Büyük baskan sana bosuna la saymisim megersem nostradamus misali gelecegi görmüs . Hep yerli futbolcunun pesindr kosarkene ulan ne para göz komisyona doymuyordu diyordum . Megersem yabanci kurali tekrar degisecegini ön görmüsde onun icin yerli futbolcu pesinde kosmus büyüksün baskan

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Güle güle Dursun inş hapise girersin , bazen hesaplamadığın şeyler olur, parayı basar ibra oyu alırsan böyle tepe taklak olursun
Dün yaladığın herifler seni harcayacaklar matmazel

C72trDgXkAEFg7d.jpg

2018 Mayıs ayına kadar kalacağını hiç sanmıyorum.

Eğer ki siyaset seneye bize peşkeş ödülü şampiyonluk verirse o zaman yapacak bir şey yok. Bir de başarılı başkan olarak tarihe geçer, biz de öyle tarihin içine sıçarız.

Cumhuriyet Başsavcılığı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i ifadeye çağırdı. (Buzzspor)

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

b1792c967675473ea3136bad1dceaad1.jpeg

Bazı internet sitelerinde yer alan “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Özbek’in Cumhuriyet Başsavcısı tarafından ifadeye çağrıldığı” yönündeki haberler mesnetsiz bir iddiadır. Kamuoyundan, ülkemizin içinden geçtiği hassas süreçte bu tür spekülatif ve provokatif bilgilere itibar etmemesini rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nevzat da Ali Naci gibi

Ulan Dursun yemin ediyorum o yalayıp durduğun arkanı dayadığın malum kişiler siyasetçiler inşallah senin sonun olacak var ya ...

Allah belanı versin senin!

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Kayyum geliyor galiba

Recep Tayyip Erdoğan: "İhraçların sebebi aidat artı FETÖ bağlantısıdır. Galatasaray yönetiminin bu yaptığı ise süreci geçiştirme hamlesidir"

Geri
Üst Alt