Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
ahiret izni alsın önceKulubun sahibi Baskanimiz Sn. Ünal Aysal olacaktir, er yada gec.
yaşlı herife klübün anahtarını vermem ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahiret izni alsın önceKulubun sahibi Baskanimiz Sn. Ünal Aysal olacaktir, er yada gec.
Renktaşım şöyle ampul gibi yöneten başkanımız olsa böyle tepki göstermezdik değil mi? Ampülcü başkan olmasını ister miydin?
Divan Kurulu öncesi raporlar ortaya çıktı. Dursun Özbek'in, "Sportif A.Ş kâr edecek" sözüne karşın, 9 aylık zarar "53.8 M €" oldu. (Sabah)
Secim karari alsa nolacak ki, gec kalindi bile. Benim bildigim secim karari cikinca 30 gun sonra ancak secim olabilir yani Haziran da. Bu Dursun kesin kupa finalini bekliyor. Ondan sonra alsa nolur almasa nolur cunku Temmuz dan once secim falan olamaz.
Ozaman da lig baslayacak biz secim le mi ugrasalim. Dursun ABV! Kurtulamadik bundan vallah, onumuzdeki sezon da baslamadan bitecek.
adaylar kim olacak? önemli olan bu. yoksa dursun gidip aynı çapta bir başkan gelecekse sadece kısa süreli bir hava değişimi yaşamış oluruz.
Vizyonlu bir baskan ve ekip suanda gormuyorum. Ne zaman Galatasaray kotuyse adaylar kaybolur, takim biraz canlansin ve kupalar kazansin hepsi siraya dizilir. Bunlar boyle iste.
Ama ben Dursun kadar yalanci ve beceriksiz bir Baskan hic gormedim. Kardesi ile takimi batiracaklar.
aranilan ve ihtiycimiz olan isim;CEMAL ÖZGÖRKEY
paralı baskan gelse bile bu kulübe cebinden kurus vermez. verenler zamanında icraya vermişti.
bu kriz ortamında adnan polat'a şans verilmesini isterdim.
polat baskan, öztürk yardımcı baskan. albayrak-haldun-süleyman hurma yönetici.
ali dürüst'ün gelme ihtimalini zayıf buldugum icin yazmadım.
+scout ağı geniş yabancı bir sportif hoca
teknik hoca yerli olacaksada tek aday avcı olmalı.
futboldan anlar mı?
Malesef radikal kararlar alinmayacak ve bu Dursun ile olmayacagi belli zaten. Bu kulubun yonetilme tarzi degismeli, ayni adamlar gelip donuyor bu is boyle gitmeyecek daha. Yenilenmemiz icin bazi sevdalardan vazgecmemiz lazim ve gercek bir sirket anlayisi olmali benim gozumde.
Secilen yonetim sadece profesyonel ekibi alip yerlestirmeli, onlara tam yetki verilmeli ve islerine karismayacaklar. Yonetim kurulu sadece denetleyecek, ama profesyonel CEO lar Hocayi ve Sportif Direktoru belirleyip kendi kararlari ile takimi yonetmeliler.
anlayandan anlar,sayin efsane büyük baskan ünal aysalın 20 yas gencidir,tekerlekli sandalye takımının bütcesini cebinden karsilayacak kadar cömert ve de hakiki gslidir