Dursun Özbek = Büyük soyguncu , Florya ve Rivayi peskes cektirmek icin göreve getirlimis sahsiyet

Bir akepe projesi oldugu aşikar.

CuoGYCRWcAA1xk5.jpg

CuoGkGdWcAAYLay.jpg

CuoFDOpWgAAZcqM.jpg

Son düzenleme:
Bu adamın en büyük şansı sakat/yarı sakat alınan futbolculardan 2 tanesi 5 dakika bile oynamayıp 1 tanesi sadece 45 dakika katkı sağlarken Eren, Tolga ve kiralıktan dönen Bruma 'nın beklenenin çok çok üzerinde bir performans sergilemesidir. Eğer aksi olsaydı şuanda Dursun 'un ve ne yazık ki skor yazarı basınımızın gayretleriyle haliyle Riekerink 'in de geleceği tartışılıyor olurdu

An itibariyle konuşuyor. Divandan neden icazet alması gerektiğini anlatıyor.
Ordaki gazeteciler soramaz o yüzden ben basit bir soru soruyorum;

Başkanların ve yönetimlerinin yaptığı harcamaların sorumluluğunu almadığı bir yönetim şeklinde, bugün en sağlam teminatlar olarak gösterdiğimiz arazilerin satılmasından sonra, kulüp gelecekte yeniden böyle bir borçlanma altında kalırsa ne olacak?

hala bizden daha iyi bilenler var diyor adam yahu protokol yapmışsın sen emlak gyoya gidip daha fazla verin diyebilir misin

sinirlendirdi beni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar çok şey anlatıyor ki, ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamadım. Arsaları satıyor mu, bir şeyler yapıp kiraya mı veriyor ? Bir şeyler yapıp işletecek mi, inanın hiç bir şey anlamadım projelerinden.

Fazla güven vermiyor aciklamalari

Bugünkü açıklamaları gösterdi ki bu herife kesinlikle izin verilmemeli.

Dursun Özbek: Riva ve Florya, beraber oylanacak.

Florya'da 1 dönüm arazi 4.2m$ dan satılırken 23 dönüm araziyi 25m $ a satacak bizimklisi

Farz edelim bu baskan guven vermiyor daha fazlasi eder bu arsalar. Ee yillik 120 milyon faiz odemekten kurtulacaksak eger normalinden daha dusuge bile veriliyorsa bu arsalar yine kabul edilmesi gereken bir proje bence. Umarim kabul edilir.

Geri
Üst Alt