Yanlışım yoksa 1. 2. 3. 5. takımlara karşı 7 maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik aldık. Geçen yıl da benzer bir tablo vardı.Koca takımı düşürdüğü hallere bak.
Gelenek bozulmadı.Bir insan şu tabloya rağmen hangi yüzle o koltukta oturur?İnannın mağlubiyete çok üzülmedim.Eskiden olsa 1 hafta gazete okumazdım,1 hafta tvye bakmazdım.Bugün içim sadece cız etti ama bu adama olan kinim,nefretim nirvanaya ulaştı.

4PaBbY.gif

Bu ultramalların fiyati nedir? Toplanıp biz verelimde istifa ettirsinler şu şerefsize

Bassanza lan Florya'yı, Ünal Aysal için basarken iyiydi paralıu yavşak askerler.

Volkan Demirel' e o kadar küfür edeceklerine buna etselerdi keşke!

Bi insan evladi cikip aday olmuyor imza toplamaya su adami yikmaya calismiyor..abv hepsinin

bu kainatın gelmiş geçmiş görmüş görebileceği en katıksız orman çocuğu olduğunu belirtmeyi kendime borç bilirim.

.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allahını seven küfürü 2 dk serbest bıraksın bişey deniyecem

afferin yine tarih yazdin Orman Cocugu

Rive ve Florya gibi kulübün en önemli iki mülkünün bu sümsük spastigin eline verilmesine izin veren ne kadar adam varsa hepsinin Allah bin türlü belasini versin.

Ben pasifist bir insanim siddete karsiyim hayatimda da kacinirim her türlü siddetten kavgadan vs. Ama bu herif gibi serefsizleri gördükce beni benden aliyorlar icimden bir kasik suda bogmak geliyor. Defol git ulan, azicik serefin onurun haysiyetin varsa bu gün daha sona ermeden baskanligi birakirsin.

e44ffd46750c0b9d988e626788d4b338.jpg

Sigdursun'a karşı hislerim...

Etmedigim küfür kalmadi buna

Allahindan bulsun ne diyeyim

Geri
Üst Alt