Başlatma koçundan şimdi.

İlker Canalp gibi insanlar yapar o ayrı bir konu.O gün Adnan Polat'ın kongresi bambaşka bir olaydı.O gün o konuşmayı yapan insanın Dursun'a da aynısını yapması lazım.

Yapiyorlar , bu konuda hakli alinti yapan uyeler

Gs deki uyeler gereginde cumhurbaskanini da karsilarina alir itham ediyorum derler

diyorlar da , dedikleri gibi kadir bir konustu darbeciler ihrac edilmedi

lehte mi aleyhte mi ? Nasil okuduguna bagli

Başlatma koçundan şimdi.

İlker Canalp gibi insanlar yapar o ayrı bir konu.O gün Adnan Polat'ın kongresi bambaşka bir olaydı.O gün o konuşmayı yapan insanın Dursun'a da aynısını yapması lazım.

kafa açma lan. cevapları döşedim sana aç izle divanları. herşeye kılıf arayıp sayko düşünceleri dayatacaksan beni uğraştırma vaktim yok.

Yapiyorlar , bu konuda hakli alinti yapan uyeler

Gs deki uyeler gereginde cumhurbaskanini da karsilarina alir itham ediyorum derler

diyorlar da , dedikleri gibi kadir bir konustu darbeciler ihrac edilmedi

lehte mi aleyhte mi ? Nasil okuduguna bagli

Evet doğru ihraç edilmediler benim lafım genel kurulun hepsine değil zaten.Fakat bir gün sonra Dursun genel kurul kararının arkasındayım diyebildi mi hayır,paşa paşa ihraç etti ikisini de.Önemli olan da bu.

Evet doğru ihraç edilmediler benim lafım genel kurulun hepsine değil zaten.Fakat bir gün sonra Dursun genel kurul kararının arkasındayım diyebildi mi hayır,paşa paşa ihraç etti ikisini de.Önemli olan da bu.

Konu dursun degil ki ama sen konusamazlar edemezler dedin diye ben araya girdim

konusan konusuyor .

Konu dursun degil ki ama sen konusamazlar edemezler dedin diye ben araya girdim

konusan konusuyor .

Benim kastettiğim,bir tanesi bile konuşamaz anlamında değildi.Adnan Polat'ın ibra edilmediği gün tam anlamıyla bir linç ortamı vardı.Aynısını Dursun'a yapabilirler mi,hani güya iktidara taraftarı sattı ondan ibra edilmedi deniyor ya bazen.Dursun da TOMA çekiyor,polisi taraftarın önüne sürüyor Florya'daki protestolarda falan,futbol zirvesindeki hareketleri tam anlamıyla utanç vericiydi özellikle.Adnan Polat 1 yalaka ise Dursun 5 yalaka.Niye aynısı Dursun'a yapılmıyor?Çoktan bile yapılması lazımdı.

Hamza suçlu,Riekerink suçlu,Denizli suçlu,Tudor suçlu,Sneijder suçlu,Ataman suçlu,Ekrem Memnun suçlu,Ünal Aysal suçlu....

Yeter,yeter,yeter. 3 senedir her branşı bitirdi bu adam. İnatla ibra edildi Mart ayında. Mayıs'ta 3 sene daha seçilirse geçmiş olsun.

Şampiyon da olsak gitsin. Bırakalım Tudor'u. Terim gibi adam bunla çalışmaz. (2010'da Polat'la çalışmadığı gibi) Ancak gider Hamza,Cihat,Ersun vb. kişileri getirir. Siz hala Tudor'la uyuyun.

Bu posttan hiç bişey anlamadım... Tudor'u mu savunuyorsun, Terim'i mi yeriyorsun, Tudor'un başarısızlığını Dursun'a mı yıkıyorsun, Hamza'nın ve diğer saydıklarının geleceğine mi inanıyorsun, Terim'in gelmeyeceğini mi sanıyoyorsun... Sorular sorular sorular...

Bak sana başka bişey söyleyeyim senin de kafan karışsın: Canaydın'dan kötüsü gelmez dedik Polat geldi, Polat'tan kötüsü gelmez dedik Yarsuvat geldi, yok artık Yarsuvat'tan kötüsü gelmez dedik Dursun geldi... Şimdi bu aday porfiliyle Dursun'dan kötüsü demiyorum bak iyisi gelir mi sence :D

Bu posttan hiç bişey anlamadım... Tudor'u mu savunuyorsun, Terim'i mi yeriyorsun, Tudor'un başarısızlığını Dursun'a mı yıkıyorsun, Hamza'nın ve diğer saydıklarının geleceğine mi inanıyorsun, Terim'in gelmeyeceğini mi sanıyoyorsun... Sorular sorular sorular...

Bak sana başka bişey söyleyeyim senin de kafan karışsın: Canaydın'dan kötüsü gelmez dedik Polat geldi, Polat'tan kötüsü gelmez dedik Yarsuvat geldi, yok artık Yarsuvat'tan kötüsü gelmez dedik Dursun geldi... Şimdi bu aday porfiliyle Dursun'dan kötüsü demiyorum bak iyisi gelir mi sence :D

asıl soruna parmak basıyorum. Bundan kötüsü gelmez diye Dursun mu kalsın yani? O kadar elit bir kongreden bir aday bulsunlar yani. Adnan Öztürk'e güveniyorum ben mesela.

Dursun daha geldiği zaman, 4.yıldız alındı ama pazarlama yapamadık. EuroCup kazanıldı fotoşopla fotoya kendini eklediler. Kadın Basket Euroleague kazanmışken 3-4 senede dibe vurdu. Otel ve salon inşaatlarını 3 senedir söylüyor ama ne oldu? yok. Takımın mağdurken savunamıyor ya.

Kötüyü örnek göstererek kötüyü savunmak yanlış. Beğenilmeyen Aziz bile tesisleri bitirdi,salon yaptı,stad yaptı,amatör branşlar çok iyi... Dursun'un 3 senedir yaptığı iyi birşey yok. Fiko çok daha kötü durumda aldığı kulübü nereye getirdi. Enkaz falan yoktu bizde. 4.yıldızı aldığımız sene sonunda geldi.

asıl soruna parmak basıyorum. Bundan kötüsü gelmez diye Dursun mu kalsın yani? O kadar elit bir kongreden bir aday bulsunlar yani. Adnan Öztürk'e güveniyorum ben mesela.

Dursun daha geldiği zaman, 4.yıldız alındı ama pazarlama yapamadık. EuroCup kazanıldı fotoşopla fotoya kendini eklediler. Kadın Basket Euroleague kazanmışken 3-4 senede dibe vurdu. Otel ve salon inşaatlarını 3 senedir söylüyor ama ne oldu? yok. Takımın mağdurken savunamıyor ya.

Kötüyü örnek göstererek kötüyü savunmak yanlış. Beğenilmeyen Aziz bile tesisleri bitirdi,salon yaptı,stad yaptı,amatör branşlar çok iyi... Dursun'un 3 senedir yaptığı iyi birşey yok. Fiko çok daha kötü durumda aldığı kulübü nereye getirdi. Enkaz falan yoktu bizde. 4.yıldızı aldığımız sene sonunda geldi.

Sportif başarının üstüne gelmiş olması,maddi anlamda zor bir tablo devraldığının aksini ispatlamaz ki.

Sportif başarının üstüne gelmiş olması,maddi anlamda zor bir tablo devraldığının aksini ispatlamaz ki.

Bjk'den kötü müydü? Adamlarda ne stat,ne başarı hiçbir şey yoktu. Avrupa cezası aldılar üstüne.

Biz ise 4.yıldız alınmış,CL'ye katılacaktı takım. Geçen sene çöpe atılan 20Milyon Euro sadece bonservis parası var. Mali durum kötü değildi yani. Her kulüpte olan borç vardı.

Bjk'den kötü müydü? Adamlarda ne stat,ne başarı hiçbir şey yoktu. Avrupa cezası aldılar üstüne.

Biz ise 4.yıldız alınmış,CL'ye katılacaktı takım. Geçen sene çöpe atılan 20Milyon Euro sadece bonservis parası var. Mali durum kötü değildi yani. Her kulüpte olan borç vardı.

Bjk'nin durumu bizimkiyle birebir aynı.Onlar da şu an stadın yeni açılmasının verdiği rahatlığın son aşamasındalar,bizim 2012 ve kısmen 2013'te yaşadığımız gibi.Onu kıstas göstermek doğru değil bence.

Geçen yıl ayrı konu onda hemfikirim ama 2015 yaz transferleri bundan daha farklı.4. yıldızı taktığımız senede dahi açığa çıkmayan birsürü maddi sıkıntılar olmuş,Dursun falan cebinden bayağı para vermiş o sene,başkan yardımcısı olarak.Oyunculardan güçbela borçsuzluk kağıdı falan alınmış.Yani şampiyon olduk ama mali tablo açısından aynısı söylenemez.

Benim yazımdan Dursun kalsın olayını mı anladın :D Benim yazılarıma bak hiç bir zaman Dursun'u övücü ya da kalmasını ima dahi eden tek bir mesajımı bulamazsın. Ben burada bir durum tespiti yaptım. Dursun hiç bir şekilde Galatasaray'ın başında kalmasın; böyle bir başkan profili Galatasaray'a yakışmıyor.

İyi de kim gelecek bu takımın başına? Andan Öztürk zamanında benim de desteklediğim biriydi fakat adamın sonraki konuşmalarını okuyunca "la yörü git" dedim.

Yaptigin transferler hic birsey ifade etmiyor . Hala sinifta kalmis bir baskansin maddi ve sportif anlamda.

Dursun Özbek: "Yazıktır, ayıptır günahtır bu çocuklara. Sesimizi çıkartmıyoruz ama canımız acıyor"

Dursun Özbek: "Trabzon'da başımıza gelenler öyle basit şeyler değil. Kırmızı kart olması için Fernando'ya ne olması gerekiyordu?"

Dursun Özbek: "Olcay’ın yaptıkları ortada. Olan bizimkilere oldu. Sadece bir iki hata değil ki."

Dursun Özbek: "Cenk Ergün'ün yerinde ben olsaydım orada o mikrofonlara bende benzer şeyler söylerdim."

Cenk Ergün'ün yerinde olmalısın artık zaten, bunun için mikrofona ihtiyacın yok, kulübün kanalı var. Yetmiyor mu, Galatasaray Başkanı Basın Toplantısı yapamıyor mu?

"ama sözde başkan ibaresinin kalkması lazım yeaa"

Geri
Üst Alt