Ali dürüst ve Abdurrahim albayrakta çıkmalıydı kürsüye yada dursun Özbek dahil kimse çıkmamalıydı dün gösterişlik yaptı

@AslanStatistic: Serhat Ulueren: Bugün Florya'da Barbekü partisi vardı haber verdiler mi efendim ?

Ali Dürüst: Bizim davete ihtiyacımız mı var ? GS yuvamız.

Serhatta az adi değil nasıl karıştırıyım reyting yapayım sinsi serefsiz

@AslanStatistic: Serhat Ulueren: Bugün Florya'da Barbekü partisi vardı haber verdiler mi efendim ?

Ali Dürüst: Bizim davete ihtiyacımız mı var ? GS yuvamız.

Serhatta az adi değil nasıl karıştırıyım reyting yapayım sinsi serefsiz

orasi öylede ama bunlara malzemeyi verenler suclu bu dursun ilk vukati yapti bile bu adama allah askina baskanlik yapicak bi durus varmi bi bakiyorsun albayrakla yerlerde yatiyor bi bakiyorsun tuvaletrte kameraya cektirip birde kamereya al salliyor sonrada bu olay.

orasi öylede ama bunlara malzemeyi verenler suclu bu dursun ilk vukati yapti bile bu adama allah askina baskanlik yapicak bi durus varmi bi bakiyorsun albayrakla yerlerde yatiyor bi bakiyorsun tuvaletrte kameraya cektirip birde kamereya al salliyor sonrada bu olay.

Sonumuz hayır olsun ben bu kadar söylüyorum biz Aile yapısıyla basarı elde eden bir takımız eğer bunlar böle yapcaksa o iş yaş bu taraftara kendilerini malzeme yaparlar.

Dursun başkan ancak iyi transferler yaparsa taraftarı arkasına alır yoksa savrulur kısa vakitte.

Adam sahneye cikmadik diye kirgin degiliz diyor ,ya yalan söylüyor ya da baska bi nedeni var..

☆$☆
Yonetim ile birlikte o gun alinan bi karardi diyor durust, snra ozbek i sahnede gorunce sasirdigini dile geiriyor, akabinde teklif getirirse calsmam diyor ozbek ile.

Baya baya kirgin sampiyonlugu getiren adamlar yani
Haklilar da.

★★★★

Geri
Üst Alt