unal-aysal-3-640.webp

Yıllardır hep soylerim Aziz gibi bir baskan bizde 2 sene bile duramaz, bu angutlar nasıl katlanıyor yıllardır diyordum.Fakat biz Aziz'den bile kötü bir adama 2 yıldır katlanmak zorunda bırakıldık ve riva ile florya işi bitmeden de asla protesto bile yaptırmazlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribundeki sucukcular
Lisedeki pilavcilar
Adadaki viskiciler

Ben son akimin temsilcilerindenim diyebiliriz

Adnan Polata karşı gösterilen iradenin onda biri gösterilmiyor ki Polattan da 10 kat daha kötü 1 adam? bu Dursun.

Galatasaray'ın hedeflerini küçültüp sıradan bir takım yapma yolunda başarılı adımlar attı kendisi ve yönetimi.

Kulüpler nasıl yönetilirse o denli büyük oluyolar, adnan polat ve ekibi nasıl küçültüp medya'da rakiplerin gözünde Galatasaray'ı yerin dibine soktuysa ünal aysal tam tersini yaparak bu ülkenin en büyük kulübünün Galatasaray olduğunu her alanda hatırlattı herkese.

Fikret Orman'a sövüyoruz ama ne diyo bu ülkenin en büyük kulübü Beşiktaş diyo, bütün maçlarda ülkede favori biziz diyo. Takımını yüceltiyo, korku veriyo ve özgüven kazandırıyo. Bunu aziz yıldırım içinde söyleyebiliriz.

Peki bu zavallı yönetim nasıl idare ediyo kulübü ; Başakşehir maçı öncesi ''favori azıcık biziz''

Galatasaray'ın bu ülkenin en büyüğü olduğunu bize dışarıdan eski oyuncumuz Felipe Melo hatırlatıyo ne kadar acı.

Ne kadar aciz pasif bir yönetim olduğunu yaptığı transferleri geçtim insanın biraz vizyonu olur konuşmayı bilir. Başkan demeye bin şahit herif kupa maçı sonarsı Galatasaray'ı katletmiş hakem için medya önüne geçiyo ve sırıtarak iki cümleyi bir araya getiremeyerek açıklama yapmaya çalışıyo.

Galatasaray şu an kanser, o kolun kesilmesi gerekiyo bi an önce yoksa ptt 1.lig kulübünü yönetemeyecek adamların elinde yok olacağız..

Kaldigi sürece basari beklemek hayal

Canaydin dönemine döndük 4-5 yil avucumuzu yalariz

Yıllardır hep soylerim Aziz gibi bir baskan bizde 2 sene bile duramaz, bu angutlar nasıl katlanıyor yıllardır diyordum.Fakat biz Aziz'den bile kötü bir adama 2 yıldır katlanmak zorunda bırakıldık ve riva ile florya işi bitmeden de asla protesto bile yaptırmazlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu azizi günahım kadar sevmem. Ama adamın klübüne bağlılığı yetiyor. taraftarına o hiissi veriyor.Ulan bizim klübe iki tane yıldız isim aldı diye Ünal aysala tapanlar var.Şikeci aziz ne oyuncular aldı fenere. Adam ligde parlayan her oyuncuyu alıyor. Klübünün hakkını her zaman savunuyor. Şikecilerde sorun başkanda falan değil sorun mayasının bozuk olması. Şunlardaki maddi katkıyı yapan adamlar bizde olsa bunlar yanımıza yaklaşamazlar. Bizim başımıza gelen bütün başkanlar yemeye geliyor. Kendisini göstermeye geliyor. Hepsi sözde Galatasaraylı.

Biz dua edelim o 4 senelik döneme ve sonrasında gelen avrupadaki başarılara. yoksa bu başkan ve yöönetici profiliyle çok zor zamanlar geçirirdik.

Seni başan yapanında, destekleyen taraftarında yedi sülalesini seveyim sayayım okşayayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek eksiği Hajrovic-Ontivero gibi bizi batıracak hamleler yapmaması

Geri
Üst Alt