürüz. sen hocayı çok hafife almışsın kim kimin üstünü çiziyormuş öyle kolay mı o işler aslanım. 250 yıllık lise kültürü var. son divanlardan birinde neler olduğunu hatırla(çetinçalı) adnan polat sonrası nasıl ünal gelebildiyse yine öyle olabilir isimler değişir kültür değişmez. fazla yalayanı affetmez lise.

Bir sakin ol önce aslanım.

Çetinçalı ihraç edilmedi belki ama artık sanmıyorum onu kürsüye falan çıkaracaklarını.İşi bitti onun.

2011'deki Türkiye ile şimdiki ülke de aynı değil.Hadi Mehmet Karlı çıksın aynı konuşmayı Dursun'a da yapsın.Onu yaparsa belki haklısın diyebilirim sana.

Bir sakin ol önce aslanım.

Çetinçalı ihraç edilmedi belki ama artık sanmıyorum onu kürsüye falan çıkaracaklarını.İşi bitti onun.

2011'deki Türkiye ile şimdiki ülke de aynı değil.Hadi Mehmet Karlı çıksın aynı konuşmayı Dursun'a da yapsın.Onu yaparsa belki haklısın diyebilirim sana.

yapıyorlar zaten. biraz takip et divanları koçum.

Geri
Üst Alt