başkanımın saç kesimi tarz olmuş. üstlerden aldırıp yanları uzatıyor heralde :005:

Galatasaray 111 yillik tahrinde bunun gibi bir hain komisyoncu bir baskan görmemistir. para yok diye her televiziyon kanalinda kari gibi zirlayan adam donk ve serdar aziz ikilisine 7 million euro verebiliyor. bu nasil bir zihniyet, nasil bir mantik? senin gibi seref yoksunu baskan beni kulübten sogutdu. sen siktirip gidene kadar galatasaraya bir kurus harcamayacagim. hele yabanci siniri kalkmisken türkiye standardlarinda olan bir stopere 4.5mio euro vermek bu adamin kimlere calistigi göstergesidir.

Son düzenleme:
Senin Allah belanı versin.

Defol git lan artık. düş şu kulübün yakasından.

Allah bin belanı versin. Evine gitmek nasip olmasın emi lan geber olm geber! Ölde dünya bi pislikten kurtulsun. Bu taraftarın ahı varken 2 yakan bir araya gelmesin inşallah!

Yemin ediyorum yolda görsem yönümü değiştiririm. O beraberliğe verdiğin prime, insanlar 1 yıl çalışıyor. Koskoca Galatasaray kulübü ne hale düştü. İlkleri yaşatıyor adam, durmadan bir taraflarından icat uyduruyor. Allah hepinizin belasını versin. Alın napıyorsanız yapın lan kulübünüzü.

ulan ayda yılda bir adam gibi topçu aldın (Donk'a kıyasla daha üst düzey) ben de nasıl becerdi bu Dursun diyorum
ulan herife bir tek kulübün anahtarını vermemişsin meymeletsiz herif

e66f4d81b7f8e4dc26c4b11b7f547093.jpg

Haysiyetsiz
Sümsük
Şeref yoksunu
Akılsız
Çapsız
Gerzek
Yalancı

Kısaca ALLAH'IN CEZASI HERIF

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

en kısa zamanda valhalaya gocersn umarım

allahini seven su dursunu biryerde görürse benim icin de bir tane osmanli tokati patlatsin , neden vurdun diye sorursa , sen akilanmadin heralde diyip bir tanede bonus osmanlisini patlatin.

Çok yazık. Beraberliğe prim verdirecek kadar düşürmüştür bizi. Yaptığı sözleşme fiyasko, bonservis fiyasko. (Serdar Aziz)

Geri
Üst Alt