Fatih Gündoğan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2010
- 2.493
- 19
- 288

cimbom horror story
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
cimbom horror story
Hep Duygun un yüzünden, Dursun başkan olsun cimri adam transfer diye tutturmaz iyi olur falan demişti. O bela etti bunu başımıza. Hayır benim anlamadığım ne torpili var Aysal ın bile listesinde idi.
Aysal ile bu iş ortağı. Aysal'ın bir Avrupa projesini de birlikte hayata geçireceklerdi bu başkan olunca o da yattı şimdilik sanırım. Galatasaray Adası mevzusu da var tabii. Projelendirilip gayrimenkul inşa edecekti.tabii kimlere peşkeş çekilecek bilinmez(di).
Ortak olduklarını bilmiyordum şaşırdım açıkçası. Diğer proje konusu ile ilgili fikrim de ; kendimi bildim bileli, Riva, Florya, Ada projelendiriliyor da kimse bir şey yapamıyor maalesef. Hatırlarsın TT arena dan önce de her sene stad yapardık. Bence o proje ve maketlere harcadığımız para ile bir kaç sene önce yapabilirdik stadı![]()
Böyle bir yetki sana veriliyorsa bunları göze alıpta aday olacan bu böyle başarılı olursan herkes destekler başarısız olursan sülaleyin kulakları çınlar. Daha fazla sürmesini istemiyorsa bassin istifayi , istemediğin yerde kalırsan anada kalmaz bacida ben dahil herkes düz gireriz. Ama illa ben Tayyip Erdoğan gibi bir kulağımdan giriyo diğer kulağımdan çıkıyo derse başımız beleda.Yav başkanın çekirdek ailesi isimli başlığa girince, baya üzüldüm lan adama. Cidden söylüyorum içim bir hoş oldu, tepkiyi biraz abarttık mı ne ? Sadece burası için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, çok bel altı mesaj atılıyor twitter'da falan ayıp oluyor.
Sürekli yalan söylerlerse olacağı bu yani.. Taraftar küçücük bir dalgaydı ama maalesef bu yönetim bunu tsunami haline getirdi... 3 ay geçti dile kolay... Daha öncede bu örneği vermiştim: Evinde elektirik olmazsa arasın elektrik idaresini sana 1 saat sonra gelecek der, 1 saat sonra ararsın hani gelecekti dersin, 2 saate sarktı der, 2 saat sonra arasın 3 saat sonra der, diye diye 24 saat geçer sonunda en efendi adam bile ana avrat düz gider... Aynen bunların yaptıkları bu!!!Yav başkanın çekirdek ailesi isimli başlığa girince, baya üzüldüm lan adama. Cidden söylüyorum içim bir hoş oldu, tepkiyi biraz abarttık mı ne ? Sadece burası için söylemiyorum genel anlamda söylüyorum, çok bel altı mesaj atılıyor twitter'da falan ayıp oluyor.
Böyle bir yetki sana veriliyorsa bunları göze alıpta aday olacan bu böyle başarılı olursan herkes destekler başarısız olursan sülaleyin kulakları çınlar. Daha fazla sürmesini istemiyorsa bassin istifayi , istemediğin yerde kalırsan anada kalmaz bacida ben dahil herkes düz gireriz. Ama illa ben Tayyip Erdoğan gibi bir kulağımdan giriyo diğer kulağımdan çıkıyo derse başımız beleda.
Sürekli yalan söylerlerse olacağı bu yani.. Taraftar küçücük bir dalgaydı ama maalesef bu yönetim bunu tsunami haline getirdi... 3 ay geçti dile kolay... Daha öncede bu örneği vermiştim: Evinde elektirik olmazsa arasın elektrik idaresini sana 1 saat sonra gelecek der, 1 saat sonra ararsın hani gelecekti dersin, 2 saate sarktı der, 2 saat sonra arasın 3 saat sonra der, diye diye 24 saat geçer sonunda en efendi adam bile ana avrat düz gider... Aynen bunların yaptıkları bu!!!