Bence de onuruyla istifa etmek yerine taraftarın hoşuna gidecek bişey yapmak isteyecek. Ama Hamza'yı kovmak taraftarların ne kadarının hoşuna gider bilmiyorum. Hala onu destekleyen önemli bi kitle var 3 kupa 4 yıldız edebiyatıyla. Ve bizim taraftarların da önemli kısmının evlatçı olduğunu bilirsin. Belki 50/50 olarak bölünmüştür taraftarlar Hamza konusunda. Dursun için de büyük risk olur bu sanırım.

Yok zaten onumuzdeki hafta kovar demedim, dusunmeye baslamis olabilir dedim. Alacagimiz sonuclara bagli bundan sonra ne yapacagi. Kotu sonuclar alirsak Hamza'ya da tepkiler artar.

Bu tuvalette ellerini yıkamadan çıkan tipsiz züppe hala Galatasaray başkanlığı makamından istifa etmedi mi? Adamın yüzü yok ekrana çıkacak. Bir çıksa biliyor öpüp atacaklar.

Şampiyonluk günündeki kaypaklığı az çok belli etmişti kendini.

Dursun Özbek istifa!

Istifa et sende kurtul bizden kurtulalim dede gitti sen geldin basimiza.

Valla renkdaşlar yemin ederim az önce "şu şurda bi dursun" diye bir cümle kurdum, durup düşünüp "dursun" kelimesinden kendimi rahatsız hissedip afalladım filan. Bu gerçekten oldu

yalan makinası hafif kalır. biraz erkeksi bişeyler koyalım.

d8270505ced6a8701c9157e8f45439ee.jpg

İstifa ettiği haberleri var inşallah doğrudur.

bu adamın geldi geleli yaptığı tek iyi iş varsa o da transferlerde komisyon vermemesi/az vermesidir.
geçen sene 8m euro sadece menejerlere verilmiş.

İstifa ettiği haberleri var inşallah doğrudur.

bu adamın geldi geleli yaptığı tek iyi iş varsa o da transferlerde komisyon vermemesi/az vermesidir.
geçen sene 8m euro sadece menejerlere verilmiş.
Hadi ya??nerede okudun?
hadi insallah,ne olur dogru olsun bu.

Daha defolup gitmedi mi bu yüzsüz? Gündem değişti diye unutacağımızı mı sandı? İSTİFA ULAN İSTİFAAAAAAAAAA!

Geri
Üst Alt