- 16 Mayıs 2011
- 3.173
- 5
- 998
Yok mu su adamı sınırdışı edecek bir babayigit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi sportif durum kimseyi ilgilendirmiyor. Konu ada olunca hepsi birden muhalif oluyor.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kusura bakma ama o sosyal tesislere sokayım ben. Hey Allahım ya bizim derdimiz ne sizin derdiniz ne.Ada konusunu halledebilseydi genel kurulda asiri uzerine yuklenme olmazdi diye dusunuyorum ama camianin agir kisileri bu isin halledilmemesinden cok rahatsiz , sosyal tesis konusu uyelerin kirmizi cizgisidir bizde
Kusura bakma ama o sosyal tesislere sokayım ben. Hey Allahım ya bizim derdimiz ne sizin derdiniz ne.
Dursun gibi bir ilerizekalının nasıl seçildiğini ve neden hâlâ destek gördüğünü kulüp üyeleri çok güzel bir şekilde özetliyor.
Inşallah o sosyal tesisler kapanır falan da siz de belki SADECE Galatasarayı düşünmeye başlarsınız.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ya onlar kapansa bile bu adamlar spor kulübünü düşünmezler ki?Bu adamlar fanatikliği bırak,sempatizan bile değil bana göre,Galatasaray'ı bir lokal olarak görüp kendi günlük hayatları için kullanan kişiler.Bunların komple spor kulübünden ayıklanması lazım.Diğer Galatasaray topluluklarında tabii ki bulunabilirler bir şey diyemeyiz ama spor kulübü bünyesinde bulunmaları elimizi kolumuzu bağlıyor.Sosyal tesisler kapansa bunlar gibiler kulübün önünden zor geçerler.
Deli oluyorum ya, adamlar tesislere kafa yorduklari kadar Galatasaraya kafa yormuyor. Hatta dedigin gibi umurlarinda bile degil.
Yeter ki keyifleri bozulmasin gerisinin önemi yok.
Sinan açıklıyor aslında onu,özel hayatları değerli bizim gibi futbolu sevmiyorlar,bizim kadar Galatasaray sempatizanları değil diye.Dediği doğru sonuna kadar.Lokal olarak görüyorlar işte.Toplantılar,kermesler partiler vesaire.
1- Sayın Hz.Ünal Aysal beyefendileri
2- faruk süren
3- özhan c.
4- duygun
5- mehmet
6- adnan
7- dursun
Benim yetisebildigim gs başkanları iyiden kötüye sıralaması budur.
Bjk 'yi süper kupada yenersek 2 yılda 5 kupa almış bir başkan olarak tarihe geçecek.
2014-2015 ligi ve Türkiye Kupası'nı saymayalım,neticede o kupalar alındığında 4-5 günlük başkandı daha.
2014-2015 Süper Kupa'dan başlayalım saymaya,bu yılki Türkiye Kupası ve Basketteki Eurocup.Toplam 3 kupa.Süper Kupa'yı da alırsak 4 olacak işte.Eyvallah kupalar güzel duruyor da,kendisinin katkısı nedir,tartışılmaz çünkü yok.Dursun olmasa da bu takım bu kupaları alırdı.
Yav he he.Uyduruk cümlelerle çıkma karşıma.