Senin baskani oldugun kulubun taraftari olmaktan gercekten utaniyorum.

Denizlinin ifşasıyla birlikte bir kez daha süzme yalancı olduğunu gördük.

Fener'in yöneticileri kulübe para vermek,destek olmak için göreve geliyor,bizimkiler de kulübü söğüşlemek,cukkalamak için.

ooffffffff kulübün her yerini ele geçirmişler

olan bize oluyor yav

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar zor mu lan şu klübü yönetmek.
Yalan dolan, çelişkili açıklamalar.Yapılan basit hatalar.
yemin ederim yazıklar olsun.
Eyvallah şu durumdan sorumlu değilsinde uefa ne zaman uyarı veriyorda nasıl hemen ceza kesebiliyor. Zaten para harcamamışsın hatta genç gelecek vadeden oyuncularını elden çıkarmak için kiraya vermişsin. Ulan bir senede nasıl kapatacaksın zararı..Buları hiç açıklayamadınız mı..

Şu adam şu klübe başkan oluyorsa biz bitmişiz.

Sidik elli Dursun hani 1-2 takviye olacakti ulan yalanci herif? Utanmiyormusun? Ellerini yikamayan adam nasil utansin ki, bende hata.

Baskan bozuntusu. Umarim en kisa zamanda defolup gidersin.

Bu heriften derhal kurtulmamiz lazim yoksa gayrimenkulleri birilerine peskes cekecek beceriksiz.

#MustafaDenizliİstifa

Ya arkadaşlar allah aşkına kimse kusura bakmasın ama önemli mevkilerde oturacak kişilerin dış görünüşlerinin de belirli bir seviyede olması gerektiğini düşünenlerdenim.Bu adamın dış görünüşüne baktığımız zaman değil Galatasarayın başkan koltuğunda oturmak,tribunlerde çekirdek satacak bir seviye bile yok.Yazıklar olsun.

Biri istifa edecekse Dursun olmalı bu Denizli değil.

Yanlış adrese gidiyor taraftarlar yine. Denizliyi Hamza ile bir tutanlarda var onlar da farklı kafa. Denizli yerli bir tek oyuncu istemedi ara transferde. bir genç gurbetçi hariç. O çocuğunda peşinde iyi takımlar var zaten. Belli ki çekindiği durumlar var. ya da adam yerlileri yeterli görmüyor.

Ne oluyorsa bu Dursun yüzünden oluyor. O yüzden bu adam istifaya çağrılmalı.

herif'ul GS-killer

bu adami o koltuktan indirin

BU ADAMI O KOLTUKTAN INDIRIN

Cimbom Old boyslar nerde indirsinler su dursunu bir sahmet

herif'ul GS-killer

bu adami o koltuktan indirin

BU ADAMI O KOLTUKTAN INDIRIN

Basalım koordine olup odasını şunun. Genelde sakinim ama ben bile kiniklendim bu Galatasaray düşmanı zata ve icraatlerine.

Sneijder ve Muslera gibi anayasamızca satılması teklif dahi edilemeyecek değerleri de satacak bu yoksa.

Sana destek vereyim dedim ama 1 ay bile dayanamadım.İstifa edeceksin başka yolu yok.

-Tapatalk-

Gercek taraftarin görevi artik bunlara dünyayi zindan etmek Ua dan hic bir tepki gelmedigine göre Lazio mac biletleri bedavaya gelmis

Mayıs'ı zor bulur bu.

Denizli ile birlikte giderler.

dursun bu krizi yönetecek çapta adam deil gerçi kriz olmasada yönetecek adam deil acilen kongre toplanıp yeniden başkan seçmeleri lazım ama inan kıraç beyfendi kimi seçiyosa o başkan oluyo kulubün gayrimenkulllerini yemeden bırakmıcaklar

Geri
Üst Alt