Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Bu gitse bile Albayrak falan gelir.Bu kongrede ibra olurlar ama 2017-2018 sezonunun ilk yarısında istifa ederler
-Tapatalk-
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gitse bile Albayrak falan gelir.Bu kongrede ibra olurlar ama 2017-2018 sezonunun ilk yarısında istifa ederler
-Tapatalk-
Bu gitse bile Albayrak falan gelir.
Polat zamanı kıyamet kopuyodu gitmediler.Her branşta ve her konuda sıkıntı çıkmaya başladı çatlak sesler yükseliyor. Gidici oldukları belli oldu
-Tapatalk-
Polat zamanı kıyamet kopuyodu gitmediler.
Sebep
Ölmüşler kongresi.
Bu fosiller bitirdi bizi
2018'e kadar burda çok telef olur
TapaTalK
Bunların işi belli olmaz.Albayrak gelemez sanmıyorum o profile pek müsade etmezler
-Tapatalk-
Galatasarayı borçlarından kurtarıyoruz derlerSürekli geriye gidiyoruz bu gerzekler idare edemez süreci
-Tapatalk-
Galatasarayı borçlarından kurtarıyoruz derler
Bizde transfer yapardık para mı var derler
Önceki yönetim batırmış derler
Başımı kellemi popomu bedenimi nazifin kafayı alayını ortaya koydum derler
Ama gitmezler.
Çünkü bu yalanları yiyecek çok fazla gerizekalı taraftarımız var.
Özellikle +80
TapaTalK
Faruk süren'in olaya el atması lazım acilYok taraftar yemez artık onu geçelim iş kurulda bitiyor.Taraftarında suçu var yönetim istifa diye titretmeleri lazım stadı ve floryayı 15 sn istifa diye bağırmakla etkili olamazsın. Maç biter maçtan sonra bağırırsın tüm stad.
-Tapatalk-
Faruk süren'in olaya el atması lazım acil
TapaTalK
Süren'e zamanında onlarca başarıya rağmen yapılmadık eziyet kalmadı. Niye el atsın şimdi.Faruk süren'in olaya el atması lazım acil
TapaTalK
Gelmesi için değilde camianın sözü geçen en b.aşaklı adamı.Sanmam gelmesi için de mantıklı bir sebebi yok adam niye zirvede bırakmışken gelsin? En iyi aday Haluk Ulusoy reyiz bana göre
-Tapatalk-
Bi aday çıkarır kendisinin gelmesi önemli değil.Süren'e zamanında onlarca başarıya rağmen yapılmadık eziyet kalmadı. Niye el atsın şimdi.