Çok güzel bir söz vardı ;kulüp aidatını yatırmayı unutan! bir insan imza atmayı nasıl hatırlasın diye ; gerçi konu imza unutma değil maksat tepki küçültme ama neyse
Bu şahsın başa geçirilmesi projeydi zaten ;önce Ünal Aysal'ın yanına yamanacaktı pişecekti sonra Ünal Aysal'ın ayağı kaydırılıp yerine getirilecekti. Planlarda gecikme olmasının sebebi aidat meselesi. Sonraki proje hayata geçirildi ve biraz da tanınsın diye dededen 1 senelik rica edildi ve yanına yamandı.
Bunlar hep seçimde kılıf bulmak içindi, muhalif olanlara bak adam şampiyon yönetimden geliyor Galatasaray'da en önemli şey istikrardır savsatası ile.
Yalnız bunu planlayanlar bu adamın bu kadar beceriksiz olduğunu düşünemediler ya da çalışma ortamında görmediler demek ki ; hep loy loyda gördüler. Yanlış ata oynama durumu.Yoksa X şahıs koysalar kendi menfaatleri için Dursun'un yerine ; tek yapacağı konulardan uzak durup yeri gelince öldük bittik kurtuluş için biraz acı çekeceğiz propagandası ve kulübü bir süreliğine şampiyon kadro lafının arkasına sığınarak küçültmeye götürmek olmalıydı. FFP bir rüya ;her şey bir rüya ; hala inanan arkadaşlar var. Kurtarıcı olmayı çok sever bu kuklacılar.Daha sonra Dursun ile işleri bittiğinde kendisine teşekkür edilecek ve buradan düzlüğe çıkacağız diye biri bulunacaktı. Peki niye bu kadar çalkalanma oluyor? Bu bahsettiğim temeldeki kişiler kulübü kötü göstermek zorundalar ; hatta son kurtarma öyle bir pozisyonda olmalı ki bizim dedeler Riva'yı harekete geçir şu projeyi yap bunu yap demeli. Kısaca her şey rant için. Eski filmlerde paylaştırma komedileri vardır ; bu işi de başarırlarsa şu olur : 1 bana 1 sana; 1 bana 1 sana .... 2 bana 1 sana..... 3 bana 1 sana.
Şimdi el bombaları kendilerinde patladı. Artık B planları var mıdır onu bilemem. Fakat bu durumdan sonra hiç bir kongre üyesinin biz oyuna geldik durumunu anlamayacak kadar aptal olduğunu sanmıyorum. İlk seçim kongre üyelerinin ne kadar şerefli ve haysiyetli olduğunu gösterecek. Eğer bu düzene devam edecek bir B kuklasının peşinden giderlerse durum o zaman kötü ; önümüz karanlık demektir. Kulübün binası elimizde kalırsa şanslıyız. Rangers gibi nostalji yapar taraftarlar bundan bir 10 yıl sonra.