Ali Dürüst neyse de Adnan Öztürk cok iyi hazirlandim diye programlara falan cikiyordu sonra ne hikmetse secim öncesi hastaligi cikti.

Biri dügmeye basti ve bunun kafasini kopardi bence secim öncesi. Artik lise midir Inan Kirac denen fosil midir bilemiyorum artik ama birisinin isine gelmedigini düsünüyorum.
gsnin cikisa gectigi maddi olarak rahatlayacagi donemi kestirince yine aday olur

islerin iyiye gitmeyecegini dusundugu icin aday olmadi

kaldi ki aciklamalarina bakinca hamzadan daha faso

Aynen oyle oldu...Maalesef

Forumun bu durumu yuzunden dogru duzgun cevapta yazamiyoruz...

Dün forum için kullandığımız sunucuda ki makinamız değiştirildi donanım arttırılıp daha iyi bir makina geçtik.Yönlenme işlemleri olduğundan 404 hatası çıktı aslında bir problem değildi ama ani yapılmış bir işlem olduğundan duyurusunu yapmaya fırsat bulamadık.

-Tapatalk-

erken seçime zorlandığı söylenen galatasaray başkanı. peki kim tarafından. eski başkanlar tarafından. peki neden?
1 hafta önce eski dönemleri incelemek için yetki isteyecez dedi dursun özbek. eski dönemlerde yapılan transferleri mercek altına alacağız dedi. sonra ne oldu?
eski başkanlar randevu istemiş. dursun başkan gitmemiş. neden gitmedi sizce? gitse orada ona ne diyeceklerdi?
galatasarayın en büyük problemi lisedir. lisecilerdir. galatasarayın gerçek sahibi taraftardır. taraftarın arasından gelen insanların kulübü yönetmesi gerekir. yok eğer galatasarayın sahibi liselilerse, pamuk eller cebe. şu borcu ödesinler.

(GS sözlükten alintidir)

Dogruluk payi nedir bilmiyorum ama Dursunu birdenbire indirmeye calistiklari icin vardir biseyler diyorum.

Adnan Öztürk yabanci düsmaniydi, iyiki baskan olmamis

Dün forum için kullandığımız sunucuda ki makinamız değiştirildi donanım arttırılıp daha iyi bir makina geçtik.Yönlenme işlemleri olduğundan 404 hatası çıktı aslında bir problem değildi ama ani yapılmış bir işlem olduğundan duyurusunu yapmaya fırsat bulamadık.

-Tapatalk-

keske twitterda yazsaydiniz o ara .

bunu indirecekler ya belli oldu. işin garibi kadayıflar indirmeye çalıştığına göre bazı şeyleri doğru yapmaya başlamış olsa gerek. yoksa salyalarını akıtmazlardı okadar koltuk için.

erken seçime zorlandığı söylenen galatasaray başkanı. peki kim tarafından. eski başkanlar tarafından. peki neden?
1 hafta önce eski dönemleri incelemek için yetki isteyecez dedi dursun özbek. eski dönemlerde yapılan transferleri mercek altına alacağız dedi. sonra ne oldu?
eski başkanlar randevu istemiş. dursun başkan gitmemiş. neden gitmedi sizce? gitse orada ona ne diyeceklerdi?
galatasarayın en büyük problemi lisedir. lisecilerdir. galatasarayın gerçek sahibi taraftardır. taraftarın arasından gelen insanların kulübü yönetmesi gerekir. yok eğer galatasarayın sahibi liselilerse, pamuk eller cebe. şu borcu ödesinler.

(GS sözlükten alintidir)

Dogruluk payi nedir bilmiyorum ama Dursunu birdenbire indirmeye calistiklari icin vardir biseyler diyorum.

Aynen bu haber çıktıktan sonra Liseliler kalemini kırdı gibi...

Allah hepsinin belasını versin.

Bu şerefsizleri askında öyle bir protesto edeceksin ki lise mise kalmayacak. Kimse maçlara gitmeyecek. Bir tane bilet bile almayacak sonra mecbur bazı şeyler değişir.

(GS sözlükten alintidir)

taraftar devrimi şart

taraftar devrimi şart
Amerikali is adami Manchester United kulübünü gasp edip satin aldiginda bazi taraftarlar bir araya gelip FC United of Manchester kulübünü kurup amatörden basladilar.
Bizimde bu gidisle bu liseli,prostatli moruklar toplulugundan tek kurtulus yolumuz buna benzer bisey yapmak olacak galiba.

(GS sözlükten alintidir)

kırmızıya boyadığım yere ben de çok takıldım. hatta uluslararası iki tane bağımsız şirkete vereceğiz denetlemesi için demişti. Acaba haksızlık mı ediyoruz bu Dursun Özbek'e. Geçmiş dönemlerdeki borçları, yolsuzlukları ortaya çıkaracak diye mi eski başkanlar fişini çekmek istedi acaba?

kırmızıya boyadığım yere ben de çok takıldım. hatta uluslararası iki tane bağımsız şirkete vereceğiz denetlemesi için demişti. Acaba haksızlık mı ediyoruz bu Dursun Özbek'e. Geçmiş dönemlerdeki borçları, yolsuzlukları ortaya çıkaracak diye mi eski başkanlar fişini çekmek istedi acaba?
Yok yav haksızlık ettiğimiz yok hakediyor bir çok şeyi ama bu eski mevzuları açsın neler dönüyor görelim

Dursun gidiyor yerine şikecileri temize çıkaran Duygun Yarsuvat geliyor !?! Bitmiş o zaman Galatasaray....

Geri
Üst Alt