Ali Güvenç KİRAZ
‏@agkiraz
@kcenani 31.12.2017'ye kadar Florya arazisinden 55 milyon dolar kasamıza girmek zorunda.Yoksa 40 milyon USD faizi evet diyenler ödesin...

Su tarihe kadar $55m gelmezse Riva'dan gelen taksitler faize gidecek :red:

Evet beyler bu hafta tarihimizde en kotu haftalardan biri olarak tarihimize not edilmeli. Tum branslarda tokatlandik , saha disi tecavuze edildik , rakiplerin kazandi...

Sokuk bir hafta cidden

CvrFgXiWAAAKkFf.jpg

CvrFvJ7WYAcNB4m.jpg

Senin başkan olman da emeği geçen herkesin abv.

Senin gibi başkanı olan kulüp Anadolu takımı olmaya mahkumdur.

Nerde çöp varsa hepsini getirdi.
ArAzileri satıp emeline ulaştın şimdi defol git.
Lanet gelsin senin gibisine.

Bizim yaşadığımız mutsuzlugun, umutsuzlugun,çaresizliğin 1000 katını yaşarsın inşallah.

SARI KIRMIZI!

Yarını olmayan adama bir de Galatasaray'ın geleceğini emanet ettiler bizim bazı şeyleri noksan kongre üyelerimiz.

Riva'yi Florya'yi senin uzerine yapalim, su selcuk'u, semih'i sabri'yi gonder allahin adini aliyorum yeter bu kadar cile biktik ya.,

Hocadan topçudan önce asıl gitmesi gereken kendisi. Hayır anlamadığım geçen sene tesislere toma çağıracak kadar tepki ne oldu da bitti.

Milletin başkanıyla yönetimiyle dalga geçene kadar önce bir kendimize bakalım açık ara en kötüsü bizde.

Bence bu yaz döneminde tek kusuru kariyerinde hiç a takım yönetmemiş JOR'a takımı vermesiydi.
Yoksa Allah'ı var UEFA'ya rağmen iyi kadro kurdu.

Al Riva'yı katla katla sok cebine.

Bu herifin kulübün basinda oldugu sürece kulüpten bir beklentim yoktu lig baslayana kadar.

Sonra lig basladi seri yakaladik takim havaya girer belki diye düsündüm ama isler iyi gitmiyor. Sag bek yok, stoperler berbat, Selcuk gercegi var, Eren'in pili bitti, Bruma'nin ayagina bakiyoruz resmen tüm takim olarak.

Riva'yi satip kacip gidecek bir gün zaten bu herif.

İlk başta sen defol git la çapına tükürdüğümün başkanmış birde ulan bir Ünal Aysal'a bir şu yağlı surat a bakıyorm Allah affetsin

Riva ve Florya'yı satarak Galatasaray'da en önemli görevini yerine getirdi. Ancak daha hiç bir şey bitmedi; Yeni hedef, Seneye de Avrupa'ya katılmamak.

Bundan çok eminim. 1000 kişiyle koca kulübün geleceği belirleniyor. Rezalet resmen.

Sarper Yıldırım Artık Dursun özbek ismini duyduğum veya okuduğum zaman aklıma geliyorsun olm. Nasıl bilinç altına işlenmişse demek ki :D

Geri
Üst Alt