GS i kucultmek icin GS in basina getirilmis, olmayan vizyonu, olmayan konusma ve liderlik vasfi olmayan capi ile inan kirac denen kilibik 2 yuzlunun destek ciktigi GS TARIHININ EN YALANCI ve EN VIZYONSUZ, EN CAPSIZ baskani!!!
Evet dursun denen sahtekarin en hafif tanimi bu olabilir.
2 transfer doneminde milyonlarca taraftarin gozunun icine baka baka yalan soyledin transfer olacak diye. Yok uefa demismis ulan uefa aciklamasindan kac gun sonra basin toplantisinda bile dedin transfer olacak diye !! Bu kadar yalanci olunur mu?
Son gun meloyu para icin yolladin ki yerine adam alacak zaman kalmasin para cepte kalsin. O gun sampiyonlugu sattin!!! Hamzaya forvet alicaz dedin o da forvet alicaz dedi sana inanarak ama sen yalanciydin almadin tabii!!
Beceriksizdin Kevini yetosme riski karsisinda 25 bin euroya jet kiralayamadin ve adam yetismedi. Olsa belki sampiyonluk pesinde idin bugun!!
Hamzayi kovdun yerine futbol bilgisi cagdisi kalmis son 6 yil calismamis md yi getirdin.
Floryanin basina futbol topu görse bomba sanan kardesini getirdin.
Basketbola tarihin en buyuk sponsorlugu deyip 8. Haftada ancak 3 milyon dolarlik sponsorluk getirebildin!! Rakibinin 10 da biri kadar!!
Harun erdenay ile salak salak atistin hakli iken bile rezil oldun.
GS futbol takimi gibi ulkenin CL de oynayan en populer takimina forma sponsoru bulamadin 10. Haftaya kadar. Bula bula daire karsiligi dumankaya sponsorlugu bulabildin.
Geldigimde cati problemini cozucem dedin. Devletle 13 milyon icin catismaya anlam veremiyorum dedin, sonuc : yeni bir yalan daha tabiii ki!!
Koca GS baskani benim bile asla giymeyecegim sekilde 3 beden buyuk pantolon ile o baloya katilip poz verdin!! Olum icindeki ameleye gem vur ulan sen GS baskanisin resmen Şarloya donmussun o kilikta insan icine cikmaya utanmiyormusun ulan? Kicina pantolon almaktan bile nasil aciz olabilirsin?
Son olarak da meloda yaptigin gibi oyle bir donemde Buragi sattin ki yerine aman adam almayim para cepte kalsin diye transfer donemi bitince yolladin!!! Heh bigun sinan da sakatlandi Lazio maciymis , Ztkymis ligmis umrunda degil cunku p..kin!!
GS umrunda degil cunku rezil herif!
Senin ve seni o koltuga getirenlerin tez zamanda ABV !!
Kaldigin hergun GS i kuculteceksin.cunku capin ancak bunu elveriyor!!
Bugun saglam bir sampanya aldim.
Defolup gittigin gun patlatacagim bu sampanyayi rezil herif!!!