Yok yav haksızlık ettiğimiz yok hakediyor bir çok şeyi ama bu eski mevzuları açsın neler dönüyor görelim

Aynı şeyi Fikret Orman'da yapacağım dedi, Demirören için ama üstü kapandı gitti sonra.

Bu tarz söylemleri artık ben aba altından sopa göstermek olarak görüyorum.

Dursun akıllı olun mesajı veriyor kendince eğer doğruysa bu inceleme işi.

U9pu183S.jpg

Baskan olma yolunda saglam ilerliyor!

dengeoglundan kurtuldugundan beri gözleri acildi sanki! evlatciya tekmeyi bastiktan sonra yaptigi her hamle beni ona biraz da yaklastiriyor

Böyle devam et Dursun

(?) kaldirilmasi güzel olmus

Dursun Özbek: "Hamza Hocanın ayrılış nedenlerini ben şimdi anlatmaya kalkarsam size 26 madde sıralamak zorunda kalırım, ağzınız açık kalır."
Dursun Özbek: Ben konuşacağım, Hamza cevap verecek, sakız gibi uzayacak gidecek.
Dursun Özbek: Duygun Yarsuvat başkanlığında ben de ikinci başkanken, Prandelli'yi antrenmana çıkarken gönderdik.Asıl ayıp buydu.
Dursun Özbek: Yapılan ankette uzak ara gönderilsin çıktı.Şimdi aynı grup "Hamza kalmalıydı" diyor.
Dursun Özbek: "Herkesten 6 ay sabır rica ediyorum. Bize 6 ay sabır gösterirlerse inanın, karşımızda kimse duramaz"

Son düzenleme:
Dursun Özbek: Şu çok açık net, Mustafa Denizli hocamız sözleşmesi bitene kadar görevde kalacak.Ayrılması söz konusu bile olamaz.
Dursun Özbek: Ben seçimle geldim bu göreve.Herkes kaçarken ben aslanlar gibi aday oldum
Dursun Özbek: Şimdi de eleştiri var diye gidecek, istifa edecek, arkamdan kaçtı dedirtecek değilim.
Dursun Özbek: Bu camiada son 15 senede kim taş taş üstüne koydu ki?Duygun başkandan devam etmesini çok istedim kabul etmedi.
Dursun Özbek: Abdürrahim Albayrak'a benim yönetimime girmesi için çok dil döktüm; "sağlık sorunlarım var, beni affet" dedi.
Dursun Özbek: Ali Dürüst'e "aday ol dedim, hayır" dedi.Benim yönetimime girer misin dedim yine "dinleneceğim, yokum" dedi.

Dursun Özbek: Birileri babasını, ailesini, abisini, iş durumunu mazaret gösterip görev almadı.
Dursun Özbek:Adnan Polat'ın bırakmasına sebep olan olaylı Mali Genel Kurul'da da bulunmadım.O gün yapılanları da doğru bulmuyorum.
Dursun Özbek: Mecidiyeköy'den Seyrantepe'ye gelmek de, şirket birleşmesi de, yüzde yüz doğru karardı.
Dursun Özbek: "Umut'un sözleşmesi Aysal döneminde yapılmış ve opsiyonu atladık. Eğer haberimiz olsaydı Sabri'de olduğu gibi çözerdik"

Geri
Üst Alt