1%20(120)%20(1).jpg

Dolmuş şoförü ve hanzo takımın içine sıçtı. Eğer bu taraftar da bu ikisinin ağzına sıçmazsa adamım diye gezmesin....

Melo nerdeyse küfür ediyordun ya ağzından çıkacak kelimeyi yapman dileğiyle.

ya maddi isini unutun burda kimse demedi di maria yi allin diye, sen elindeki bütün yabanci futbolcular yolladin iki kurus icin. Bruma icin ekstra para mi kazandik ? alacaklari bile belli degil. 1.5 milyona kiraladin, ki kanadin yok. Iki sol bek takima fazla gelir, yine yolladin ve orda da yine belli deigl alacaklar mi. Güya 5 milyon istemis melo icin, bize 5.3 milyon vermisler, ön libero yok, para vererek Dzemaili yolluyorsun. Kusura bakma ben burda art niyet ararrim.

eline kirk 40 gelmisti bedavaya oyuncu almaya, dsusdzak, gomez, mbia filan, hic birisine selam bile vermedik. Bide utanmadan iyi oyuncular aldik, yok bunun parasini ödüyorum hala, sanki cebinden ödüyorsun herif.

Bu kafayla Dursun gider, Mursun gelir. (Ha durmasın, vakit geç olmadan en kısa sürede gitsin!)
Aynı tas, aynı hamam devam eder.
Yeter ki bana dokunmayan yılan başkan olsun!

Bunu da getirip bıraktılar otel yapacak diye. Zavallım da mutlu mu mutlu koskoca Galatasaray'a "başkan" oldum diye.
"Galatasaray otelcilik işletmeleri A.Ş."!

"Galatasaray Spor Kulübü" kimin umrunda? "Otelcilik" olsa nemalanmak daha kolay olur. Birine otel çarşaflarının değiştirilmesi işini verecekler, diğerine çay bahçesini... Herkes nasiplenecek yani...

Otel yapıldıktan sonra bunun da kıçına tekmeyi basarlar gerçi (daha önce bu filmi gördük), bitene kadar "canımsın, cicimsin, ciğerimsin"!

"Spor Kulübü" koca çınarların zerre umrunda olduğunu sanmıyorum!

Aga Galatasaray'ın yıllık geliri Deloitte verilerine göre 160 küsür milyon avro! Sportif başarına bakıyor gelirlerin! Ligde kazanımın zaten 25-30 milyon, ŞL'de gruptan çıksan 30 küsür milyon civarı parayı kasana koyuyorsun!

Modern dünyada spor kulüpleri, özellikle futbol kulüpleri artık koca bir şirkettir! Düzgün ve doğru yönetilmesi gereken şirketler! Değil 50-100 sene, 10 sene öncesinin kafasıyla yönetmeye kalkarsan hızlı bir şekilde batarsın!

Değişim olmadan aynı tas, aynı hamam devam eder, mevsimlik başarılarla övünmeye devam ederiz.

Hain ve kalleşsin, sattın bu takımı. Bu takımın üzerinde milyonlarca taraftarın emeği var. Şeref yoksunu bir herif gelip bunların hepsini yok sayıyor ve kulüpte at oynatıyor. Adi şerefsiz...

Galatasaray bitik bir kulüp baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor. Başkan adaylarından belliydi böyle olacağı zaten.

meloyu yediniz ama sneijderi yedirmiyeceğiz lan size

K93GR.jpg

pisuarda GS amblemi falan buldu heralde

baska aciklamasi olamaz

bu nasil bi herif yaw podyumu yapan adam geldi diye hikayeler sikan bir hanutcu

Köklü bir değişiklik olmadan milyonların takip ettiği, ama 3-4 kişinin elinde oyuncak olan, dünyaca ünlü, koskoca bir çınarı, sadece bilmem kaç yaşında çınar olarak müzede sergilenmesini izleyeceğiz!

Son düzenleme:
Ne zaman başkan oldu? Onu başkan olarak gören ve başlığı editleyen mod kim acaba? Gerçi yine altından Talha ya da Emrah çıkacak diye korkuyorum. :asd22:

Bu heriften devre arasina kadar kurtulmamiz sart, yoksa seneye Muslera ve Sneijder'i unutun. Su anda teknik, taktik, hoca vs. gibi konulari unutup sadece Dursun'dan kurtulmak icin yapabileceklerimizin uzerinde yogunlasmaliyiz.

Bunun gibi vizyonsuz bir baskana sahip oldugumuz icin utaniyorum.

Gördün mü sampiyon kadronu caci dursun? yeterli miymis? peh sen cebine para doldur senin icin yeterlidir, galatasarayi kim düsünüyor degilmi, gelmis gecmis en sahtekar galatasaray baskani

Geri
Üst Alt