Sen uyduruk cümlelerle çıkma,insanları gerecek cümlelerden,yav he he gibi kalıplardan başka bildiğin bir şey var mı,yukardaki laflarıma katılmıyorsan çürüt hadi,ne gibi bir katkısı oldu bu yönetimin?

Olan bir şeyin neyini çürüteyim? Sen olmadığını iddia ediyorsan gerçeği çürütmen lazım. Bunun aklını da mı ben vereyim?

Olan bir şeyin neyini çürüteyim? Sen olmadığını iddia ediyorsan gerçeği çürütmen lazım. Bunun aklını da mı ben vereyim?

Çok düz mantık konuşuyorsun,oldu o zaman DJ MBenga doğru dürüst oynamadan 2 şampiyonluk yüzüğü aldı NBA'de,Karl Malone o kadar yıl bütün istatistikleri alt üst etti ama şampiyonluk yüzüğü yok,daha mı iyi şimdi MBenga?Detaylı inceleme yapmadan bunun gibi çok yorum çıkarabiliriz.Kaldı ki Türkiye Kupası aldık eyvallah ben hep önem veririm bu kupaya,ancak ligdeki rezaletin,6. lığın,en çok gol yediğimiz sezonun,en az galibiyet aldığımız sezonun hesabını kime yazacağız?

Bjk 'yi süper kupada yenersek 2 yılda 5 kupa almış bir başkan olarak tarihe geçecek.

uA'lilarin zeka seviyesini belgelediginiz icin tesekkur ederiz

lakin ilk 3 kupa, yarsuvat donemine aittir

turkiye kupasi ise
tarihimizin en kepaze 2. sezonunun ardindan
pek de abarzatilacak bir sey olmasa gerek

super kupa'da besiktas'i yenecegimiz temenninize ise
belki az bir tebessum edip gecilebilir...

turkiye kupasi ise

Bunların hepsi kepazad heis

-Tapatalk-

turkiye kupasi ise

Kupaya laf söyleyemem,bu kötü sezonda bile sezona büyük umutlarla giren Fener'i yenip alındığı,cezamız da çekildiği için.Ancak Dursun'la bu kupayı çok katkısı olmuş gibi yan yana yazmak kadar saçma bir şey yok bana göre.

Kupaya laf söyleyemem,bu kötü sezonda bile sezona büyük umutlarla giren Fener'i yenip alındığı,cezamız da çekildiği için.Ancak Dursun'la bu kupayı çok katkısı olmuş gibi yan yana yazmak kadar saçma bir şey yok bana göre.

bakalim uA'li zeki
bu bilgileri proses edebilecek mi

Valla ben her seferinde yanılıyorum dede kötü demeçler veriyordu bu daha beter çıktı her açıdan

Dede sezon ortasında geldi,sezon bitmeden gitti,transfer de yapılmayacak dendi sezon ortasında,bir transfer sezonunda değerlendiremedik adamı,ondan.Zaten Duygun Yarsuvat sadece ortamı hazırlamakla yetindi,işi Albayrak ile Dürüst yürütüyordu en baştan beri.

Dede sezon ortasında geldi,sezon bitmeden gitti,transfer de yapılmayacak dendi sezon ortasında,bir transfer sezonunda değerlendiremedik adamı,ondan.Zaten Duygun Yarsuvat sadece ortamı hazırlamakla yetindi,işi Albayrak ile Dürüst yürütüyordu en baştan beri.
İcraatlarima lafim yok da açıklamaları rezaletti yahu

Cm72znmWIAAoDsE.jpg

Ohhh başkan Armani takılıyor :) bidaha giymem galiba :(

Aslolan Galatasaray !!!

Çok üzücü bir gelişme :(

Bir Armani sevdalisi olarak resmen sogudum EA'dan. Dursun kesin cakma giyiyordur.

Üzeyir Garih de başkanımız gibi bol pantolon giyiyormuş.

0437667_4.jpg

Geri
Üst Alt