CMegEHhW8AAOSmw.jpg

Yiyiciler serisinden bir halka. Biri gidiyor, diğeri geliyor. Değişen sadece isimler ve yüzler. Sen gitsen de pek umudum yok. Gelip geçici başarılarla taraftarın ağzına bir parmak bal çalıyor bu örümcek beyinli lise yönetimi. Ardından yine bir uyku dönemi ve gelsin paracıklar, komisyonlar.

Şerefsizsiniz. Ahlaksızsınız ve sizler koca koca makamlara gelseniz de birer kuklasınız.

- Liderlik vasfı YOK
- Yöneticilik vasfı YOK
- Zeka kullanma YOK
- Tecrübe YOK
- Vizyon YOK
- Para YOK
- Karizma YOK
- Etkili konuşma YOK
- Duruş YOK
- Sportif bilgisi YOK
- Bir topluluğu kenetleme vasfı YOK
- Çalışma azmi YOK
- Diplomatik ilişki YOK

Asaletiyle, kibiriyle, aristokratlığıyla bilinen ve kolay kolay kimseyi beğenmeyen Galatasaray kongre üyeleri acaba hangi özelliğine güvendi de başkan seçti bu adamı. Daha adamı ilk gördüğümde "Bu mu başkan" tepkisi uyandırmıştı ben de ama seçtiklerine göre vardır bir bildikleri diye düşünüyordum. Ancak geçen 3,5 aylık sürede Galatasaray başkanlığı için hiçbir özellik taşımadığı kabak gibi ortaya çıktı.

Yukarıda saydıklarımın hiçbirisi olmasa bile çok zengin bir adam olur ve servetini Galatasaray'a ayırmaya hevesli olur o zaman derdik ki "Adam en azından para sıkıntısını çözdü". Ama o da yok. Sahi hangi gerekçeyle açık ara farkla seçildi bu adam.

rüyasında göremeyecek adam GS başkanı oldu.adnan polata ünal aysala çok kızdıgım zamanlar oldu.ama bu adama bakınca hata ettiğimi görüyorum..

Transfer taraftarlari tarafindan haksiz yere elestirilen baskanimiz.

Oncelikle hicbir hatasi oldugunu dusunmuyorum butun sansizligi eski yonetimin aciklarini kapatmakla fazla ugrasmasi.

Aysal ve ekibinin takima soktugu melo, sneijder, telles gibi asiri ucret alip takim ici dengeleri bozan adamlari yola getirmekle ugrasti ve yillarca bu takima hizmet etmis sabriye hakkini verdi bu yuzden biraz zaman kaybetti okadar.

- Liderlik vasfı YOK
- Yöneticilik vasfı YOK
- Zeka kullanma YOK
- Tecrübe YOK
- Vizyon YOK
- Para YOK
- Karizma YOK
- Etkili konuşma YOK
- Duruş YOK
- Sportif bilgisi YOK
- Bir topluluğu kenetleme vasfı YOK
- Çalışma azmi YOK
- Diplomatik ilişki YOK

Asaletiyle, kibiriyle, aristokratlığıyla bilinen ve kolay kolay kimseyi beğenmeyen Galatasaray kongre üyeleri acaba hangi özelliğine güvendi de başkan seçti bu adamı. Daha adamı ilk gördüğümde "Bu mu başkan" tepkisi uyandırmıştı ben de ama seçtiklerine göre vardır bir bildikleri diye düşünüyordum. Ancak geçen 3,5 aylık sürede Galatasaray başkanlığı için hiçbir özellik taşımadığı kabak gibi ortaya çıktı.

Yukarıda saydıklarımın hiçbirisi olmasa bile çok zengin bir adam olur ve servetini Galatasaray'a ayırmaya hevesli olur o zaman derdik ki "Adam en azından para sıkıntısını çözdü". Ama o da yok. Sahi hangi gerekçeyle açık ara farkla seçildi bu adam.

Yukarida YOK yazan yerlere VAR yazilacak bi adam vardi ama onuda taraftar istemedi!

Bunlarin bas sorumlusu taraftardir..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçime gideceklerini açıkladı.

Galatasaray Adası'nda düzenlenen Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Özbek "Kasım ayında olağanüstü genel kurul yapma hazırlığımız var." dedi. Tribünlerden gelen tepkileri de değerlendiren Dursun Özbek "İstifa sözlerinden etkileniyor muyuz? Tövbe. Daha fazla keskinleşiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hayatımda hiçbir zaman bir işi yarım bırakmadım." diyen Özbek "Biz buraya 3 yıllığına geldik. İstedikleri kadar saldırsınlar bırakmayacağım. "3 yıl bana neye mal olursa olsun söylediğim her şeyi yapacağım. Vaad ettiğimiz şeylerin dışına çıkmayacağım. Herkes bilsin." şeklinde konuştu.

LİGTV

İstanbuldaki Galatasaray taraftarı çok büyük protesto yapmalıdır. Bu artık kaçınılmaz gerçekdir. Bu protesto genel kurul toplantılarında o Galatasaraylılıktan nasibini almamış lisecilere karşı yapılmalı.Yeryerinden oynamalıdır. Bu klübe üye alımındaki maddeler kesinlikle değişmelidir. Bu klüp kabuğunu artık kırmalıdır.
Bunu yapacak tek güç var oda taraftardır.

Adam protestolara aldırmayacağını, 3 yıl boyunca görevde kalacağını ve kulübün içine edeceğini alenen söyledi. Millet alkışladı. Bu ne biçim genel kurul, hangi ilacı almışlar, neyin kafası bu?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek seçime gideceklerini açıkladı.

Galatasaray Adası'nda düzenlenen Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Özbek "Kasım ayında olağanüstü genel kurul yapma hazırlığımız var." dedi. Tribünlerden gelen tepkileri de değerlendiren Dursun Özbek "İstifa sözlerinden etkileniyor muyuz? Tövbe. Daha fazla keskinleşiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hayatımda hiçbir zaman bir işi yarım bırakmadım." diyen Özbek "Biz buraya 3 yıllığına geldik. İstedikleri kadar saldırsınlar bırakmayacağım. "3 yıl bana neye mal olursa olsun söylediğim her şeyi yapacağım. Vaad ettiğimiz şeylerin dışına çıkmayacağım. Herkes bilsin." şeklinde konuştu.

LİGTV

3 yıl boyunca bu kadar istifa protestosuna dayanabilegini sanıyot.Ama yanılıyor.İşin boyutları o protestodan başka noktalara giderse bırakır.Kendi herşeyi bu kadar basit sanıyor.Yada aklınca azizcilik oynamaya çalışıyor.

Bombacı mülayim piyangodan çıkan paranın hepsini taksimde hela için harcıyodu ya
başkanlığı bırakıp hela açsın o da.

Cok buyuk felaketler gelmedigi surece Dursun biryere gitmeyecek gibi.

Haysiteysiz herif kendini dünyaya tanıttı niye gitsin. Yapamayacagı reklamı yapıp alamayacagı işleri hop diye aldı, uyanık adam vesselam ama biraz eksik kafalı !!!!

Ulan herif cenk ergün bizim butragenyomuz dedi ya ötesi yok bence bir düşük IQ lu tarafından yönetiliyoruz

Geri
Üst Alt