otelindeki müşteriler konusunda bize gerekli indirim yapılmadığı takdirde statta kendisini istifaya çağıracağız GSC YÖNETİMİ

knAlBy.png

:red:

denge evlatcioglunu kovarak büyük sükse yapti, ömrü uzadi Dursun'un...

Simdi herkes yapilacak transferleri bekliyor, hele bu taraftar tatmin olmasin mart sonunu göremez

Yargılanacaksın !

GS tarihinin acik ara en berbat baskani.

Capsiz dursun!

Bununla tek kupa alamayiz. Aldigi kupalar Unal Aysal ve Duygun yersuvata aitti.

Vu herifle tek kupa alamayacagiz. Sampiyonluk eger 3 yil kalirsa 3 yil sampiyon olamayiz.

Dursun= Vizyonsuzluk + Beceriksizlik + Capsizlik + Yalancilik

Kicina uygun pantolon alamayan adami GS baskanlik koltuguna oturtan genel kurul uyelerinin de ABV !!

Telefonla vs. iletişim aracıyla Arjantin'e ulaşamayan (ulaşsa bile böyle yansıtan) bir beyin'den klubü yapılandırmasını beklemek hayalperestliktir

bunun kafasina klozet kapagi atacaksin anca o zaman akli basina gelir
pis herif hala elini yikamamistir kesin

Kicina don almayi beceremeyen heriften ne bekliyorsunuz.

Bu arada forum isminin degismesini oneriyorum. Ozhan canaydin, polat ve ozbek ile birlikte gs tarihinin en kotu baskanlarindandir. Nasil olur da foruma isimleri verili.

Galatasaray tarihin en beceriksiz, vasıfsız, yalancı, sahtekar ve gerizekalı Başkanı ile karşı karşıyadır, abv.

hakkında ultramal açıklamalar yapılan kişi
en zor günlerde bile bile sadece arma aşkına bu kulübe başkan olmuş ve gerektiği sevgiyi birak gerektigi destegi bile alamamistir bu rezil taraftardan
ha ama doğru dimi
drogba sneijder'i ünal aysal aldi xD

hakkında ultramal açıklamalar yapılan kişi
en zor günlerde bile bile sadece arma aşkına bu kulübe başkan olmuş ve gerektiği sevgiyi birak gerektigi destegi bile alamamistir bu rezil taraftardan
ha ama doğru dimi
drogba sneijder'i ünal aysal aldi xD

berat, Bana ahmet cakar'i hatirlatiyorsun, muhalefet olsun da ne olursa olsun.

herkes gider mersin'e, berat gider tersine.

berat, Bana ahmet cakar'i hatirlatiyorsun, muhalefet olsun da ne olursa olsun.

herkes gider mersin'e, berat gider tersine.
sen muhalefet olmadigin iktidar oldugun icin yedik zaten uefa cezasini kardesim
ünal aysal sizi sarhos etti ben de bu furyaya kapılmadim degil ama
artik ayik olup gercekleri tespit etmenin treni kacti kaciyor ben bindim sana da uygun 1 biletim var ;)

sen muhalefet olmadigin iktidar oldugun icin yedik zaten uefa cezasini kardesim
ünal aysal sizi sarhos etti ben de bu furyaya kapılmadim degil ama
artik ayik olup gercekleri tespit etmenin treni kacti kaciyor ben bindim sana da uygun 1 biletim var ;)

eyvallah. ben kendi bildigim dogrularin pesinden giderim kardes ;)

Geri
Üst Alt