Bugüne kadar bir tane doğru sözü olmayan YALANCI DOLMUŞ ŞOFÖRÜ...

Aziz,basketbol hocana saydırıyor.Adamsan cevap verirsin.Maaşında indirime giden Ataman'a borcundur bu.

Aile çiftliğine hoş geldiniz!
Fosiller de devranımız sürer diye bula bula bunu bulmuşlar...

hamzadan önce bu çaycı ve yönetimi derhal istifa etmeli. 3 ayda takımın içine etti çaycı

Dursun Ozbek > Rezil Ozbek
Bos laflarin efendisi....... istifasi adim adim yaklasiyo

Rezilsin dolmuscu rezill.Bakkal dukkani bile yonetemezsin sen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamlar bıde işadamı otellerı falan var nasıl zengın oluyorsunuz bu kafayla?

O koskoca Galatasaray Genel Kurulu'na da yazıklar olsun. Hala eski kafayla düşünenler, dedikoducular ve arkadan dalavereler çevirenler yüzünden bu kulüp bu halde. Git Galatasaray Lise ve Üniversitesi'ne, istediğini yap dedeciğim. Lanet gelsin uzak durun şu kulüpten..

bu adamlar bıde işadamı otellerı falan var nasıl zengın oluyorsunuz bu kafayla?
Ya otelinde musteriye biz boyle yonetiyoruz oteli diyen mudur olsa dakika beklemez. Bulundugu mevkinin tadi guzel, 5 kurus harcamadan reklamin alasi yapiliyor. Ordan burdan 2 ihale kapti mi daha ne olsun.

cepten gonderiyom

Arkadaslar birseyler yapmamiz lazim.Ultraslanin birsey yapacagı yok bizi bu kadar hice sayan bir baskan ve hocayla nereye kadar gidebiliriz ??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koltugunu Faruk Surene hemen birakmasi gereken baskanimsi yaratik! Senden cacik olmaz , kardesinden de!!

GS ya çok başkan geldi geçti ama ben bu kadar yakışmayan bir başkan hatırlamıyorum.

Beyaz futbola göre göreve geldiği günden bugüne kadar 120 Milyon lira ödeme yapan başkanımsı ilyas

Geri
Üst Alt