Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Su harcanmasin diye elini yikamamiştir
Aslan başgan
Aslan başgan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olsam "onu cekme bunu cek"derdim Ft hesabi..Adam da gülüyor ama kızmıyor ki.Kendi de memnun galiba.![]()
biraz kerhaneci tipi var
Olum ne fantazi varmis sen de ya..Tuvalette seks falan ,neyin pesindesin Allasen?Su tuvalet isleri bos mubabbet. Ben acikcasi ilk izlenimlerime göre begenmedim. Orada kürsüye cikip madalya takacak, kupayi verecek en son kisiydi. Ya o yönetimden gercekten hic kimse olmayacakti. Ya da dönemin baskani olarak DuygunYarsuvat , gercekten bu sampiyonluk icin cok calismis Apo ve Ali Dürüst gibi adamlarda olacakti. Optimal durum tabiki orada kimsenin olmamasiydi.
Yoksa elini yikamis, yikamamis, tuvallete bir taraftar ile sex yaparken yakalanmis, bunlar bos isler, özel hayat.
son cumleyı inanarak mı yazdın ?Su tuvalet isleri bos mubabbet. Ben acikcasi ilk izlenimlerime göre begenmedim. Orada kürsüye cikip madalya takacak, kupayi verecek en son kisiydi. Ya o yönetimden gercekten hic kimse olmayacakti. Ya da dönemin baskani olarak DuygunYarsuvat , gercekten bu sampiyonluk icin cok calismis Apo ve Ali Dürüst gibi adamlarda olacakti. Optimal durum tabiki orada kimsenin olmamasiydi.
Yoksa elini yikamis, yikamamis, tuvallete bir taraftar ile sex yaparken yakalanmis, bunlar bos isler, özel hayat.
Kendine gel efendi...Gs'in helasi kerhane mi?Gökhan ve Caglar kardesim.
Adamin tuvalette cekilmesi bile ayip, simdi bayan bir taraftar ile tuvalette münakasaya girmis de olabilirdi o ara demek istedim. Ki yapsa bile, belki capkin bir adamdir, bu onun özel hayati. Alkolü fazla kacirip, zevklerine yenik düsmüs de olabilir, bunlar dogal ve ayip degil. Asalim artik bunlari 2015 yilinda, lütfen beyler.
Kendine gel efendi...Gs'in helasi kerhane mi?
☆$☆
Sen burayi mönşengladbach helasi mi sandin efendi..Bu fantaziler bize ters gelir..Parayi basip yapsa hakli olabilirsin, ama spontane gelismis bir olay da olabilir. Ne yapalim, asalim mi adami ? Türkiye´de degisik bir algi olabilir, ancak sex cok dogal, hic bir sekilde ayibi olmayan birseydir.
Sen burayi mönşengladbach helasi mi sandin efendi..Bu fantaziler bize ters gelir..
☆$☆
Haha ben karismam kardes Adem iftira atiyor..Abi ayip oluyor Mönchengladbachima laf atma lütfen. Tertemiziz biz![]()
Sen burayi mönşengladbach helasi mi sandin efendi..Bu fantaziler bize ters gelir..
☆$☆
Haha ben karismam kardes Adem iftira atiyor..
☆$☆
Ya Adem saka yaptim be kardes sen de hemen ciddiye aldin..Tabi Türkiye´de namus bacak altindan geciyor, ama bizde öyle bir kaide yok.Dursun Özbek yeterki adam gibi baskanlik yapsin, sonra özel hayatinda kendisine harem kursa bile önemli degil benim acimdan.