Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.764
- 21.802
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Liderlik vasfı YOK
- Yöneticilik vasfı YOK
- Zeka kullanma YOK
- Tecrübe YOK
- Vizyon YOK
- Para YOK
- Karizma YOK
- Etkili konuşma YOK
- Duruş YOK
- Sportif bilgisi YOK
- Bir topluluğu kenetleme vasfı YOK
- Çalışma azmi YOK
- Diplomatik ilişki YOK
Asaletiyle, kibiriyle, aristokratlığıyla bilinen ve kolay kolay kimseyi beğenmeyen Galatasaray kongre üyeleri acaba hangi özelliğine güvendi de başkan seçti bu adamı. Daha adamı ilk gördüğümde "Bu mu başkan" tepkisi uyandırmıştı ben de ama seçtiklerine göre vardır bir bildikleri diye düşünüyordum. Ancak geçen 3,5 aylık sürede Galatasaray başkanlığı için hiçbir özellik taşımadığı kabak gibi ortaya çıktı.
Yukarıda saydıklarımın hiçbirisi olmasa bile çok zengin bir adam olur ve servetini Galatasaray'a ayırmaya hevesli olur o zaman derdik ki "Adam en azından para sıkıntısını çözdü". Ama o da yok. Sahi hangi gerekçeyle açık ara farkla seçildi bu adam.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçime gideceklerini açıkladı.
Galatasaray Adası'nda düzenlenen Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Özbek "Kasım ayında olağanüstü genel kurul yapma hazırlığımız var." dedi. Tribünlerden gelen tepkileri de değerlendiren Dursun Özbek "İstifa sözlerinden etkileniyor muyuz? Tövbe. Daha fazla keskinleşiyoruz." ifadelerini kullandı.
"Hayatımda hiçbir zaman bir işi yarım bırakmadım." diyen Özbek "Biz buraya 3 yıllığına geldik. İstedikleri kadar saldırsınlar bırakmayacağım. "3 yıl bana neye mal olursa olsun söylediğim her şeyi yapacağım. Vaad ettiğimiz şeylerin dışına çıkmayacağım. Herkes bilsin." şeklinde konuştu.
LİGTV
Bu söze diyeceğim sadece noktadır.Bunun gibi vizyonsuz bir baskana sahip oldugumuz icin utaniyorum.