ünal aysalı çok severler niye sneijderi drogbayı muslerayı takıma kattı yıldızlar getirdi diye

ama aynı ünal aysalın hajrovicleri cemalileri pandevleri daha ismini hatırlayamadığım bir ton çöpü takıma kattığını unuturlar

bunun yüzünden klubün donuna kadar borçlandığını bilirler ama bilmezden gelirler

kendini iyi ifade edemese de dursun özbeğin mali acıdan ne kadar iyi işler yaptığını ise sadece görmezden gelirler

bugün takımımızda efsane katkı veren denayerin,podolskinin,bilalin takıma maliyeti nedir?

gross olayı tamamen skandal o konuda ben de aynı görüşteyim yönetim beceriksizliğidir bu ama gross da oynasa bugün takım nasıl olurdu sizce?

medyada bu adamla çok dalga geçildi yok pantolon olayları yok gross çapsızlığı yok ibra olayları biz de buna uyduk ama artık bir şeylerin farkına varmak lazım diye düşünüyorum

ünal aysalı çok severler niye sneijderi drogbayı muslerayı takıma kattı yıldızlar getirdi diye

ama aynı ünal aysalın hajrovicleri cemalileri pandevleri daha ismini hatırlayamadığım bir ton çöpü takıma kattığını unuturlar

bunun yüzünden klubün donuna kadar borçlandığını bilirler ama bilmezden gelirler

kendini iyi ifade edemese de dursun özbeğin mali acıdan ne kadar iyi işler yaptığını ise sadece görmezden gelirler

bugün takımımızda efsane katkı veren denayerin,podolskinin,bilalin takıma maliyeti nedir?

gross olayı tamamen skandal o konuda ben de aynı görüşteyim yönetim beceriksizliğidir bu ama gross da oynasa bugün takım nasıl olurdu sizce?

medyada bu adamla çok dalga geçildi yok pantolon olayları yok gross çapsızlığı yok ibra olayları biz de buna uyduk ama artık bir şeylerin farkına varmak lazım diye düşünüyorum

Bilal efsane katki verdiği hariç katılıyorum

Bilal efsane katki verdiği hariç katılıyorum

o konudaki görüşümün sebebi fbdeki milyon euroluk yıldız(!)lardır. bugün josef olsun,topal olsun,meireles olsun bilal hepsinden daha iyi

oyunun iki yönünü de iyi oynuyor bence. her maç en çok koşan oyuncumuzun başında geliyor öne koşu atıyor arkaya geliyor yardıma falan

maliyeti/performans oranlamasıyla efsane katkı demek istedim

o konudaki görüşümün sebebi fbdeki milyon euroluk yıldız(!)lardır. bugün josef olsun,topal olsun,meireles olsun bilal hepsinden daha iyi

oyunun iki yönünü de iyi oynuyor bence. her maç en çok koşan oyuncumuzun başında geliyor öne koşu atıyor arkaya geliyor yardıma falan

maliyeti/performans oranlamasıyla efsane katkı demek istedim

1 orta saha oyuncusu gol atmaktan daha önemli görevleri var.

Bilal top çalamiyor fizik anlamda berbat ve ağır oyuncu

Isterse 100km koşsun anlamsız olduktan sonra onemli değil

1 orta saha oyuncusu gol atmaktan daha önemli görevleri var.

Bilal top çalamiyor fizik anlamda berbat ve ağır oyuncu

Isterse 100km koşsun anlamsız olduktan sonra onemli değil

bana kalırsa o mevki melodan boşaldığı için gözümüz melo kalibresinde bir adamı arıyor.

neyse dursun başganın konusunda bilalden bahsetmeyelim daha fazla :asd22:

Bu kılık nedir yaw?500 versene tirrek diyen balicilere benzemiş.:asd22:

76b1c5e6d2be40378e93218917a44cce.jpeg

Az futbolla ilgilenin hocayı, kadroyu geçtim şu hakemlere ayar çekecek kadar da mı çapınız yok, önüne gelen haksız yere kırmızı basar oldu bu sene sesiniz çıkmıyor sizin.

erken secim seni bekler özbek efendi, yeterince soydun galatasarayi artik gidebilirsin

Dursun otel yapıyor!!!
Galatasaray adına otel yapıyor... Galatasaray ismi olmasa Dursun ve avaneleri 50 sene reklam yapacak o oteli adamakıllı tanıtabilmek için...
Dursun otel yapıyor ve feyr pley ruhunu taşıyor!
Dursun otel yapıyor, feyr pley ruhunu taşıyor ve hakemler takımını sahanın ortasında takımını becerse "feyr pleeeeyyy" diye bağıracak genişlikte bir arkadaş!!!
Dursun otel yapıyor, o yüzden Fırat takımının ağzına sıçsa feyr pley demek zorunda, Serkan Çınar denen o ucube hakemimsi takımıını yaksa "feyr pley" demek mecburiyetinde anasını satayım...
Dursun otel yapıyor ve Galatasaraya'ın başkanımsı, Galatasaray'ı ziktikleri zaman izlemekle yetiniyor, nasıl olsa otel yapmakta...
Dursun otel yapıyori bilmem kimlerin bilmem kimi okkalı bir maaşla otel yöneticisi olacak amk...
Dursun feyr pleyci bir arkadaş otel yapıyor...
"Dursun" la bu kepazelik...
Dursun milyonların döndüğü ve nasiplendiği bu toplum için otel yapıyor ve susmamak zorunda...
Dursun otel yapıyor, o yüzden hakemler takımın anasını becerse konuşamaz...

Son düzenleme:
Yarın birgün bu arkadaş basket takımlarının sponsor paralarını futbol denen o ucube ve satılık ve şike dolu branşa aktarmaya kalksın ve basketçileri "ikinci plana" atsın, ana avrat burda ağız dolusu küfredecem!
Zaten geçen sene fanatik'e verdiği o ropörtajdan beri kendisini zerre kadar sevmem ve güvenmem... O ropörtajda bundan sonra kimse para yüzünden ayılmayacak dediğinden beri basket şubesinden ayrılmayan bir geçici amatör masajcı kalmıştı...
Ki kendisi Duygun yönetiminde başkan yardımcısı gibi bişeydi anasını satayım... Ve bunların sayesinde baskette Galatasaray ebesinin şeyini gördü...
Bu sene de basket şubeleri aynı akıbeti yaşarsa gidip bu vatandaşın ve kardeşinin yüzüne tükürmeye çalışacam!!!

Hamza'yı kovup düzgün birini getirirsen kurtarırsın paçanı yoksa yine istifa sesleri çıkacak.

-Tapatalk-

ya simdi icrat yap yada erken secime git böyle devam edersen hamzayi kovsan bile kurtarmasin kendini

Geri
Üst Alt