13 eylül 2015

Dursun Özbek: Sanki Galatasaray'ı yağmalıyormuşuz gibi bir şey yansıtılıyor. "Başkan kardeşini oraya koydu" imajı yaratılıyor.

Dursun Özbek: Mehmet Özbek için "Başkanın kardeşi" yazılıyor. Bu komiktir.

Dursun Özbek: Ali ve Abdurrahim ile 7 ay birlikte çalışarak bir mucize yarattık.

Dursun Özbek: Ben Ali Dürüst'e, "Sen başkan ol, ben de yardımcın olayım, başkanlık hırsım yok" dedim.

Dursun Özbek: Ali Dürüst şu anda hayatta. Bu söylediklerimi o da doğrulayacaktır. Onun başkan olmasını rica ettim.

Dursun Özbek: İstifa konusu, Galatasaray düşmanlarının uydurduğu bir şey.

Dursun Özbek: Ben başarı odaklı bir insanım. 3 yıl devam edeceğim. Hiç geri dönüşü yok.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'da başarılı olmak zorundayım. Başarısızlık şansım yok. Burada başarısız olursam, özel iş hayatım da etkilenir.

Dursun Özbek: Yok bırakacakmışım, Ünal Abi gelecekmiş, yok şu olacakmış. Hayır arkadaşım. 3 yıl buradayım, sözlerimi yerine getireceğim.

Dursun Özbek: 12-13 milyon Dolar'a inşa ettiğimiz otel 150 milyon Dolar edecek

Dursun Özbek: Galatasaray Başkanı olmak için isim olmak yetmez. Başkan olan kişi şikayet etmeden, her şeyi halledebilmeli

Dursun Özbek: Buradan söylüyorum. 3 yıl değil, 1 yılda Galatasaray'ı düzlüğe çıkartırım!

Dursun Özbek: Göğüs reklamı için 1.5 aydır görüşmeler yapıyoruz. Ama sonuca geldiğimizde, teröre yakalandık. Siyasi iktidarsızlık vs.

Dursun Özbek: Ben makine mühendisiyim. Burada da bir mühendislik var. Galatasaray'ı faiz sarmalından çıkarmaya çalışıyorum.

Dursun Özbek: Ben Galatasaray'ın bugünü kadar, gelecek 10 yılını da düşünüyorum.

Dursun Özbek: Bize başarısız, beceriksiz diyorlar. Biz 3 yıllığına geldik, bir bekleyin. Popülist olup günü kurtarabilirdim, amacım bu değil

Dursun Özbek: Real Madrid Başkanı Perez'e sordum. "Kaç yıldır bu kulübü yönetiyorsunuz?" dedim. "Ne bileyim ya?" dedi ve yanındakilere sordu

Dursun Özbek: Perez "17 yıldır başkanım" dedi. Perez'e "Yönetiminizde hiç eski futbolcu, sporcu var mı?" dedim.

Dursun Özbek: Real Madrid başkanı Perez bana "Biz futboldan ne anlarız, yönetimimizde futbolcu falan yok" dedi.

Dursun Özbek: Bunu niye anlattım. Galatasaray'da futboldan anlayan adam yok demesinler, Real Madrid'de de yok.

Dursun Özbek: Denayer'in değerini bana 30 milyon Pound olarak dediler, Market Value'da...

Sarper Yıldırım

C2iFzPlUUAAVvNU.jpg

Bu 2015te verdiği röportaj kadar skandal röportaj görmedim. Sandığımdan kat kat daha çapsızmış...

Bu kadar beyinsiz bir başkan olamaz.

"Mehmet Özbek'e başkanın kardeşi diyorlar."

Ulan değil mi Allahın gerzeği. Şu adamı bunca yaşanan skandallardan sonra hâlâ destekleyen varsa haindir ve Galatasarayı düşünmüyordur.

Bu arada diyelim bu çapsız defolup gitti yarın ve yeni gelen başkan genel kuruldaki o şakşakcıları ikna etti (ki bu çok zor ama yine de) ve Riva sözleşmesini bozmak istiyoruz diyelim. Anlaşmayı bozmak için tazminat ödememiz gerekir mi? Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Bu kadar beyinsiz bir başkan olamaz.

"Mehmet Özbek'e başkanın kardeşi diyorlar."

Ulan değil mi Allahın gerzeği. Şu adamı bunca yaşanan skandallardan sonra hâlâ destekleyen varsa haindir ve Galatasarayı düşünmüyordur.

Bu arada diyelim bu çapsız defolup gitti yarın ve yeni gelen başkan genel kuruldaki o şakşakcıları ikna etti (ki bu çok zor ama yine de) ve Riva sözleşmesini bozmak istiyoruz diyelim. Anlaşmayı bozmak için tazminat ödememiz gerekir mi? Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Sözleşmenin maddelerini incelemek lazım ama çok çok yüksek ihtimalle vardır tazminat maddesi.

Bu kadar çapsız bir adam Galatasaray gibi bir kulübün başkanı oluyor, olmasını bırakın şu ana kadar hala külübün başında kalabiliyor. E tabi burada da zaten "peşkeş looding" kabak gibi belli oluyor. Genel kurul, hep birlikte takımın içini boşaltıyorlar. Yoksa giyinmesini, konuşmasını bilmeyen, palyaço gibi bir adamı zaten başkan yapmazlardı.

Bu adam bence ciddi bir borç bırakıp kaçacak bu Riva olayı gerçekleşmese de adam gibi gyo kursak çok daha iyi olurdu.aysal eğer başkanlık icin firsat doğarsa bence aday olacaktir

sent by note 7 #fireinthehole

2018 Mayıs kadar bekleyemem bunu. Darbe yapıp koltuğundan indirelim. GSTV'de basın açıklamasıyla duyuralım darbeyi.

Geldiğin güne lanet olsun uğursuz herif

tapatalk

Geri
Üst Alt