Şu Fener maçında çıkan sonuç Mayıs, Haziran gibi olağanüstü kongreyi getirebilir. Ben 2018'i görme ihtimali zor diyorum.

İyi takım kurma ihtimali olmadığından Kasım gibi de kongre yapabilir.

ibra edenler biyerleri kına yaksın. Ağzına sıçtınız takımın.

Geber diyeceğim de senin gibiler geç ölür. Azıcık utanman olsa yarın istifa edersin ama sen kulübün mallarını peşkeş çekmeye gelmiş bir hainsin. Umarım yaptıklarının bedelini ödersin.

Şu Fener maçında çıkan sonuç Mayıs, Haziran gibi olağanüstü kongreyi getirebilir. Ben 2018'i görme ihtimali zor diyorum.

Abi hala anlayamadınız mı,sportif sonuçları bizim yönetim de kongre de TAK-MI-YOR.Bu adamlar kulübü lokal,lise mezunu derneği olarak görüyor.Fener bize içerde 10 tane atsa da yine gitmez,kalıbımı basarım buna.Rivadır Floryadır bunları satacak Kemerburgaz'ın da tapusunu alacak Mayıs 2018'e kadar,ondan sonra gidecek.Ne genel kurulun ne yönetimin sportif durum zerre şeyinde değil şu anda.Hiçbir zaman olmadı o ayrı konu ama şu aşamada hiç değil.Mayıs 2018'e kadar bu herif başımızda ne yazık ki.

Haziran baslamadan yollamamiz lazim..haziran basini gorurse bi sene daha kalacak bi iki transfer yapacak herkes susacak..hic birseye odaklanmadan sadece bu mala odaklanmak gerek istifa ulan

Noldu moderator efendiler biz gecen sene bu adama hain dedigimizde banlaniyorduk

ne degisti birden

Dursunun yanında aziz yıldırım efsane kalır.Bu kadar kepaze başkan amatör ligde bile yoktur.

Galatasaray, Dursun Özbek'in başkanlığa gelmesinden sonra 2 senede sadece 29 lig maçı kazandı.

Abi hala anlayamadınız mı,sportif sonuçları bizim yönetim de kongre de TAK-MI-YOR.Bu adamlar kulübü lokal,lise mezunu derneği olarak görüyor.Fener bize içerde 10 tane atsa da yine gitmez,kalıbımı basarım buna.Rivadır Floryadır bunları satacak Kemerburgaz'ın da tapusunu alacak Mayıs 2018'e kadar,ondan sonra gidecek.Ne genel kurulun ne yönetimin sportif durum zerre şeyinde değil şu anda.Hiçbir zaman olmadı o ayrı konu ama şu aşamada hiç değil.Mayıs 2018'e kadar bu herif başımızda ne yazık ki.

Ben de bunu soyluyorum hep ama anlatamiyorum , "taraftar sizi oradan indirmesini bilir" , "ua nin gucunu kucumsemeyin , bize ragmen kimse kalamaz" , "florya basilir kongre basilir.." vb basma kalip ve hic bir karsiligi olmayan sozlerle anca klavye masturbasyonu yapiliyor

canaydin doneminde bugunku durum yaklasik 6 sene yasandi , gonderilebildi mi ? Suren oncesi 2 sene evimizde gaziantep samsun antalyalara yenilip elimizle sampiyonluk verdik yonetim mi gonderildi

dursun da gonderilemez , her tarihten ornek verdim

gonderilen tek adam polat , onu da gonderen seyirci filan degil

Gs de herkes donemini tamamlar ona gore gider , diger yandan aday da cikmadigi icin klube cebinden borc vs veren baskanlar tekrar da aday olabilir , bir secilme alt limiti olmadigi icin 3000 yerine 1200 oyla 950 oyla yine secilebilir

burada kongre de islevsiz kalir aynen seyirci gibi cunku aday yok , kimseyi zorlayamazsin bu rezaletin basina kurtarici ol diye , isteyen olursa ne ala , ama cikmaz aday hic sanmiyorum

bir basma kalip laf da "Gsaray baskansiz kalmaz" .. tamam kalmaz da , iste dursun ayarinda baskanlara kalabiliyor malesef

Yeterince imaz toplanmasa bunlar hic biryere gitmez hatta iddia ediyorum bir sonraki secime tekrar aday olacak. Cünkü Galatasaray baskani oldu süre icinde kendini zengin etti. Bir daha secilirse buseferde ailesini Zengin edecek

şaka gibi ya.

Davar e
şşeği bile olamayacak kadar capsiz birisine resmen koca kulübün başkanlik koltugu verildi.
Allah belanizi versin.

arazi paraları da 2 senelik rezalet sonunda aptal aptal işlere gitti

sayesinde güvenecek yerde kalmadı

bizim değilde bir devletin başkanı olsaydı darbe olurdu bunu da asarlardı

Annesi, bu adamı Dünyaya getirirken Onur,şeref,akıl vermeyerek boykot etmis muht.

C9HOlwCWAAAHtth.jpg:large

Dün geceden beri kanal kanal dolaşıp,tweetlere bakıp bir son dakika haberi bekliyorum;

Yönetim kurulu acil toplandı diye ama nafile :(((
Ne olurdu ulan istifa etseydiniz.

DEFOL dursun!

Geri
Üst Alt