13 eylül 2015
Dursun Özbek: Sanki Galatasaray'ı yağmalıyormuşuz gibi bir şey yansıtılıyor. "Başkan kardeşini oraya koydu" imajı yaratılıyor.
Dursun Özbek: Mehmet Özbek için "Başkanın kardeşi" yazılıyor. Bu komiktir.
Dursun Özbek: Ali ve Abdurrahim ile 7 ay birlikte çalışarak bir mucize yarattık.
Dursun Özbek: Ben Ali Dürüst'e, "Sen başkan ol, ben de yardımcın olayım, başkanlık hırsım yok" dedim.
Dursun Özbek: Ali Dürüst şu anda hayatta. Bu söylediklerimi o da doğrulayacaktır. Onun başkan olmasını rica ettim.
Dursun Özbek: İstifa konusu, Galatasaray düşmanlarının uydurduğu bir şey.
Dursun Özbek: Ben başarı odaklı bir insanım. 3 yıl devam edeceğim. Hiç geri dönüşü yok.
Dursun Özbek: Ben Galatasaray'da başarılı olmak zorundayım. Başarısızlık şansım yok. Burada başarısız olursam, özel iş hayatım da etkilenir.
Dursun Özbek: Yok bırakacakmışım, Ünal Abi gelecekmiş, yok şu olacakmış. Hayır arkadaşım. 3 yıl buradayım, sözlerimi yerine getireceğim.
Dursun Özbek: 12-13 milyon Dolar'a inşa ettiğimiz otel 150 milyon Dolar edecek
Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olmak için isim olmak yetmez. Başkan olan kişi şikayet etmeden, her şeyi halledebilmeli
Dursun Özbek: Buradan söylüyorum. 3 yıl değil, 1 yılda Galatasaray'ı düzlüğe çıkartırım!
Dursun Özbek: Göğüs reklamı için 1.5 aydır görüşmeler yapıyoruz. Ama sonuca geldiğimizde, teröre yakalandık. Siyasi iktidarsızlık vs.
Dursun Özbek: Ben makine mühendisiyim. Burada da bir mühendislik var. Galatasaray'ı faiz sarmalından çıkarmaya çalışıyorum.
Dursun Özbek: Ben Galatasaray'ın bugünü kadar, gelecek 10 yılını da düşünüyorum.
Dursun Özbek: Bize başarısız, beceriksiz diyorlar. Biz 3 yıllığına geldik, bir bekleyin. Popülist olup günü kurtarabilirdim, amacım bu değil
Dursun Özbek: Real Madrid Başkanı Perez'e sordum. "Kaç yıldır bu kulübü yönetiyorsunuz?" dedim. "Ne bileyim ya?" dedi ve yanındakilere sordu
Dursun Özbek: Perez "17 yıldır başkanım" dedi. Perez'e "Yönetiminizde hiç eski futbolcu, sporcu var mı?" dedim.
Dursun Özbek: Real Madrid başkanı Perez bana "Biz futboldan ne anlarız, yönetimimizde futbolcu falan yok" dedi.
Dursun Özbek: Bunu niye anlattım. Galatasaray'da futboldan anlayan adam yok demesinler, Real Madrid'de de yok.
Dursun Özbek: Denayer'in değerini bana 30 milyon Pound olarak dediler, Market Value'da...