Artık umurumda değil kendi kendimi sinir edip kanser olmak istemiyorum. Kendimize yakışan başkan bu sümüklüymüş demekki. Tüm camia mutlu, kongre mutlu. Floryayı basan yok, yönetim istifa diyen yok. Kulüp binasını basan yok. Bunlar gitmez anam gitmez. kimse umursamıyor. Seneye kümede kalabilecek bir kadro kursunlar bari tekdileğim bu, beceriksizler bunu bile beceremeyebilir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnan Polat'la kıyaslanamaz derecede kötü. Yani bi Demirören bile değil, daha ne diyeyim.

Son düzenleme:
En kötü özelliği ne biliyor musunuz? Adam da utanma duygusu yok, ar damarı çatlamış. Td'leri öne atıp kendi sessiz sedasız aradan sıvışıyordu. Şimdi kimi öne atacak bakalım?

çık da biraz SİPORTİF başarılardan bahset tursun.

Aydin Aslan
Aydin Yilmaz
Aydin Ozbek

Nedir bu aydinlardan cektigimiz

Çık konuş lan kendin çıkarmış 2.baskanı sacmalıyor kendin konuş az şerefin varsa

Ya Adnan Polat mesela çok atardı ama en kötü 2 3 tane iyi oyuncu aldı , stad falan uğraştı. Canaydın , çok atardı ama stad yaptırdı ve bir iki iyi oyuncu aldı. Bu ikiliyi de sevmezdim ama bu Adam varya bu adam başka bir şey . Allah'ın bize verdiği bir bela , bir zulüm . Bir poldi aldı eli yüzü düzgün o da yokları oynuyor , Burak misali maşallah . Git arkadaş git başkanımsı git

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adnan Polat bunun yaninda melek gibi gercekten.

Ondan beterini görmeyiz diyordu herkes, al iste basimiza bu sümsük hain geldi.

En kötüsüde şuki bu adamların geleceğe dair bir kurtulma planıda yok. Geçen gün bunların bir yöneticisi tvde dediki " henüz bir transfer planlaması yapmadık" yani adamların umurunda değil futbol takımı. Tek dertleri otel ve riva. Tek dertleri parayı nasıl götürürüz. Boşuna ümit bekliyoruz.

En kötüsüde şuki bu adamların geleceğe dair bir kurtulma planıda yok. Geçen gün bunların bir yöneticisi tvde dediki " henüz bir transfer planlaması yapmadık" yani adamların umurunda değil futbol takımı. Tek dertleri otel ve riva. Tek dertleri parayı nasıl götürürüz. Boşuna ümit bekliyoruz.

Ya aldıkları da donk linnes vs. Gitsin bunlar , ben transfer istemiyorum bunlardan

Geri
Üst Alt