Baskan oldugu gunden beri bir tane sey yolunda gitmiyor.

Ergini savunan buna ıstıfa yazmasın 2 yüzlülük olur. Erginde bunu savunuyor cunku

Sürekli geriye gidiyoruz bu gerzekler idare edemez süreci

-Tapatalk-
Galatasarayı borçlarından kurtarıyoruz derler

Bizde transfer yapardık para mı var derler

Önceki yönetim batırmış derler

Başımı kellemi popomu bedenimi nazifin kafayı alayını ortaya koydum derler

Ama gitmezler.
Çünkü bu yalanları yiyecek çok fazla gerizekalı taraftarımız var.

Özellikle +80

TapaTalK

ali sabancı liselimi bilmiyorum ama bunu indirseler bile yerine yine bi liseli gelir. önümüzdeki yıl riva florya işinden para gelmeye başlıyor bi alaylıya bırakmazlar heralde

Galatasarayı borçlarından kurtarıyoruz derler

Bizde transfer yapardık para mı var derler

Önceki yönetim batırmış derler

Başımı kellemi popomu bedenimi nazifin kafayı alayını ortaya koydum derler

Ama gitmezler.
Çünkü bu yalanları yiyecek çok fazla gerizekalı taraftarımız var.

Özellikle +80

TapaTalK

Yok taraftar yemez artık onu geçelim iş kurulda bitiyor.Taraftarında suçu var yönetim istifa diye titretmeleri lazım stadı ve floryayı 15 sn istifa diye bağırmakla etkili olamazsın. Maç biter maçtan sonra bağırırsın tüm stad.

-Tapatalk-

Yok taraftar yemez artık onu geçelim iş kurulda bitiyor.Taraftarında suçu var yönetim istifa diye titretmeleri lazım stadı ve floryayı 15 sn istifa diye bağırmakla etkili olamazsın. Maç biter maçtan sonra bağırırsın tüm stad.

-Tapatalk-
Faruk süren'in olaya el atması lazım acil

TapaTalK

#HalukUlusoy u yillardir beklerim nedense hic o adimi atmadi. Insallah aday olur artik.

Sanmam gelmesi için de mantıklı bir sebebi yok adam niye zirvede bırakmışken gelsin? En iyi aday Haluk Ulusoy reyiz bana göre

-Tapatalk-
Gelmesi için değilde camianın sözü geçen en b.aşaklı adamı.

O genel kurulda derin Galatasaraylıları toplayıp bi istişare edip ortaya aday çıkarmaları gerek.

Kimse elini taşın altına koymuyo ama birilerinin ricası ile ( f.süren) bir baba yiğit çıkacak gibi hissediyorum

TapaTalK

Süren'e zamanında onlarca başarıya rağmen yapılmadık eziyet kalmadı. Niye el atsın şimdi.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi aday çıkarır kendisinin gelmesi önemli değil.

Galatasarayın şu haline vicdanları sızlamıyosa bişey diyemem.

TapaTalK

C6zbGU1WsAAMMn1.jpg

C6zbGV2WoAAIknW.jpg

Ulan sinirlerim bozuldu gece gece :asd22::asd22:

Geri
Üst Alt