tepkili taraftar ne duymak istiyorsa (istifa ve seçim hariç) onun haberini yaptırıyor. hepte tipitip yazarlar yapıyor bu tür haberleri

Hayrovic olayinim ribery den farki ne ? Ikisi de parasi zamaninda odenmeyince cekti gitti

farklari su , hayrovic te iki ay once klubune odedigimiz 4,5 milyon euro girdi bize

ribery de ise bir sonraki muhtemel satis geliri veya kalsa verecegi performanstan olduk

sevdiginiz desteklediginiz bir baskan donemindeki skandali "her zaman olabilen olay" diye nitelendirmek dogru ve adil bir bakis acisi degil

bu 3 olay da ayri ayri skandaldir , karsilastirmak da dogaldir , eziklikle alakasi yoktur

ozellikle ribery ve hayrovic vakalari olusum sekilleri acisindan bire bir aynidir

a88032e74f815fa0b3460e7603d31cdb.png

;( kandirildik

Oha tum vizyonerler dursuna oy vermis

Son düzenleme:
3'üne de oy vermeyerek, o zaman dahi bunlardan bir bok olmayacağı fikrini taşıdığımı gururla belirtmek isterim.

arcturus sirius canopus

Hepiniz ordaydınız be!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vicdanım ve gönlüm rahat. Kimseyi desteklemedim zamanında.

Yalnız çok şaşırdığım isimler var, mesela @Melih Sönmez @Erman Türker @Gökhan Sancak @Uğur İz @Talha Küllü @Alper Altun gibi :D

Murhan reis ise büyük resmi önceden görüp Ahmet Özdoğana oy vermiş.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Gayri ihtiyari bir şekilde oy verdim diye hatırlıyorum. O seçimde adaylığını koyanlardan hiçbiri içime sinmemişti bunu hatırlıyorum. Kötünün iyisi olur belki ümidi ile oy vermişim. Çok önemsenecek bir şey değil çünkü göreve geldikten 1-2 ay sonra hem transferdeki hem de hamza konusundaki tutumundan ötürü kendisine küfür etmeye başlamıştım bile. Yani ben hatalı bir karar vermiş olsam dahi yolun başında dönmüşüm. Melo'nun son dakikada yerine adam alınmadan gönderilip Selçuk-Hamit ikilisi ile devam edeceğiz dendiği andan itibaren de hem Dursun'u hem Hamza'yı kafadan silmişim. Ben vicdanen çok rahatım. Bu ankette oy kullanmış olmam hiçbir şey ifade etmiyor.

Vicdanım ve gönlüm rahat. Kimseyi desteklemedim zamanında.

Yalnız çok şaşırdığım isimler var, mesela @Melih Sönmez @Erman Türker @Gökhan Sancak @Uğur İz @Talha Küllü @Alper Altun gibi :D

Murhan reis ise büyük resmi önceden görüp Ahmet Özdoğana oy vermiş.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Zaten hatirlarsan o donem hic bir baskan adayini icime sindirememistim ama diger adaylari da gorunce kötünün iyisi herhalde Dursun Ozbek'tir mantigi ile oy vermistim o donem.

Geri
Üst Alt