Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Ulan Turşu kafa.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çokta umrunda taraftar kombine almış almamış.
başkan olmasa insan yerine koyup suratına bakmayacak şahıslar bsk. sıfatı için durduğu her dakika bayatlamış gerisinin dibinden ayrılmıyorlar tek bir kelime kopartıp haber yapabilmek için.
taraftarlık iş miş yok. bu yaratık yüzsüz utanmazın biri. adamın yaptığı iş ortada bikere utanmayı kınanmayı bilecek anlayacak biri değil.
edit. taraftarlık iş olsa en büyük tepkileri görenler senelerce önce o koltuktan alınırdı. hikaye.
Sen inaniyormusun buna?
Sen 50 milyon dolarlik stad gelirinden mahrum edicen, 70 milyon TL lik store gelirinden mahrum edicen,digiturk kutularini iade edicen, dursuna ve genel kurula "ya dursun ya biz" diycen ve dursun o koltukta oturacak oyle mi??dk duramaz.
Heeeee diyosan yok biz taraftar olarak beceremeyiz, o ayri!!
evet. maalesef alacağını indireceğini bu yıl indirdi zaten.diğer dediklerini zamanında özhan canaydına yaptılar genel kurul muhabbetini yani. adam liseden özhan abi diye omuzlarda tempo tutularak çıktı. çatlayana kadar doyduklarında tefe koyarlar anca.doyarlar mı bilemem tabi.dijiturk kutusu vs pek umurlarında olmaz nasılsa para kutudan bağımsız peşin olarak geliyor.
3 kisi falan iade etti herhalde kutulari. Tribunler de fulldu.
Ben 0 taraftar, 0 store satis ve milyona yakin digiturk iade diyorum.
Aninda yollanir aninda. 300 kusur milyon dolar borclu kulup buna dayanamaz. Yollanmasi icin sansal basta olmak uzere hukumet yollar zaten digiturk patliyor diye.
anlatamıyorum strore geliri zaten zararda ıkı bıleklık almıssın almamıssın ne değişecek
kutu olayı hıkaye sen kutu al alma iade et etme olay bu değil yayıncı kurulustan gelır zaten şampiyonluk sayılarına göre dağıtılıyor. şampi. olduğun sene için kaymaklı veriyorlar birazdaha hepsi bu.
liselilerin kovanına çomak sokmadan taraftar tepkisi ile falan inmez kimse.onların gözünde sen çapulcusun.bunu zamanında dile getidiler. bak sürekli ağlayan yaşlı bir adam vardı 1 ay kadar önce çıktı açık açık dedi taraftarın tepkisi umrumuzda değil kurul bizi onadı gerisi hikaye diye.
taraftar tepkisi ile ne polat o şekilde indi ne canaydın nede bi başkası. kendileri istemiyecek anca o şekilde.
Yani diyorsun ki sen tribun gelirinden bu yil 50 milyon dolar kazanmis kulubu 0 a indir, digiturkte hadi 300.000 kutu iade et yillik 1000 tl den onlarin gelirini 300 milyo TL dusur, storelardan 70 milyon ciroyu indir sifira bisey olmaz diyorsun degil mi?
Diyosun ki biz store dan zarar ediyoruz . Store hic satis yapmasa kara bile geceriz??![]()
Bak store isi nasil yurur ankatiyim sen 100 magazaya kira icin en az 5 yillik sozlesme yapmissin. Zaten 10 ar bin tl ortalamadan her ay 1 milyon TL , yilda 12 milyon TL odeyeceksin. Mal icin ayda ortalama ureticilere satmak icin en az 2 milyon TL lik mal ureteceksin. Magaza basi 7 personel ortalamasi kisi maliyet 2300 TL den 14 bin tl 1 magaza icin aylik maas odeyeceksin. Heh 100 magaza icin hesap et. ??
Anladin mi simdi?? Yagsiz kaziga oturtursun dursunu.
Hic bir guc dayanamaz taraftar birlik olabilse.
sohbet için tesekurler iyi forumlar renkdaş![]()
sıradan kulüplerde öyle olur evet ama bazı olayları anlamamakta diretiyorsun. herseyden önce içeride küçük olsun bizim olsun zihniyeti hakim ancak bu bi türlü frekansı yakalayamadık senınle.Rica ederim, benim icin zevkti. Daha taraftarin bu reaksiyonu ile hisse senetlerinin deger kaybindan ve kredi notunun cakilmasinin nedemek oldugundan bahsedecektim!!
Gunumuz endustriyel futbolunda tek kral var , taraftar. Birlik olursa dursun gibileri 2 gunde aya yollar!!