Ne kadar üzücü milyonlarca insanın yüzünü güldüren nadir unsurlardan biri olan koskoca Galatasaray'ı şu hale sokmanız.
Yazıklar olsun, şu güzelim takımın içine ettiniz!

valla beğenmediğimiz albayrak bundan bin kat vizyonlu değilse ben de bir şey bilmiyorum nereden geldi bu adam neymiş ünal aysal borç yapmış o adam olmasa şu kadrodan muslera snejder çıkar yemin ederim akhisar kadrosu neymiş bu adam maddi durumumuz için gelmiş la adam en iyi oyuncularımızı ya da bizim kalibremize göre iyi adamları teker teker yollladı 2. liglerden deportivolarda kiralıklardan ingiltere 2. liginden akhisardan vs adamlar getirdi hani abi hani hala borç şey gibi önümüzde artık kabüllenin bu borç da azalmaz böyle ufak şeylerle sadece planla belli seviyede tutulur sen GALATASARAYSIN beşiktaş trabzon gibi değil borç azaltayım sportif olmasın dersen polat gibi teneke bağlar yollar canaydın gibi saygı duymazlar sana git dursun gerçekten git yakışmıyorsun yakışmayacaksın da...

Kaç maçtır hakemler (spor branşı farketmiyor) takımlarının ırzına geçiyor, bu pısırık "feyr pley canım feyr pley, hakemleri konuşmuyoruz" diye ortalıkta geziyor.
Bugün kendi sahanda hakem gözünün önünde takımının ırzına geçti!
Hala pısırık pısırık feyr pley diye otur orda sen...

Eminim oteline lamba değiştirmek için gelen elektrikçi suratına sırıta sırıta jeneratörü patlatsa "önemli değil canım, feyt pley, feyr pley" diye gülücükler saçıyorsundur...
1 tane müşteri kaybet sayesinde, o elektrikçinin kırılmadık kemiğini bırakmazsın...

Ama konu Galatasaray olunca sırıta sırıta gez ortada "feyr pley feyr pley" diye sayıklaya sayıklaya...
Nasıl olsa müşterilerin salak, bugün giden, yarın yine seve seve geri gelir...
Ali Palabıyıklar devru devran sürer, kokarttan kokarta koşar! Gelip senin sahanda senin ırzına geçtikçe yükselmeye de devam eder!
Gelsin paralar, şöhretler!

Taraftar da şu bok çukuru ülke sporunun içinde para verip kahrolduğuyla kalır...

Bu Ali Palabıyık denen şahsı ibreti alem için futboldan tamamen göndermezseniz ne haliniz varsa görün, kendi düşene ağlanmaz...

Yanlış yapıyorsunuz beyler bakın inamato ne diyor

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, “Dursun Özbek istifa etmeyecek. İstifa ederse kulüp batar." dedi.*

Envoyé de mon Sony Z3

Ya batalım ya çıkalım böyle sürünmekten çok çok daha iyidir.Düştük kemirgen açların ortasına herkes bir taraftan parça koparıyor.Ya satılsın yada adam gibi yönetecek insanlar gelsin şu takımın başına her sene aynı bir filmin özetini izler gibi tekrar tekrar aynı şeyler.

Canaydın , Polattan sonra kimseden nefret ederim diye düşünmemiştim ama büyük başkan dursun bunu sağladı o kadar saygı ve sevgim var ki diğer iki ismi büyük yazıp bunun ismini küçük yazıyorum seviyoruz seni süper kahramanımız 'Ekonomimen'

sezon basından beri yazıyoruz hamzayla sen burayı akhisara çevirdiniz diye al işte aynı puandayız mutlu olun

Lavuğun teki senin evine gelip sana posta koysa "eyvallah" diye sineye çekermisin???
"Evet" dersen söyleyecek bişey yok, sabaha kalmadan nereye gidiyorsan git, yeter ki milyonlarca müşterisi olan bu dükkandan çekgit.
Ama "hayır" diyorsan elinden geliyorsa o lavuğun futbol olarak icabına bak rahmetli gibi, sonuçta adam ıslanacağını bile bile bu suya girdi ve senin evinde göstere göstere sana posta koydu!

Bu herif sg çe düzlüğe çıkamayız bence.Bir kere herifin suratında meymenet yok.Çoban kılıklı ayıyı ülkenin en büyük klübünün başkanı yaptık.İlk geldiğindede demiştim bu adam klübü dahada batırır diye.

Teknik adam falan almasınlar. Şerefsiz yönetim defolup gitmeli.O liseci zihniyete çok sert tepki verilmeli.

Ama bunu yaptıracak taraftar var mı malesef yok. Diğer iki klübün taraftarı olsaydı yemin ederim ortada ne başkan kalirdı ne yönetim. Göz göre göre hatalar yapılıyor. Ve maç sonu bu durumu cılız bır tepkiylee geçiştiren taraftarlar siz Galatasaraylılığı geçtim adam değilsiniz.

Beenim için tüm futbolcularda çok ciddi hatalar var. Ve aldığı paranın hakkını veren hiçbir futbolcu yok. O kadar yüksek meblalar alıyorsan hakkını vereceksin.
joseyi ıslıkladılarında o kadar sinirlendim ki anlatamam.

Şu kadroyu yeterli gören kim varsa Hamazasından yönetime ve taraftarına kadar Allah belasını versin.

Türk futbolu eşittir burak. Bu burak denen adam hala bizim ve milli takımın forvetiyse bu ülkenin ne medyasından ne teknik adaından ne yöneticisinden hiçbir halt olmaz. Ondan sonra türk futbolu neden gelişmiyor neden otuncu çıkmyor diye bağırırlar. Ondan sonra futbolcu analizi yapmaktan aciz Fatih terimden futbolumuzu ilerletmesini bekliyoruz.

Adamlar sen 20 milyon versen bile alamayacağın adamı yedek bekletiyor lan. Böyle bir iş bilmezlik var mı. Böyle bir kepazelik var mı.
Hamza denen adam hala denayer alması gerekirken çapsız semihi oyuna alıyor. Ondan sonra ırkçılık damgası yemen son derece normal.

Josenin şu an için ilk 11 oyuncusu olamayacağını söylersiniz katılırım.(ama şu kadroda kesin 11 oynarç) fizk olarak yetersiz dersin anlarım. Ama ulan fulbol bilgisi anlamında adam ben sahada ben futbolu biliyorum diye bas bas bağırıyor. Şu kadroda dikine doğru bir şekilde giden tek adam.

tekrar öylüyorum bu takıma teknik adam almasınlar.sezon sonnuna kadar tafarelle devam edilsin. Özbek ve yönetimi Hemen istifa etmeliler, ettirilmeliler. sezon sonuda çok ciddi revizyon yapılmalı.Her sene yapılamayan revizyon yapılmalı.
Heleki mustafa denizli falan kesinlikle gelmemeli.

Ama tabikide bunlar olmayacak. Ve ben her zaman söylüyorum. Bu klübü fenerliler yönetiyor. Bu hataları başka türlü açıklayamıyorum.

Geldiginden beri FFP diye basimizin etini yedin al iste bu gidisle zaten avrupaya gidemiyecegiz

İstifa ettigin gunu sabirsizlikla bekliyorum. Capsiz herif

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin yapıcağın iş bu kadar olur çapsız.

Dursun çok gururlu bir adammış

Sağ duyulu taraftar olmasa bırakırmışşşş

iSMİNDE aydin yilmaz Bariş Özbek olan birinden ne gibi faaliyet bekliyorsunuz

Nefretimsin

Gelene kadar binbir söz verdi. Uçuyordu p.......
Geldikten 3-4 hafta içersinde u-dönüşü yaptı resmen

Son düzenleme:
Ülkedeki kirli düzenin başımıza diktiği beladır bu adam..

Güvenilir yandaş.. duygun dede de öyleydi..

Son düzenleme:
Hamzayı kovdu hakan delikanlının fişini çekti bide denizliyle şampiyon olursa benim adıma dursun efsane mertebesine ulaşır...

Bütün herşeyi geçtim. Şu hakemler hakkında açıklama yapmadınız ya siz adam değilsiniz. Çünkü Galtasaraylı olmadığınız için, o koltuğa sadece ve sadece kendi reklamınızı yapmaya geldiğiniz için bu fahiş hataları yapıyorsunuz. Galatasarayı biraz seven adamın şu hakemler hakkında iki kelime etmemesi mümkün değildir.

Ama senelerdir bu böyle. O neefret ettiğim genel kurulun seçtiği başkan ve yöneticiler ancak bu kadar olur. Sadece bunlar değil bundan öncekilerde aynıydı. En iyi Galatasaraylı dediğimiz yöneticilerden Ali dürüst denen adam bile gidiyor şerefsiz tüpcünün uşağı oluyor. Bu genel kuruldan ne beklersin ki...

Gerçekleri gören taraftarlar devreye girip çok büyük tepkiler vermeli. Adam gibi başkan ve yönetici gelene kadar bu devam etmeli. Yoksa bu zihnyetle işimiz zor.

Geri
Üst Alt