Valla doğruya doğru şimdi adamı ilk görüşte gözüm tutmadı. Ama tanımadığım için ön yargılı yaklaşmak da istemiyorum. Bakalım görelim ne olacağını.

dursun-ozbek-in-ilk-vaatleri-7176548_x_o.jpg

6 ay sonra döve döve köyüne geri yollariz

ıkı gunde adama yapılmayan yakıstırma kalmadı

[ayyas, turkucu, kerher, etc...]

noluyoruz brolar?

FB yi bok götürüyor ama tüm medya bu kiytirik olayi konusuyor..

☆$☆

abdurrahim albayrak ve ali dürüst madem beğenmiyordunuz neden desteklediniz?

ünal aysal zamanında da bırakıp gitmiştiniz..

Son düzenleme:
Hemen umutsuz karamsar olmayın. Bismillah bir durun şampiyonluğun tadını çıkarın kendinizi gereksiz strese sokmayın renktaşlar. 3 kere başkan 2 kere hoca değiştirdik.. Gelen geçenden dört yedik aleme madara olduk. Ama ne oldu kalktı ayağa yaralı aslan bir bir yıktı düşmanlarını alınının akıyla şampiyon oldu bu takım bu camia. Ve daha önceleri de aynı şekilde çeşitli zorluklardan geçerek kazanmıştır başarılarını Galatasarayımız o yüzden gereksiz tedirginlik kaygı yapmayın anı yaşayın tadını çıkarın şampiyonluğumuzun.;)

Birazdan Ünay Aysal beyin yakın dostu Dursun bey ondan bunlar oluyor demeyede başlarlar.
Nasıl algılarınızla oynuyorlar azcık kendinize gelin yahu.:D

abdurrahim albayrak ve ibrahim öztürk madem beğenmiyordunuz neden desteklediniz?

ünal aysal zamanında da bırakıp gitmiştiniz..
hem baskanlıga aday ol dendıgınde tabanı yaglayıp kacacaksın

hem de baskan olanın ardından demedıgını bırakmıcaksın

yok oyle

Bencede ayip edilmis, Galatasaray camiayi birlestirmek di güya secim filan, ozaman hep Aysal in Yönetimini, hem Duygun Yarsuvat in Yönetimini de cagirip onore edecektin, simdi yine baslanmis, zaten calismam filan, yani yine herkes kendi basarisana endeksli olusum var

edit: Ali Dürüst ün demecleri de cok yanlis, tamam sus, kendinde sakkli dursun be adam. Bu kadar mi acinacak bi durumdasin ? Okadar sevgi saygi istiyorduysan, baskan adayi olsaydin, herkes zaten cok istedi, sende hep kactin...

dolmus söförü bile olamayacak adam gs baskanligi yapiyor

Suarez neymar Messi Vidal gibi oyuncular guney amerikali futbolcular cl finali oynayacak ama Muslera copa america'ya gitti.

Ustune birde Ali durust ve Albayrak'a yaptiklari ile sinifta kaldi.

Istifa da bir hizmettir

sanki biraz komisyon kaldirmaya gelmis gibi
sizler ne dünüsüyorsunuz renkdaslar

En sevmedigim Baskan tipi, hemen kendini ön plana itmeye calisan Baskan tipidir. Beni rahatsiz etti acikcasi kutlamalari izlerken, ve rahatsiz oldugumu da belirtmistim. Böyle kücük islere alinir iste insanlar, sonucta herkesin bir prensibi var.

Aman siyasi ve FB ile ilgili aciklamalari disinda, Duygun Yarsuvat gibi kimseden rol calmayan, haddini bilen bir adamin oraya gecmesini cok istedim. Ama maalesef yine magazin pesinde kosan, kendi reklamini yapma pesinde olan bir adam oturmus koltuga...

Ilk izlenimlerim oldukca kötü... Kimsede karistirmasin, bu yeni yönetimin eskisi ile Dursun Özbek disinda pek bir ortak yani yok. Ayip be.

başkan dediğin biraz oturak olur ağırlığı olur bunda hiçbiri yok futboldan da zerre kadar anladığını sanmıyorum şov peşinde

Galatasaraya gram yakistiramiyorum bu adami.
Isinamadim gitti, bence tarihe en kötü baskan olarak gecebilir. Bencede futboldan zerre anlamiyordur tipi müsayit degil :D

Geri
Üst Alt