Öyle bir adam ki içimden gizli kinaye yapmak bile gelmiyor. Tam modern vampir, insanın bütün enerjisini emiyor hayata küstürüyor.

adnan polat kovuldu ya bu dursun kovulmamalı. kesinlikle kovulmak buna hediyedir tekme tokat dövülerek ülke sınırlarına kadar kovalanmalı.

daha sezon başında taraftar ve futbolcularla bu kadar karşı karşıya gelip sezon sonunu nasıl getireceğini zannediyor?

daha sezon başında taraftar ve futbolcularla bu kadar karşı karşıya gelip sezon sonunu nasıl getireceğini zannediyor?
Adamın derdi sadece zaman kazanmak ve peşkeş çekip istifa etmek.

Bu beceriksiz peşkeş çekmeyi beceremez

işin sonu Kayyuma kalır ordan zaten tüm araziler yok pahasına satılır.

HELAK OL DURSUN.

ozal.jpg

Başganım hamlelerinizi çok yerinde buluyorum

Badouyu alabilir misiniz rica etsem

Bu yavşağın otellerini otel değerlendirme sitelerinde sürekli kötülüyorum. Elimden anca bu geliyor. Bir müşteriyi kaçırsam kar kardır...

aramızda para toplayıp yasini dursunun oteline yerlestirelim 1 hafta yeter

Galatasaray tarihinin yüz karası. Yüzyıllarca unutulmayacak bu kulübe verdiğin zarar.

Senin abv nasıl musallt ettiler seni bize kepçük oğlu kepçük

bu adami kulübü batirsin, riva/florya yi ucuza satsin mi diye getirdiler yaw

Konu başlığında yer alan "Başkan" ibaresinin kaldırılmasını talep ediyorum.

Niyeti iyi olmayan, yaptığı şeyleri bilmediğinden değil, bilerek ve isteyerek yapan Galatasaray tarihinin en berbat başkanı.

2 sezondur yatan Hamite yeni sözleşme yapan,

Evlat sabriden kurtulma sansı varken 1.250Milyon euroya sözleşme yenileyen.

Serdar Aziz gibi avrupada bonservisine max 1M euro verilecek ve yıllık maaşı da max 1 olacak adama 4.5 bonservis, 3 oyuncu veren. Yetmezmiş gibi 4 yıllık sözleşme imzalayıp bonuslarla beraber yıllık ortalama 2,5M Euro maaş veren, böyle standart bir oyuncunun toplam maliyetini 15 M Euro gibi uçuk bir rakama getiren adam iyi niyetli olamaz. Iş bilmez biri de olamaz.

Art niyetli olur.

Galatasaray tarihine adın Hain olarak yazilacak.

Geri
Üst Alt