korku mu bastida hamzayi gönderdiniz? kahramanlar bir kere ölür senin gibileri de bin kere

Bunlar başımızda olduğu sürece bir Hamza gider bir Hamza gelir.

Yaz transfer dönemi Hamza göğüsleri eleştirileri
Bu transfer dönemine yeni hocayla girip eleştirileri göğüslemek istiyorlar belli

Baktın taraftar ayaklanıyor önden Hamzayı attın. Ama zor Tirsun. Sıra sende. Yaz transfer nöbetinde dedim Bıyıklıdan başlar ortada Hamza kaynar en son sende sağlam patlar diye. Ateş seni çağırıyor Tirssuuuun

Haberlere göre Umut konusunda ayrışmışlar.Aklı sıra "Ben Umut'u istemiyordum suç Hamza'nın" mesajını vermek istiyor.

Taraftarın kredisini kazanmak için Hamza'yı harcadı.Burada yazdık Hamza bu adama güvenmemeli.İlk fırsatta tekmeyi koyacak dedik.Hak ettin bunu Hamza

Dursun Özbek (11 Kasım 2015): "Ben burada olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacak" sinyali vermis zaten bu yetersiz.

Sıra sen ve paçoz liseli ekibinde inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

başkanın gönlünde ki hoca;

1025147_620x410.jpg

Yalnız Umud'un da sözleşmesini fesh ederse rüzgarı arkasına alır.Tarihi 1 fırsat var elinde.

Ersun veya dinamik bir Alman teknik adam getirirsen bir senelik yaptığın saçmalıkların bir nebze olsun affı olabilir. Ama önümüzdeki sezon oturduğun koltukta yağlanmana içimiz el vermez.

Taraftar istiyor diye hamzayı gönderdi, aklı sıra taraftarın gözünde kredi kazandı. Ama sıra sanada gelecek az kaldı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizde akıl varmıdır ya 2 hafta ara vardı madem böle bi olay vardı o zamana kadar nerdeydiniz kendi ayagınıza sıkan adamlarsınızı siz.

Ben olduğum sürece Hamza hoca da burada olacak demişti.

Bırak git efsane ol

Geri
Üst Alt