Abi hala anlayamadınız mı,sportif sonuçları bizim yönetim de kongre de TAK-MI-YOR.Bu adamlar kulübü lokal,lise mezunu derneği olarak görüyor.Fener bize içerde 10 tane atsa da yine gitmez,kalıbımı basarım buna.Rivadır Floryadır bunları satacak Kemerburgaz'ın da tapusunu alacak Mayıs 2018'e kadar,ondan sonra gidecek.Ne genel kurulun ne yönetimin sportif durum zerre şeyinde değil şu anda.Hiçbir zaman olmadı o ayrı konu ama şu aşamada hiç değil.Mayıs 2018'e kadar bu herif başımızda ne yazık ki.
Ben de bunu soyluyorum hep ama anlatamiyorum , "taraftar sizi oradan indirmesini bilir" , "ua nin gucunu kucumsemeyin , bize ragmen kimse kalamaz" , "florya basilir kongre basilir.." vb basma kalip ve hic bir karsiligi olmayan sozlerle anca klavye masturbasyonu yapiliyor
canaydin doneminde bugunku durum yaklasik 6 sene yasandi , gonderilebildi mi ? Suren oncesi 2 sene evimizde gaziantep samsun antalyalara yenilip elimizle sampiyonluk verdik yonetim mi gonderildi
dursun da gonderilemez , her tarihten ornek verdim
gonderilen tek adam polat , onu da gonderen seyirci filan degil
Gs de herkes donemini tamamlar ona gore gider , diger yandan aday da cikmadigi icin klube cebinden borc vs veren baskanlar tekrar da aday olabilir , bir secilme alt limiti olmadigi icin 3000 yerine 1200 oyla 950 oyla yine secilebilir
burada kongre de islevsiz kalir aynen seyirci gibi cunku aday yok , kimseyi zorlayamazsin bu rezaletin basina kurtarici ol diye , isteyen olursa ne ala , ama cikmaz aday hic sanmiyorum
bir basma kalip laf da "Gsaray baskansiz kalmaz" .. tamam kalmaz da , iste dursun ayarinda baskanlara kalabiliyor malesef