Hamza'yı gönderemiyorsanız bari transferi ona bırakmayın. Hiç mi vizyon sahibi kimse yok aranızda arkadaş? Şampiyonlar Liginden hiç mi haberiniz yok? Takımı hiç mi izlemediniz?

Abi nedeni ne olacak erken seçim hazırlığı. İnsanları aptal yerine koymasa çok güzel camiayız aslında.
Ali ye altin tepside baskanligi teklif ettiler kabul etmedi..Böyle bir ise girisecegini sanmam..Hani Abdüs mü ortaligi karistiriyor yoksa Ali mi tam olarak cözemedim ama abdus olma ihtimali daha yüksek.

☆$☆

Herkes hiçbir yöneticinin sahneye çıkmama kararı aldığını biliyordu. Kendisinin çıkması açıkçası izlerken beni de şaşırtmıştı.

Yonetim ile birlikte o gun alinan bi karardi diyor durust, snra ozbek i sahnede gorunce sasirdigini dile geiriyor, akabinde teklif getirirse calsmam diyor ozbek ile.

Baya baya kirgin sampiyonlugu getiren adamlar yani
Haklilar da.

★★★★
Sadece o olay yüzünden mi calismam diyor yoksa baska bir sey mi gecti aralarinda?

☆$☆

Apo ile Ali de sıkışıverselerdi podyuma.Altay bile turladı.Podyuma geldiniz de Özbek mi kovdu?Koca koca adamlar tafra yapıyor işe bak.

2 yuzlu olduğunu gördük.Hamza hocanın yerine olsam ayrılırım. Bu ikiyüzlüyle hem başarı gelmez hemde dakika da kovulur.

Ali dürüst sinsiadam diyen çarpılır valla.dursun Özbek tam bi adi çıktı bence.gidinceye kadar çok kötü günler bekliyor maalesef bizi

Sn Özbek apo baskan ve dürüst reise yaptıkların yenilir yutulur gibi değil.ayipp 3-O geridesin su an gözümde umarım gidip yalvarmak zorunda kalmazsin o Galatasaray neferlerine

..........enabling bird detection software............

.....................please standby.........................

Bunlarda çok garip yöneticiler ya tamam hata olmuşta sen adamın altını niye oyuyorsun

Kuyusunu kazıyorlar hemen adamın taraftarın önüne yem atıyor daha yeni başkan olmuş adamı ayıptır

Adamin gelmesi 1 ay bile olmadi yine saçmasapan seyler yaziliyor

Hele ilk aylari geçsin

çünkü eger zlatani getirirse 16 jb fangirllar gibi sevinçten bir yerinizi yirtacaksiniz

mark my words

Millet veriyor nabza göre şerbeti hemen kafaya dikiyorsunuz.Bi durun bakalım ne olacak daha kafadan oluşturulan atmosfere bakın.Tabi millet 4 yıldız ve sürekli gelen başarılarımızın altında ezildikçe ortamı kurcalıyorlar ama bu at sineklerinin önce damarlarındaki kanı çekip sonra üstüne basıp ezmek gerek.

Geri
Üst Alt