6a74c86214ace5bf8f2bf7089e4c5fe2.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

⚡️Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı biri TFF Süper Kupa'da, 7'si ise Süper Lig'de olmak üzere son 8 maçını kazanamadı.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Hakan Şükür twitterda komisyon dolaplarına değinmiş

Güzel noktalara da değinmiş çoğunlukla

Ah ulan girmeyeydin şu siyasete ne vardı şuan GS efsanesi olarak belki bi görev falan alırdın

Gerçi bu yönetim yiyici tayfayı toplayıp çöpleri transfer ederek komisyonları arkadaş çevresiyle yiyor Hakan'ı yada başka herhangi bir futboldan anlayan kişiyi o çembere sokmaz bunlar

Komisyoncu çapsız,şerefsiz Dursun,kardeşini ve Nazifoğlu denen dallamayı da al defol git ulan yeter be

Hakan Şükür@hakansukur 5 sa.5 saat önceDaha fazla

Herkese soru.. (rakamlar anlatim icin)2 lira isteyen oyuncu menagerine 5 lira verelim arada ki 3'ü hallederiz dersen,Ne der..++

Bu şerefsiz yönetimdeki yiyicilerin yaptığı dalga dümeni güzel anlatmış

Yoksa cidden bu kadar leş transferlerin beceriksizlikle açıklanacak kadar masum olmadığını düşünüyorum
Galatasaray'ı soydular bu şerefsiz hainler

Hizmet yerine hirsizlik icin gelirsen galatasaray yerine cepini düsünürsen basari beklemek hayaldan öte

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

biz riva ve floryadan peşin olarak 345 milyon tl aldık dimi. şimdi bu adam bunınla seviniyor. peki bjk şampiyonluk primi 120 milyon tl ve uefadan 150 milyon tl alacak ne etti. 270 milyon tl. bunlara birde iki yıldır çöp transferlere harcadığımız 150 milyon tl parayıda ekleyelim ne oldu adamlar hiç bişey satmadan senin kazandığın kadar para kazandı. hatta daha fazla. sense kurduğun berbat takımlarla hem kulübü maddi zarara uğrattın. hemde elimizde öyle çöp bir takım bıraktın ki, yeniden iyi bir takım kurmak için bi 200 milyon tl daha harcamamız gerekecek. bakkal hesabıyla kulüp yönetilirse sonuç böyle olur.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ sportif basaridan ettigin kar FFP bilanconu etkilerken gayrimenkul operasyonundan gelen paranin hic bir hukmu yok

Gecmisten gelecege maddi olarak GS rezalet yonetiliyor . Bjk nin sattigi adamlardan kazandigi 25 milyon euro ya yakin parayi da unutmayin

keske portakalda vitamin olarak kalsaydin be Dursun.

TEK ÇARE DERHAL İSTİFA

Ulan kafayı yiycem nie kimse sesini çıkar mıyor niye taraftar basmıyor o Florya'yı bu palyaço nasıl hala Galatasaray başkanı olmayı başarıyor

Herkes başkasının yapmasını bekliyor çünkü. Şahsen ben gidip Florya'ya veya Dursun'un oteline gidip bağırmak istemem, gitmeyene de laf etmem. Olayın içindeki insanlar bile umursamazken neden kendimizi kasalım? Eğer yapmak istiyorsanız buyrun gidin tutan yok.

tapatalk

Geri
Üst Alt