CN7AdUmWoAAvuqg.jpg

cimbom horror story

Komik adam seni rahat rahat uyuyonmu sen.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
pişşt

uyudun mu?

Galatasaray şu moron liseli bağından derhal kurtulmalı. Bunlar 1960 dan kalma ticaret kafasıyla klüp yönetmeye çalışıyor yetmezmiş gibi madara ediyorlar lan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarihin en kotu baskanı olarak lanse edilecektir artık

Tapatalk

Tekrar söylüyorum ultraslanın göstermelikte olsa homurdanması ultraslanın alt tabanını da harekete geçirmiştir.
Yönetimin son ve tek kalesi olan ultraslan artık desteğini çekmiştir.

Artık bu adamın günü sayılı.

Hep Duygun un yüzünden, Dursun başkan olsun cimri adam transfer diye tutturmaz iyi olur falan demişti. O bela etti bunu başımıza. Hayır benim anlamadığım ne torpili var Aysal ın bile listesinde idi.

Hep Duygun un yüzünden, Dursun başkan olsun cimri adam transfer diye tutturmaz iyi olur falan demişti. O bela etti bunu başımıza. Hayır benim anlamadığım ne torpili var Aysal ın bile listesinde idi.

Aysal ile bu iş ortaklığı yapıyordu zannedersem reelde. Aysal'ın bir Avrupa projesini de birlikte hayata geçireceklerdi bu başkan olunca o da yattı şimdilik sanırım. Galatasaray Adası mevzusu da var tabii. Projelendirilip gayrimenkul inşa edecekti.Tabii kimlere peşkeş çekilecek bilinmez(di).

Son düzenleme:
Aysal ile bu iş ortağı. Aysal'ın bir Avrupa projesini de birlikte hayata geçireceklerdi bu başkan olunca o da yattı şimdilik sanırım. Galatasaray Adası mevzusu da var tabii. Projelendirilip gayrimenkul inşa edecekti.tabii kimlere peşkeş çekilecek bilinmez(di).

Ortak olduklarını bilmiyordum şaşırdım açıkçası. Diğer proje konusu ile ilgili fikrim de ; kendimi bildim bileli, Riva, Florya, Ada projelendiriliyor da kimse bir şey yapamıyor maalesef. Hatırlarsın TT arena dan önce de her sene stad yapardık. Bence o proje ve maketlere harcadığımız para ile bir kaç sene önce yapabilirdik stadı :)

adını bile dursun koymuşlar daha doğuştan belliymis.

sana beddua etmek istemiyorum yaşayacağıni yasamissin zaten şuan ölsende gözün açık gitmez sanırım hôtel e yeni fayans filan dosetmekten başka

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

brader şu saat oldu şu saatten itibaren ağzın ile kuş tutsan kimseye yaranamazsın. kimseye hayrı yok bu işin. efendi gibi imzalamayı unutmadan ver istifanı git.
ha derdin otellerin reklamını yapmaksa reklamın ****kodun bu gece. reklamın kötüsü olmaz derler arayan arayana otelleri. otellerinin adını bilmeyen çok az kişi kaldı.

o koltukta oturuyorsan o koltuğun makamın haysiyetini şerefini devam ettirmek ve daha çok yükseltmek için orada oturmalısın.bunları yapamıyorsan ne anlamı var başkan sıfatıyla dolaşmanın. ulan 3 ayda ne itibar bıraktın ne onur. millet Galatasaray başkanına salak diyor içten içe. ve en acısı maalesef bunda taraflı ve tarafsız herkes hemfikir.

git .k git.

Ortak olduklarını bilmiyordum şaşırdım açıkçası. Diğer proje konusu ile ilgili fikrim de ; kendimi bildim bileli, Riva, Florya, Ada projelendiriliyor da kimse bir şey yapamıyor maalesef. Hatırlarsın TT arena dan önce de her sene stad yapardık. Bence o proje ve maketlere harcadığımız para ile bir kaç sene önce yapabilirdik stadı :)

Aysal hem yönetimine almak istedi hem de destekledi. Zaten Temmuz veya Ağustos başında da "zamana ihtiyaçları var" demişti,sabırsız olmasın taraftarlar gibisinden. Dursun'un arkası sağlam yani o yüzden bu işbilmezlikle başkan olabildi,Demirören misali yani bir anlamda.

Ada,Riva vb. seçim malzemesi olarak kullanılıyor bence. Maketler konusu tam komedi. herhalde bizim kadar boşa para harcayıp da hala ayakta olan kulüp yoktur.Enteresan bir camiayız :)

Yav başkanın çekirdek ailesi isimli başlığa girince, baya üzüldüm lan adama. Cidden söylüyorum içim bir hoş oldu, tepkiyi biraz abarttık mı ne ? Sadece burası için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, çok bel altı mesaj atılıyor twitter'da falan ayıp oluyor.

Yav başkanın çekirdek ailesi isimli başlığa girince, baya üzüldüm lan adama. Cidden söylüyorum içim bir hoş oldu, tepkiyi biraz abarttık mı ne ? Sadece burası için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, çok bel altı mesaj atılıyor twitter'da falan ayıp oluyor.
Böyle bir yetki sana veriliyorsa bunları göze alıpta aday olacan bu böyle başarılı olursan herkes destekler başarısız olursan sülaleyin kulakları çınlar. Daha fazla sürmesini istemiyorsa bassin istifayi , istemediğin yerde kalırsan anada kalmaz bacida ben dahil herkes düz gireriz. Ama illa ben Tayyip Erdoğan gibi bir kulağımdan giriyo diğer kulağımdan çıkıyo derse başımız beleda.

Sürekli yalan söylerlerse olacağı bu yani.. Taraftar küçücük bir dalgaydı ama maalesef bu yönetim bunu tsunami haline getirdi... 3 ay geçti dile kolay... Daha öncede bu örneği vermiştim: Evinde elektirik olmazsa arasın elektrik idaresini sana 1 saat sonra gelecek der, 1 saat sonra ararsın hani gelecekti dersin, 2 saate sarktı der, 2 saat sonra arasın 3 saat sonra der, diye diye 24 saat geçer sonunda en efendi adam bile ana avrat düz gider... Aynen bunların yaptıkları bu!!!

1) Großkreutz olayı tüm dengesini sarstı. Ettiği küfürler kulüp binasını inletti. Avaneler tedirgin. Herkes çöküşün farkında.
2) Ultraslan ın istifa çağrısını okuyan tiran küplere bindi. İki gündür kimseyi yanında istemiyor. Giderek yalnızlaşıyor.
3)Hamzaoğlu transferlerin gecikmesinden dolayı yakın çevresine dert yanıyor ama tiran ile karşı karşıya gelmek istemiyor.
4) Tiran, ne olursa olsun muhaliflerin sustutulması talimatını verdi. Büyük bir operasyon hazırlığı var.
5)Attığın her adım seni Kaçınılmaz sona sürüklüyor.
6)Geceleri uyku uyuyamıyorsun. Kardeşine bile güvenin kalmadı.
7)Saltanatının sonu yakındır.
8)Korkma titre.

Böyle bir yetki sana veriliyorsa bunları göze alıpta aday olacan bu böyle başarılı olursan herkes destekler başarısız olursan sülaleyin kulakları çınlar. Daha fazla sürmesini istemiyorsa bassin istifayi , istemediğin yerde kalırsan anada kalmaz bacida ben dahil herkes düz gireriz. Ama illa ben Tayyip Erdoğan gibi bir kulağımdan giriyo diğer kulağımdan çıkıyo derse başımız beleda.

Sürekli yalan söylerlerse olacağı bu yani.. Taraftar küçücük bir dalgaydı ama maalesef bu yönetim bunu tsunami haline getirdi... 3 ay geçti dile kolay... Daha öncede bu örneği vermiştim: Evinde elektirik olmazsa arasın elektrik idaresini sana 1 saat sonra gelecek der, 1 saat sonra ararsın hani gelecekti dersin, 2 saate sarktı der, 2 saat sonra arasın 3 saat sonra der, diye diye 24 saat geçer sonunda en efendi adam bile ana avrat düz gider... Aynen bunların yaptıkları bu!!!

İtirazım yok, en az sizin kadar ben de sinirliyim, hadi yaradılışı ile dalga geçmeyi makul kabul kabul edelim (ki bence bu da yanlış) ama karısını kızını karıştırmak şerefsizlikten başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt